Jump to content
Dogomania

psy do adopcji - schronisko dla zwierząt "Reksio" - BRODNICA - kujawsko-pomorskie

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='beta ata']Wątek to mi nie wpadł, ale wpadł mi w oczy wpis na "Przygarnę psa", gdzie ktos szukal łyżwicy dla swoich dziadków...
Wiem, że jest jakies łyżwowe forum czy cóś ;-)[/QUOTE]

[url]http://www.legawce.com/news.php[/url] tak jest forum i tutaj juz tez pisalam czy nie wiedza o jakies fundacji dla łyżwow ;) a ten wpis dawno temu?

Posted

Już wstawimy w necie Jedynkę gdzie potrzeba :)

a w cytowanym ogłoszeniu poszukiwana jest suczka dla 70-latków spełniająca bardzo wysokie wymagania co do młodego wieku i 100%rasy w rasie wyżła krótkowłosego, więc Jedynka się nie załapuje ;)

Posted

[quote name='tanitka']Już wstawimy w necie Jedynkę gdzie potrzeba :)

a w cytowanym ogłoszeniu poszukiwana jest suczka dla 70-latków spełniająca bardzo wysokie wymagania co do młodego wieku i 100%rasy w rasie wyżła krótkowłosego, więc Jedynka się nie załapuje ;)[/QUOTE]

Dziekuje bardzo !! :)

Posted

A, tak, juz sobie przypominam. Taaak, mlody pies dla 70-ciolatków... A potem taka historia, jak tych dwóch mikro "goldenek" (to nie sa oczywiście żadne goldenki, tylko ja je tak nazywam) , które po smierci właścicielki wylądowały w schronie we Wrocku, w wieku 12 i 16 lat... I wiele, wiele innych. Co tu pisać, wszyscy wiedzą.
Oni chca 100% rasowego psa?? No, może wiek stateczny, ale rozum chwiejny...

Posted

jak bedziecie robily allegro,dla Jedynki- to w tytule wpiszcie dokladnie slowo Wyzel, bez odmian, gdyz zainteresowani szukaja przez wyszukiwarke czesto po nazwie rasy jaka ich interesuje:)

Posted

[quote name='Ati']jak bedziecie robily allegro,dla Jedynki- to w tytule wpiszcie dokladnie slowo Wyzel, bez odmian, gdyz zainteresowani szukaja przez wyszukiwarke czesto po nazwie rasy jaka ich interesuje:)[/QUOTE]

DZiekuje za rade :) Zgodnie z nią odświeżyłam allegro Jedynki : [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1898070069[/url]

Posted

Cioteczki, czesc zdjec i opisow suczek ze strony schroniska umiescilam w poscie 1 i 2, musze poprosic moderatora o doklejenie kilku postow, poniewaz w jednym poscie wchodzi tylko do 30 zdjec

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Zgodnie z regulaminem dogo w jednym poście może być tylko 5 zdjęć....nie wiem jak mod do tego podejdzie...[/QUOTE]

O kurcze to musze prosic o doklejenie kilkunastu postow i przekleje zeby bylo zgodnie z regulaminem
EDIT: Juz napisalam do Pianki - jak tylko zostana doklejone posty wszystko skoryguje

Posted

Hey chciałam wam powiedzieć,że Setka ;D dziś pojechała do nowego domku. Setka była zdziwiona na początku co za pan do niej podchodzi z ręką,ale potem poszła go zauroczyć oczkami hehehe i pan natychmiast się w niej zakochał.Nowy właściciel Setki jest bardzo fajny i bardzo dba o psy. Miał już kiedyś psiaka,ale niestety mu zmarł :(.

Posted

Miłe wieści przy niedzieli:)
Kierownik mówił mi, że Pan adoptował 12 lat temu pieska od nas ze schronu i tak jak Ania pisze- psinka odeszła, przyszedł konkretnie po naszą małą- córka wypatrzyła na stronie ją. Secia będzie miała super opiekę i wiele atrakcji- a przede wszystkim ciepły kąt i dużo miłości!

Posted

Miłe wieści przy niedzieli:)
Kierownik mówił mi, że Pan adoptował 12 lat temu pieska od nas ze schronu i tak jak Ania pisze- psinka odeszła, przyszedł konkretnie po naszą małą- córka wypatrzyła na stronie ją. Secia będzie miała super opiekę i wiele atrakcji- a przede wszystkim ciepły kąt i dużo miłości!