Ania+Milva i Ulver Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 :) no proszę jak to Jedynka się promuje! Dzięki Kasiu!!! Quote
beta ata Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Wątek to mi nie wpadł, ale wpadł mi w oczy wpis na "Przygarnę psa", gdzie ktos szukal łyżwicy dla swoich dziadków... Wiem, że jest jakies łyżwowe forum czy cóś ;-) Quote
kkasiiiar Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 [quote name='beta ata']Wątek to mi nie wpadł, ale wpadł mi w oczy wpis na "Przygarnę psa", gdzie ktos szukal łyżwicy dla swoich dziadków... Wiem, że jest jakies łyżwowe forum czy cóś ;-)[/QUOTE] [url]http://www.legawce.com/news.php[/url] tak jest forum i tutaj juz tez pisalam czy nie wiedza o jakies fundacji dla łyżwow ;) a ten wpis dawno temu? Quote
kkasiiiar Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 [quote name='Ania+Milva i Ulver']:) no proszę jak to Jedynka się promuje! Dzięki Kasiu!!![/QUOTE] Nie ma za co Aniu :) Dzis wieczorem odświeżę allegro bo sie juz skonczylo. Quote
kkasiiiar Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Znalazlam ten wpis.[U][/U][URL="http://www.dogomania.pl/threads/215211-Sunia-wy%C5%BCe%C5%82-do-kochaj%C4%85cego-domku?p=17876489&posted=1#post17876489"][/URL] Quote
tanitka Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Już wstawimy w necie Jedynkę gdzie potrzeba :) a w cytowanym ogłoszeniu poszukiwana jest suczka dla 70-latków spełniająca bardzo wysokie wymagania co do młodego wieku i 100%rasy w rasie wyżła krótkowłosego, więc Jedynka się nie załapuje ;) Quote
kkasiiiar Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 [quote name='tanitka']Już wstawimy w necie Jedynkę gdzie potrzeba :) a w cytowanym ogłoszeniu poszukiwana jest suczka dla 70-latków spełniająca bardzo wysokie wymagania co do młodego wieku i 100%rasy w rasie wyżła krótkowłosego, więc Jedynka się nie załapuje ;)[/QUOTE] Dziekuje bardzo !! :) Quote
beta ata Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 A, tak, juz sobie przypominam. Taaak, mlody pies dla 70-ciolatków... A potem taka historia, jak tych dwóch mikro "goldenek" (to nie sa oczywiście żadne goldenki, tylko ja je tak nazywam) , które po smierci właścicielki wylądowały w schronie we Wrocku, w wieku 12 i 16 lat... I wiele, wiele innych. Co tu pisać, wszyscy wiedzą. Oni chca 100% rasowego psa?? No, może wiek stateczny, ale rozum chwiejny... Quote
Ati Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 jak bedziecie robily allegro,dla Jedynki- to w tytule wpiszcie dokladnie slowo Wyzel, bez odmian, gdyz zainteresowani szukaja przez wyszukiwarke czesto po nazwie rasy jaka ich interesuje:) Quote
kkasiiiar Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 [quote name='Ati']jak bedziecie robily allegro,dla Jedynki- to w tytule wpiszcie dokladnie slowo Wyzel, bez odmian, gdyz zainteresowani szukaja przez wyszukiwarke czesto po nazwie rasy jaka ich interesuje:)[/QUOTE] DZiekuje za rade :) Zgodnie z nią odświeżyłam allegro Jedynki : [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1898070069[/url] Quote
tanitka Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 a jeszcze sugeruję, aby wstawić na allegro zdjecia sprzed strzyzenia, bo teraz to wygląda jak nie przymierzając pudel ;) Quote
asia-s Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Cioteczki, czesc zdjec i opisow suczek ze strony schroniska umiescilam w poscie 1 i 2, musze poprosic moderatora o doklejenie kilku postow, poniewaz w jednym poscie wchodzi tylko do 30 zdjec Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Zgodnie z regulaminem dogo w jednym poście może być tylko 5 zdjęć....nie wiem jak mod do tego podejdzie... Quote
asia-s Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Zgodnie z regulaminem dogo w jednym poście może być tylko 5 zdjęć....nie wiem jak mod do tego podejdzie...[/QUOTE] O kurcze to musze prosic o doklejenie kilkunastu postow i przekleje zeby bylo zgodnie z regulaminem EDIT: Juz napisalam do Pianki - jak tylko zostana doklejone posty wszystko skoryguje Quote
kkasiiiar Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Aniu jakies malie albo tel w sprawie Jedynki byly? Na allegro 3 obserwujących... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Tak- dzisiaj miałam jeden telefon i to bardzo fajny. Domek z okolic Poznania. Pan będzie rozmawiał teraz z rodziną i zobaczymy co z tego wyjdzie- trzymajcie kciuki';) Z psiaków schroniskowych do domu poszedł dzisiaj mały Krecik:) Quote
kkasiiiar Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Trzymam z calych sil kciuki! w takim razie Kreciku powodzenia w nowym zyciu :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 To jeszcze powodzenia dla schroniskowej Belli, która dziś przed 15 również pojechała do nowego domu;):p Quote
asia-s Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Posty doklejone - robie porzadek Bella - szczescia w nowym domu i trzymam kciuki za Jedyneczke :-) Quote
anka :) Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Hey chciałam wam powiedzieć,że Setka ;D dziś pojechała do nowego domku. Setka była zdziwiona na początku co za pan do niej podchodzi z ręką,ale potem poszła go zauroczyć oczkami hehehe i pan natychmiast się w niej zakochał.Nowy właściciel Setki jest bardzo fajny i bardzo dba o psy. Miał już kiedyś psiaka,ale niestety mu zmarł :(. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Miłe wieści przy niedzieli:) Kierownik mówił mi, że Pan adoptował 12 lat temu pieska od nas ze schronu i tak jak Ania pisze- psinka odeszła, przyszedł konkretnie po naszą małą- córka wypatrzyła na stronie ją. Secia będzie miała super opiekę i wiele atrakcji- a przede wszystkim ciepły kąt i dużo miłości! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Miłe wieści przy niedzieli:) Kierownik mówił mi, że Pan adoptował 12 lat temu pieska od nas ze schronu i tak jak Ania pisze- psinka odeszła, przyszedł konkretnie po naszą małą- córka wypatrzyła na stronie ją. Secia będzie miała super opiekę i wiele atrakcji- a przede wszystkim ciepły kąt i dużo miłości! Quote
kkasiiiar Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Super widomosc !!!! Ciesze sie ze kolejny Brodnicki psiak nie spedzi zimy w schronisku! :):multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts