Szantina Posted March 5, 2004 Posted March 5, 2004 Wielkie dzięki :P A teraz idę do ciasta Wszystkim - miłego dnia Pozdrawiam Quote
bea100 Posted March 5, 2004 Posted March 5, 2004 ........ Wszystkim - miłego dnia Bo będzie miły kochana :angel: Apropos: czy ktoś moze zabrać aparat cyfrowy, bo takowego nie posiadam? Zemat: To be or not to be? This is a question... :lol: :lol: :lol: Quote
Gosia Posted March 5, 2004 Posted March 5, 2004 Chętnie bym do Was dobiła, ale niestety- nie mam transportu. A wiedząc, że nie mam jak się dostać umówiłam się na winko z sąsiadami kochanymi. Ale jak się szybko nie stoczymy, to zadzwonię do Was. :D Gosia Quote
SAIDA Posted March 5, 2004 Posted March 5, 2004 Orany ale sie impraz zapowiada :o Ja mogę wziąć kamerkę i porobic fotki tylko później ktos musi je do kompa wsadzic bo ja jestem debil techniczny :lol: Bea o której mam sie stawić bo nie wiem??????? i kto w końcu będzie Ja , Pika, Szantina, Zemat, Bea + Ogór, Boguś i kto jeszcze ?????? Quote
bea100 Posted March 5, 2004 Posted March 5, 2004 Saidka: zabierz kamerę :D, będziemy myśleć...potem... Zapowiada się jeszcze: Rybkad, Mokka, Jovka, Kora ...to tak na tę chwilę :wink: Zbieramy się tak po 17tej...do skutku (bo dziewczyny pracują) Gosia: a skąd Ty potrzebujesz przetransportować swoją osobę? Quote
PIKA Posted March 5, 2004 Posted March 5, 2004 Bea, Gosia jest z drugiego końca miasta ........ dosłownie....... bo z Marek :roll: Quote
Gosia Posted March 5, 2004 Posted March 5, 2004 Beatko- nie ma sensu przy tym "rzeźbić"- ja mieszkam w Markach, nie ma Pawła, więc po pracy muszę jechać do moich psów. Już się umówiłam z sąsiadką, że mnie po pracy zabierze do domu- mieszka na sąsiedniej ulicy :P Następnym razem. :wink: Gosia Quote
bea100 Posted March 5, 2004 Posted March 5, 2004 ...Następnym razem. :wink: Gosia Trzymam za słowo :D Quote
MałGośka Posted March 5, 2004 Author Posted March 5, 2004 :laola: Rower załatwiony!!!!!!!!!! Bardzo miły p. Jan Majchrowski (znany kolarz - były Mistrz Polski, a teraz trener http://www.majchrowski-rowery.com.pl/owlascicielu.html ) podjął się złożenia roweru dla schroniska! Możliwe, że na przyszłą sobotę już będzie! Ale się cieszę 8) Quote
bea100 Posted March 5, 2004 Posted March 5, 2004 HURRA :angel: (28 cali?) A ja dopisuję/ na świeżo po telefonie naszego ślusarza p Figla: wózek do roweru, będzie GOTOWY JUTRO :sweetCyb: MałGosiu:ten link który podałaś się nie otwiera :roll: Quote
MałGośka Posted March 5, 2004 Author Posted March 5, 2004 A ja dopisuję/ na świeżo po telefonie naszego ślusarza p Figla: wózek do roweru, będzie GOTOWY JUTRO :sweetCyb: :klacz: Wow!!!!! Bea - tak, 28 cali 8) A link JUŻ sie otwiera... :oops: Quote
bea100 Posted March 5, 2004 Posted March 5, 2004 Mamy dzisiaj z czego się radować :BIG: Rower+wózek do przewozu psów i towaru... to wprawdzie nie samochód...ale można rzec, że zmotoryzowaliśmy (zrowerowaliśmy :roll: ) nasz Wieluń :wink: Quote
PIKA Posted March 5, 2004 Posted March 5, 2004 :o :o wczoraj rozpacz, że roweru brak :lol: :lol: a dzisiaj :angel: :angel: :angel: to za rower + wózek, zeby sie nie rozpadły :drinking: :drinking: Quote
Gosia Posted March 5, 2004 Posted March 5, 2004 "tufi" napisała: Ja wiem, ze to drogie, nie do zdobycia zbyt latwo itp itd, ale... Taki barak albo kontener na izolatko-lecznice, gabinet zabiegowy dla tych psiakow lub na biuro dla Ewy. ********************************************************* Coś mi się telepie po głowie, ostatnio ktoś mi mówił, że ma coś takiego i nie wie, co z tym zrobić... Ale kto? Muszę pomyśleć. :fadein: Gosia Quote
bea100 Posted March 5, 2004 Posted March 5, 2004 ...to za rower + wózek, zeby sie nie rozpadły :drinking: :drinking: Pika: a Ty co? już zaczęłaś?a nie łaska poczekać do 18tej??? :wink: Gosia: łomatko....przypomnij sobie.... :roll: Quote
PIKA Posted March 5, 2004 Posted March 5, 2004 Bea a po co czekać do 18,00 :roll: jak już od 13,00 wolno :lol: Quote
SAIDA Posted March 5, 2004 Posted March 5, 2004 no ładnie ja tu jeszcze charuje aPika ju złopie i gdzie tu babska solidarność :wink: Quote
rybkad Posted March 5, 2004 Posted March 5, 2004 Pika litosci ludzie w pracy siedza :lol: :lol: :lol: Quote
Mokka Posted March 5, 2004 Posted March 5, 2004 Pika litosci ludzie w pracy siedza :lol: :lol: :lol: Już niedługo, już niedługo :beerchug: Quote
bea100 Posted March 6, 2004 Posted March 6, 2004 Dziewczyny kochane: ja skrótem...chciałam podziękować Wam za przybycie i świetny wieczór :D ( Pika/ gdzie te zdjęcia????) Ważne: już po zmartwieniu ...mała lodówka od Kinguli=odebrana (stoi na Żoliborzu w warsztacie u p Figlarza...tak to się wciągają nowi wolontariusze do dogomaniackiej pomocy :lol: ). A klatka na wózku jest ze stali nierdzewnej/pełna profesja... :angel: Quote
PIKA Posted March 6, 2004 Posted March 6, 2004 ( Pika/ gdzie te zdjęcia????) Ranyyyyyy. :roll: Pić nie dają przed 18,00 :roll: a teraz nie dają pospać :-? Dla wyjaśnienia, wczoraj po 13,00 tez byłam w pracy i cichaczem spod biuka obciągałam flaszeczke coby sie rowerek nie rozpadł, to jest dopiero poświęcenie :wink: A zdjęcia sa TU : Tu Saida, która na imprezie popijała i to szklankami Jedynie Bea mogła powstrzymać Ogórka coby nie opuścił tego :stupid: towarzystwa A tej Pani to nie znamy :niewiem: O! :o A ta obca znowu wlazła przed obiektyw. Z tyłu syn Bea100 Prawdziwa dogomaniaczka Mokka modli sie do kompa Rybkad z nożem :o No commend 8) Od lewej Mokka, Bea, Nieznajoma i na dole Rybkad znowu męczą Ogórka, który miał robienie zdjęć po prostu gdzieś :lol: Teraz Szantina dreczy biednego Ogórasa coby se z nim zdjęcie zrobić Ogórek sie wreszcie od nas uwolnił i poszedł spać. Mądry piesek :lol: Szantina mi własnie obiecała zgrać te zdjęcia na płycie, więc jeszcze cos powybieram i wkleję, ale to pewnie dopiero jutro :lol: Quote
MałGośka Posted March 6, 2004 Author Posted March 6, 2004 Dzięwczęta!! Bardzo miło mi Was wreszcie poznać :BIG: :wink: (aż mnie sssssskręca, że tam z Wami nie mogłyśmy być... :( ) A Zemata nie było? :o A klatka na wózku jest ze stali nierdzewnej/pełna profesja... Wyściskaj chłopaków ze tę robotę - to musi być cudo jakieś :buzi: Quote
Recommended Posts