MALWA Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Witam z rana! Straszne pustki u Gaculi.... Co u Niego? Quote
piescofajnyjest Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 oj tam pustki;))) od razu....melduje sie! Quote
tobciu Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Ja podczytuję. Ale co pisać jak nic nie ma z wieści ... ? Quote
tobciu Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Halllo ! No dajcie znać czy pies ma się lepiej, czy nie. Czy ma dom, czy nie.. Jest happy end, czy kicha... Quote
MALWA Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 [quote name='iwoniam']wszyscy czekają i nic.. :([/QUOTE] Podejrzewam, ze sytuacja psiaka nie uległa zmianie, a Klaudia ma na pewno sporo roboty, i do tego brak czasu powoduje to, że nie mamy wiadomości na bieżąco. Doba niestety nie rozciągnie się... Quote
tobciu Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Huk roboty to Klaudia ma, to nie podlega dyskusji i wątpliwości, ale raz na miesiąc można napisać... :) Quote
Selenga Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Za każdym razem kiedy widzę nowy wpis na tym wątku, wchodzą z nadzieją, że są jakieś nowe wieści, zdjęcia.. I za każdym razem jest to samo czyli nic... W PAŹDZIERNIKU robiłam allegro cegiełkowe dla Gacka, przejęci ludzie kupili prawie wszystkie cegiełki, wpłacili pieniądze, pieniądze trafiły na podane konto. W zamian mieli dostać informacje i zdjęcia.[B] Nie dostali do tej pory[/B], bo ja nie mogę się doprosić sensownych (czyli w wielkości umożliwiającej zrobienie cegiełki) zdjęć psa i nie ma nikogo, kto napisałby co się z psem dzieje. To jest niepoważne traktowanie darczyńców i brak elementarnej kultury wobec ludzi, którzy pospieszyli z pomocą. I nie piszcie proszę, że Klaudus jest zajęta. WSZYSCY jesteśmy zajęci, każdy ma obowiązki i poza tym pomaga zwierzakom. Quote
Karina R Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 No PIĘKNIE ! Cisza jak makiem zasiał. Nie wiadomo co i jak. To moze ja co miesiac pieniażki wpłacam nie wiadomo na kogo? Wstrzymuję się więc w tym miesiacu, aż wreszcie ktos tu coś napisze co z Gacusiem?! Quote
Anula Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 [quote name='Karina R']No PIĘKNIE ! Cisza jak makiem zasiał. Nie wiadomo co i jak. To moze ja co miesiac pieniażki wpłacam nie wiadomo na kogo? Wstrzymuję się więc w tym miesiacu, aż wreszcie ktos tu coś napisze co z Gacusiem?![/QUOTE] W pierwszym poście jest nr.tel. do Klaudus można zadzwonić lub napisać. Klaudus zrobiła rozliczenie w listopadzie pieniążków i nie wiem co dalej skoro piszesz,że pieniądze co miesiąc wpływają. Quote
inga.mm Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 niestety, zbyt często tak się dzieje: najpierw larum - dawajcie kasę, potem cisza Quote
plina Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Najważniejszy jest przepływ informacji miedzy Dt (bo rozumiem, że Gacuś jest w Dt?) a darczyńcami. Zdjęcia w drugiej kolejności. U Gacusia cisza?? Quote
Klaudus__ Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 [I]Wiem wiem - wątek nie żyje... Gacek jest cały czas rehabilitowany. Widziałam Go ostatnio niestety nie stawia tej łapki jak powinien. Szukamy teraz odpowiedniego bucika. Ja niestety nie porobiłam zdjęć,ale postaram się tu wrzucić jakieś. Wierzch łapki cały obtarty chłopak ma...[/I] Quote
Anula Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='Klaudus__'][I]Wiem wiem - wątek nie żyje... Gacek jest cały czas rehabilitowany. Widziałam Go ostatnio niestety nie stawia tej łapki jak powinien. Szukamy teraz odpowiedniego bucika. Ja niestety nie porobiłam zdjęć,ale postaram się tu wrzucić jakieś. Wierzch łapki cały obtarty chłopak ma...[/I][/QUOTE] Nie dawno był bazarek z bucikami o różnych rozmiarach,muszę poszukać. Quote
piescofajnyjest Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 ale oprocz tego, jak on sie czuje psychicznie? jak reaguje na czlowieka? Quote
Anula Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='Anula']Nie dawno był bazarek z bucikami o różnych rozmiarach,muszę poszukać.[/QUOTE] Bazarku nie znalazłam a szkoda,ponieważ to były super buciki i w różnych rozmiarach. Quote
Klaudus__ Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [I]Mogę już podać oficjalne informacje. Gacek przybywa u Emiś w hoteliku - w domu. Nigdy nie będzie pełnosprawnym psem. Dzięki Przystani Ocalenie jest utrzymywany i rehabilitowany - jakby nie Oni dług byłby liczony nie w kilku tysiącach,ale w kilkunastu. Dzięki Nim dostał szansę na zdrowie - dziękujemy!![/I] Quote
Recommended Posts