Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Tahoma]Przepraszam, że nie w temacie…[/FONT]
[FONT=Tahoma]Oto piękny plakat zachęcający wszystkich do udziału w Dniu Kundelka w naszym schronie Serdecznie zapraszamy, naprawdę warto. Przewidywana moc atrakcji a największą będę oczywiście nasze rozkoszne psiaki
UWAGA! Komplet szczepień (bez wścieklizny) za 35 zł [/FONT]

Posted

Ma ktos moze doswiadczenie, co nalezy robic, zeby oduczyc szczeniaka podgryzania? Nasz maly Dantus jest teraz wiekszy i wprost rozpiera go energia, ktora lubi spozytkowac na podgryzanie :mad:

Posted

nikt tu sie widać nie zna na psach ;)

u mnie ten sam problem, ale z kotem ! nie widzi roznicy miedzy gryzieniem na powaznie i w zabawie, wiec gryzie i drapie bardzo mocno, a najgorzej, ze robi takie doskoki znienacka :) czlowiek sobie siedzi przez telewizorem, a tu rzut na noge, lub na reke :)

Posted

ania z poznania napisał(a):
Natalia, stanowcze "fe", zabranie ręki i podanie od razu zabawki, na zasadzie zamiany- zabawka za rękę.

takie stanowcze (krótkie) "FE!" lub "NIE!" bardzo nieprzyjemnym głosem jest naprawdę skuteczne. ja tak też oduczyłam szczurosławę podgryzania, nawet dziecka nie podgryza ale trzeba dopilnować by nie było tak, że raz może ręce gryźć a innym razem nie. u nas nigdy nie było takich zabaw w rozdrażnianie psa rękami itp. tak jak ania pisała, od gryzienia są zabawki. z kotami to chyba trochę inaczej sprawa wygląda ale jak to nie wiem...:niewiem::hmmmm:

Posted

ania z poznania napisał(a):
Natalia, stanowcze "fe", zabranie ręki i podanie od razu zabawki, na zasadzie zamiany- zabawka za rękę.

Dzieki Aniu, brzmi rozsadnie :) FE! znamy i lubimy ;) Tylko moj TZ niebardzo mnie chcial sluchac jak mowilam, zeby go tak nie rozdraznial rekami, ale teraz pokaze mu, ze nie tylko ja mam takie zdanie na ten temat i bedzie musial posluchac :p
Skupimy sie zatem na wiekszej konsekwencji w podkladaniu zabawek :)

• 2 weeks later...
Posted

FGZ bardzo bardzo bardzo dziękuję Natalii za bycie cudownym DT :) Dante już w nowym domku, zdrowyi zadowolony, właśnie szykuje się na niedzielny spacerek.:loveu:
Baaaaardzo dziękujemy !!! :Rose:

• 4 weeks later...
Posted

POMÓŻ NAM I WEŹ UDZIAŁ W KONCERCIE CHARYTATYWNYM

Serdecznie zapraszamy na koncert charytatywny, na rzecz naszych podopiecznych!!!!!!

Bilety w cenie 55 zł do nabycia w RockLongLuck-u na ulicy Półwiejskiej oraz u wolontariuszy Fundacji Głosem Zwierząt.

Artyści całe gaże przekazują na pomoc zwierzętom.

• 2 months later...
  • 8 months later...