Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam wczoraj od Pani Irenki bardzo ciepły list.
I jest mi bardzo miło :multi:, a co :lol: chwalę się :eviltong: .

Dogomaniaczkom, dzięki którym Pani Irenka uśmiecha się przesyłam :klacz: :loveu:, chciałam również kwiatki ale nie mogę znaleść.
Pozdrawiam :hand:

Posted

Hurrra, jade!!!!! Jeszcze tylko tydzien:lol: [COLOR=red]Kobitki, Anielice [/COLOR][COLOR=black]bede juz w sobote 19 Maja okolo 14-16. Nie moge podac dokladnie godziny bo na granicy tez zdarza sie koreczek, ale mysle ze zmieszcze sie w tych godzinach:lol: [/COLOR]
Dacie rade zarezerwowac swoj czas i spedzic kilka milych chwil wspolnie i co wazniejsze - prywatke zaszczycic swoja obecnoscia? Piszcie, kto przyjdzie:loveu: wszystkie anielice dotra, nieprawdaz? Kobitki, nie zawiedzcie, ja tak dlugo czekam na te piekna chwile. Prosze, odlozcie na bok inne sprawy i spotkajmy sie w przyjacielskim gronie:multi: Bedzie fajowo i stane na glowce po raz kolejny a zorganizuje zarelko i popitke. Podawajcie jakie trunki, winko czerwone, biale, wytrawne itd? Piszcie szybciutko:loveu:

Posted

No i jeszcze pytanie, czy dam rade upiekszyc mojego sznaucopodobnego w Salonie Anetki? Czy pani Natalia przywroci mu wyglad psa na wystawe?:lol: Bo bedzie wystawiany CODZIENNIE na spacerkach i musi swiecic przykladem:evil_lol:
Jak mam to zorganizowac? atena, pomoz prosze:lol: moje dziecko nie gryzie, jest cudowne i nie sprawia klopotow:loveu: Uwaga, nie na sprzedaz:evil_lol:

Posted

Jaaaaaacieeeeee.... Ale Madziu rozmiar zdjęcia dałaś :lol: Mordęcję psiaka mam nad monitorem a łapeczki pod biurkiem od kompa ;) Nie wiem zy nie wywalą tak dużego zdjęcia z wątku. Psinka śliczna :loveu:

Magda- ja postaram się być napewno! Muszę Ci podać na PW numer do mnie, żebyśmy były w kontakcie jak już będziesz w Polsce. A do salonu Anetki mogę Ci podać numer telefonu to sobie wszystko możecie ustalić.

Posted

Roxano, a moze Anetka ma skypa? Rozmowy bezbolesne bo darmowe:evil_lol: Ja znam strone internetowa Anetki i nr tel. Niemniej jednak nie ukrywam ze telefony z komory do Pl to koszty zawrooootne!!!!!Wole trzymac na potrzeby dla Pani Irenki:lol: Buciki przyszly:lol: kurcze sa waskie ale moze stopka Pani zechce w nich zamieszkac? Ale co tam, mamy ciuszki takie pieknosciowe ze mucha nie siada:lol: Ciesze sie Roxano ze bedziesz na prywtce:evil_lol: A co z reszta chetnych? Haaaalo, czekamy na Was dziewczyny:loveu:

Posted

Dusje - ja mam sznupki i strzygę u koleżanki. Mogłabym umówic ciebie - ale to muszę na konkretny dzien i godzinę. Kiedy bedziesz w Szczecinie. Strzyżenie miniatury kosztuje 70 zł (ale pies jest też trymowany). Koleżanka jest kierownikiem sekcji sznaucera w ZK - więc doskonale wie jak sznupek wygląda. I jak powinien byc ostrzyżony.

Posted

Pozwolilam sobie na jeszcze jedna fote Wafelka, obiecuje, wyrzuce z watku po naleznych pisemnych komplementach:lol:
Kto watpi w Sznauce i jemu podobne, ten bladzi:lol: oto njlagodniejszy postrach ludzi i psow:evil_lol: Kocha wszystkich i nikimu nie robi krzywdy. Weszki tu trzeba, pewnie by chciala odkupic, ale nic z tego:evil_lol:

Posted

[quote name='AnkaG']Dusje - ja mam sznupki i strzygę u koleżanki. Mogłabym umówic ciebie - ale to muszę na konkretny dzien i godzinę. Kiedy bedziesz w Szczecinie. Strzyżenie miniatury kosztuje 70 zł (ale pies jest też trymowany). Koleżanka jest kierownikiem sekcji sznaucera w ZK - więc doskonale wie jak sznupek wygląda. I jak powinien byc ostrzyżony.[/quote]

Bede w sobote 19 Maja miedzy 14-16. Moj mis nie jest prawdziwym sznaucem ale zasluguje na jego miano:lol: Toz to chlopak wyciagniety ze schronu!!!!! w jego ostatnich momentach:angryy: Wafelek Rufelek potrzebuje nowej fryzurki dajacej ulge na upaly:lol: Wszelkie namiary Aniu sa cenne i dziekuje za ewentualna pomoc. Byleby moj chlopczyk odzyl z nowa sierscia. Bedzie wykapany przed zabiegiem i wyczesany, takze koltunki odpadaja:lol:

Posted

Nie kąp przed samym strzyżeniem - bo ciężej się wtedy robi sznupka. Tylko może byc problem bo ona w niedzielę nie ma otwartego zakładu (i sklepu zarazem).

Posted

W sobotę ma czynne do godz. chyba 14 więc też sie nie uda. W poniedziałek do niej zadzownię i wypytam czy w sobote po południu mogłaby zrobic twoje cudo.

Posted

Anko:lol: stokrotne dzieki:loveu: W poniedzialek bedziemy juz nad morzem i tak naprawde bardzo zajeci zatem pozostaje tylko sobota 19 Maja. Jeszcze zapytam Anetke czy bedzie mozliwosc u niej?

Halo anielice nie widze listy gosci:shake: Anka a ty bedziesz na prywatce?:multi:

Shirrrapeira zawstydzasz mnie, przeciez tutaj takich jak ja mnostwo. A sierotki to najlepsze psiaki pod sloncem, najbardziej kochane To jeszcze pokaze staruszka made in Rzepin, znalezionego tam na dworcu w ogromny mroz, ledwo zywego.

Posted

Wiesz, mało Ciebie znałam i na początku myślałam, że jesteś taką ważną panią, bo z Holandii, która się tylko czepia i wytyka innym błędy. A teraz wiem, że jesteś wyjątkową kobietą z dobrym sercem i jesteś anielicą w ludzkiej skórze.

Posted

[quote name='dusje']Anko:lol: stokrotne dzieki:loveu: W poniedzialek bedziemy juz nad morzem i tak naprawde bardzo zajeci zatem pozostaje tylko sobota 19 Maja. Jeszcze zapytam Anetke czy bedzie mozliwosc u niej?

Halo anielice nie widze listy gosci:shake: Anka a ty bedziesz na prywatce?:multi:

Shirrrapeira zawstydzasz mnie, przeciez tutaj takich jak ja mnostwo. A sierotki to najlepsze psiaki pod sloncem, najbardziej kochane To jeszcze pokaze staruszka made in Rzepin, znalezionego tam na dworcu w ogromny mroz, ledwo zywego.[/quote]

Ech czytam ten wątek ale nie jestem anielicą i na prywatkę się nie wybieram...
Bo za daleko mam chorego psa i nie stać mnie na takie wyrzucanie pieniędzy na podroż.

Zyczę Wam udanego spotkania.

Posted

[quote name='shirrrapeira']Wiesz, mało Ciebie znałam i na początku myślałam, że jesteś taką ważną panią, bo z Holandii, która się tylko czepia i wytyka innym błędy. A teraz wiem, że jesteś wyjątkową kobietą z dobrym sercem i jesteś anielicą w ludzkiej skórze.[/quote]

Wiesz, moze kiedys tam za ostro sie wypowiedzialam, ale przyswiecaly mi dobre intencje:lol: A co do tej Holandii, uwierz ze dla mnie nie ma znaczenia miejsce zamieszkania i NL podobnie jak kazdy inny kraj ma swoje wady i zalety i nie jest to powod dla ktorego mialabym zadzierac nosa;) Ja wogole nie zadzieram nosa i jestem zupelnie przecietna kobita bez willi z marmurami i Jaguara w garazu:evil_lol: Ot tak chcial los ze mieszkam tu a nie gdzie indziej, ale o powrocie do Pl marze codziennie i mam nadzieje ze wroce:-(

Posted

[IMG]http://img516.imageshack.us/img516/9981/aria041vt7.jpg[/IMG]

To taki offik na watku Pani Irenki i Maksia, ale jak sie tu nie pochwalic moimi cudami:lol:

Posted

Ja też pokażę swoje stadko.

[URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img296.imageshack.us/img296/8545/p4080085mx9.jpg[/IMG][/URL]

A gdzie i kiedy imprezka?