Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bea, kiedy przyjedziesz po rzeczy i tak pomyslalam, ze ta wiadoma "zlota raczka", moze by przyjechal w niedziele do schroniska, to zobaczy poskrom, moze nawet da sie go pozyczyc na dzien, dwa :wink:

kORUNIU :angel: : zadzwonię do Ciebie do domku wieczorem :D

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam ogórkowo :angel:

A ja w sprawie naszego poskromu.

Zakupiłam wczoraj w Leroy'u super materiały do jego zrobienia (sposobem domowym), wyobraźcie sobie, że koszt tych materiałów nie przekroczył 50zł , to za co zdziercy chcą 800?!? :-? Nie pojmuję :evilbat:

Mokka: napisz, jak Ci idzie szycie? Pika dostarczyła Ci włóczkę?

Posted

Bea Pika nie dostarczyla wloczki , bo Mokka nie mogla jednak do Piki wczoraj podjechac.:D

Ale Pika wloczke dostaczy. Nie martw sie :D

Jakos sie z Mokka spikniemy :D

Posted
Bea Pika nie dostarczyla wloczki , bo Mokka nie mogla jednak do Piki wczoraj podjechac.:D

Ale Pika wloczke dostaczy. Nie martw sie :D

Jakos sie z Mokka spikniemy :D

Pika skarbie :D : czekam teraz na odp od Mokki, może jadac do niej po część darów np w tą niedzielę przejadę przez Ciebie( :wink: ) i odbiorę tą włóczkę i Mocce podrzucę? Co myślisz o tym?

Mokka: odezwij się aniołku :angel:

Gosia: odezwij sie do mnie w sprawie wiader i suszu. Czekam na sygnał do odbioru :)

Kora: nie mogę Cię złapać tel. odezwij sie proszę do mnie , podjadę po dary (może jutro lub pojutrze ok?)

Posted
Pika skarbie ........... przejadę przez Ciebie

A dlaczego chcesz mnie przejechać :o

czekam teraz na odp od Mokki może jadac do niej po część darów np w tą niedzielę odbiorę tą włóczkę i Mocce podrzucę

A co do wełenki, to się z Mokką na jutro umówiłam. ja do niej pojadę i jej zawioze :D

Ale Cie zapraszam, przeje....... ten, no, przyjechac do mnie zawsze możesz zapraszam :D

Posted

No tak...ja to zawsze z czymś wyskoczę :oops: :wink: :wink:

Prze...przyjadę, daj znać kiedy :D ...na tą (wspólną) pyszną kawkę, jeśli na fotelu obok usiadzie Twoja maleńka sunia i też dostanie filizankę :wink:

Posted
Z Opola będzie iść paczka z darami.

:lol:

Koruniu - i co z tymi zdjęciami?

A ja w sprawie naszego poskromu.

Zakupiłam wczoraj w Leroy'u super materiały do jego zrobienia (sposobem domowym), wyobraźcie sobie, że koszt tych materiałów nie przekroczył 50zł

Nie dość, że Mokka, to jeszcze Ty...Noooormalnie zaczynam się wstydzić, że jestem posiadaczką dwóch lewych rączek :oops:

Bea - a kiedy miałabym się Was spodziewać? W tę niedzielę? :fadein:

Posted
,,,,

Bea - a kiedy miałabym się Was spodziewać? W tę niedzielę? :fadein:

MałGoś: umówiłam się w wiadomej firmie po odbiór w poniedziałek ( do 16tej), był problem po ich stronie ( z f-rą).

W środku tygodnia odbiorę dary od Gosi ( rozmawiałam dzisiaj z nią przez tel).

W środku tygodnia mam spotkanie w sprawie kaski na robale ( może coś tam dobrzy ludzie dorzucą) :P

No i ten poskrom ( łomatko :x ), jest że tak powiem w trakcie roboty.

Mokka dzisiaj spotkała się z Piką, Pika dowiozła jej trochę włóczki do wypełnienia materacyków ( Mokka mówiła też, że jeden w darczyńców wraca w tygodniu z nart i jest szansa na trochę dobra :lol: )

To ważne sprawy.

Wszystko powyższe wskazuje, że pojawimy się w Wieluniu w następny weekend :angel:

Posted

Z tego co wiem, to nie w ten weekend bo Saida się egzaminuje. Transport ma wyruszyć po uzbieraniu całości, a my wstępnie jesteśmy umówione na poniedziałek. Ale szczegóły znają oczywiście tylko niezastapione Saida i Bea.

P.S. Moniko, same piatki? :thumbs: :D

Posted
umówiłam się w wiadomej firmie po odbiór w poniedziałek ( do 16tej), był problem po ich stronie ( z f-rą).

Jeżeli masz z nimi jakieś problemy to może mam tam zadzwonić? Wiesz - nie chciałabym robić Ci dodatkowych problemów... :oops:

Wszystko powyższe wskazuje, że pojawimy się w Wieluniu w następny weekend :angel:

:multi:

A to "wszystko powyższe" to po prostu :o :lol:

Saida - trzymam kciuki!

Posted

jak dobrze pójdzie to będę miał na początku lutego ze dwa wory suchej karmy - chyba po 18kg worek.

fajnie by było, żeby ktoś jeszcze w Poznaniu miał coś dla Wielunia bo ja będę jechał samochodem kombi więc mogę coś zabrać !!

Posted
jak dobrze pójdzie to będę miał na początku lutego ze dwa wory suchej karmy - chyba po 18kg worek.

Kochany, witaj nam :angel: W Poznaniu masz naszą Rotti ( gg 1891886) i jest tam też Azir :D , napisz tylko,że jesteś ...od Ogórka :wink: ...Rotti może coś dozbiera wśród swoich ,,psiarzy" :D, a przynajmniej Ci pomoże nawiązać kontakty :angel:

Wszyscy: mam gotowy poskrom ( wspaniały i profesjonalny, 1,5 metrowy), i co Wy na to????????? :D. Ale radość :angel: Bogdan jest WIELKI :angel:

MałGoś: te firmowe sprawy mają swój tok, nie pomożesz, a ja jestem i tak umówiona na poniedziałek ( gdyby były problemy, dam oczywiscie znać).

Koruniu: dzieki Ci za wspaniałe dary :D ( szczególnie wzruszyła mnie karma dla chorych piesków :B-fly: )

Saidula: trzymamy kciuki za egzamin :D

..........i jeszcze jeden fajny facet o dobrym sercu pomyślał i dorzucił mi stówkę na paliwo :D... i mam 5 wiader :D

Grzesiu: nikt nie dzwonił do mnie :cry:

Posted

BEA, ja zawsze mowilam ze Bogdan jest WIELKI :wink: i napisz jaki masz problem z tymi darami z firmy, to zaraz zadzwonie do Prezes!

W poniedzialek ma Skarbowy to wstapie i zapytam o te budy, moze bedzie juz cos wiadomo :-?

Posted

Jaskier- witamy Cię baaaardzo serdecznie i strasznie dziękujemy za włączenie się do akcji. :buzi: Cieszę się, że jakis kolejny facet do nas dołączył :multi:

Wszystkich gorąco pozdrawiam i melduję, że samotnie :cry: ale też działam na tym swoim terenie i robię co mogę , żeby sie przysłuzyc Wieluniowi.

Posted
Mokka dzisiaj spotkała się z Piką, Pika dowiozła jej trochę włóczki do wypełnienia materacyków :angel:

Z tą ilością to ja chyba mogę fabrykę otworzyć. :D Do us... śmierci nie skończę tego szycia. A co do lewych rączek, to się Małgoś nie martw, ja też mam takie. Nie wiem co tu zrobić, żeby złagodzić skalę obciachu, jak zobaczycie te moje arcydzieła :o :o :o Chyba dorzucę jeszcze jeden worek karmy i poproszę dziewczyny, żeby tych materacyków nie wyrzucały na moim śmietniku, tylko kawałek dalej. :D

Posted

Są pierwsze osoby które zadeklarowały pomoc po moim apelu gdzie tylko mogłem, tylko....

1. Potrzebuję numer konta na który te osoby mogły by wpłacać pieniążki.

2. Numer tel. do właścicielki Przytuliska w Wieluniu.

Posted
Są pierwsze osoby które zadeklarowały pomoc po moim apelu gdzie tylko mogłem, tylko....

:grins:

Uwaga! Nastąpiła zmiana konta!

Podam numer konta, na który mozna przesłać nawet symboliczną kwotę - z dopiskiem "Pomoc dla schroniska"

ING Bank Śląski o/Wieluń 60 1050 1937 1000 0022 2489 6940

Może wystarczy telefon do mnie 608 111 640 - ewentualnie na priv tel. do Ewy?

Nie wiem co tu zrobić, żeby złagodzić skalę obciachu, jak zobaczycie te moje arcydzieła

:o Jak możesz mówić z taką ironią o materacykach. które są już własnością wieluńskich piesków?!? :wink: Oj...bo im powiem...a one już tak bardzo na nie czekają... :P

melduję, że samotnie ale też działam na tym swoim terenie i robię co mogę , żeby sie przysłuzyc Wieluniowi.

:calus: Jak zwykle - mój :angel: .....(a może :evil_lol: ...? )

Posted

Witajcie

Spotkałam dzisiaj na spacerze Jaskra. Zameldował mi o sprawie. Chciałabym, żeby Poznań też pomógł, ale co z tego wyjdzie..., no zobaczymy. Na początek po prostu założe topic, na prosbe Jaskra :)

Posted

Witam,

Zdałam 9 z 12 egzaminów jeszcze zostały mi trzy 1 lutego 7i8 lutego trzymajcie kciuki.

mysle że w ta sobote pojedziemy do Wielunia z Beą

Beą co ty na to????? darów jest już sporo dziś odbieram kolejne od kolezanki z DHL

Wszystkim którzy przyniesli dary dla Wielunia wilkie dzięki:) :D