SARA.dierra Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 zadano mi pytanie :roll: czy w schronisku są inne zwierzęta oprócz psów i kotów : to znaczy czy w schronisku są kury, gołębie i konie :crazyeye: hm Quote
SARA.dierra Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 tu na pierwszej stronie jest sunia do adopcji ROsa, -- nie ma jej na stronie schronu - to aktualna adocja? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 może zapomniałam podac , że adoptowana...jak byłam w szpitalu to się trochę zakreciłam;) jeśli suni nie ma na stronie schronu , to jej tam na pewno nie ma w schronisku na stałe nie ma innych zwierzaków, jeżeli trafia się taki przypadek, to szukamy pomocy dla nich wśród ludzi zajmującymi się nimi bezpośrednio: ale w schronie były różne zwierzaki: co roku mamy jakiegoś bociana, ostatnio żółwia, były też kozy ;) Wyspa i Misiek ten z interwencji-codziennie się tak bawią:) Quote
SARA.dierra Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 ło jej , - bajka :) aż się serce śmieje i gęba też :) do monitora:) super, jakoś to ładnie wykorzystam, ale za moment muszę komputer zwolnić, :roll::cool3::cool3:i jakiś obiad upitrasić na kolacje heh - ale super - te fotki na stronie schronu są nie rzadko smutne i dołujące, a takie podnoszą strasznie :) Quote
SARA.dierra Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Mam kilka fajnych zdjęć małego Zucha - podeślę ci i warto by go ogłosić, bo to świetny psiak, a pewna szansa an dom mu przeszła koło noska niestety i szkoda mi go... Mamy nowy nabytek troszkę bullowaty Dino. Jeszcze go nie ma na stronie- dziś wrzucimy , to może by jego - młody, fajny.... macie jeszcze może te fajne fotki ? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 poszukam ;) podaj mi maila do siebie Quote
SARA.dierra Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 SARA.dierra napisał(a):no toć jaki to może być mail ? ino [email protected] :) ależ proszę :evil_lol::evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 jezuu , tak mi się wydawało, że już o to prosiłam haha dzwoniła dziś do mnie fajna pani o Kalisię- z Torunia. Sunia wstępnie zarezerwowana;) Zarezerwowana też sunia husky brązowa- dziewczyny od haszczaków sprawdzają dom. Jutro pokażę wam pewną naszą podopieczną.... Quote
SARA.dierra Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 mówię o zuchu - :)możemy sprostować jego wiek? na stronie reksio jest jego wiek 3 lata , a Ania przysłała mi notkę 5-6 lat, - to ile wpisać tak żeby było jakoś z sensem ? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 psiak nie ma 3 lat, na stronie zapomnielismy zmienic- Zuch ma ok 5-6 lat, tak ocenił go wet w listopadzie. Quote
SARA.dierra Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 cos mi sie dziś dzieje z fb :( co chwile mnie wylogowuje i każą mi sie znów logować, albo każą mi wklepać numer tel i mam wpisywać hasło z smsa :( i zmieniać hasło, ale pokazują mi znajomych i pytają kto jest na zdjeciu a teraz jak wrzucałam nowe zdjęcia to wyskoczył błąd i że moje konto jest tymczasowo zablokowane, - od przeszło roku mam to konto i nidgy nic takiego nie miało miejsca :( Quote
SARA.dierra Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 już odblokowali, coś znów musiałam wpisac , na wszelki wypadek znów hasło zmienię :( a no i dogo tez dziś chorowało, nie mogłam się tu wbić cały dzień Quote
tuuusiaczek1992 Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Witajcie, chciałabym dołączyć do was i zostać wolontariuszką, wytłumaczy Mi ktoś co i jak ? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Jaki wolontariat cie interesuje? Jezeli chcesz chodzic do schroniska, to musisz porozmawiac z kierownikiem , wtedy ci wszystko wyjaśni- na pewno osoba musi być pełnoletnia, zaszczepiona na tężec. Schronisko jest otwarte od 7-15 w tyg i w weekendy 7-10 w sobote i 7-9 niedziela, więc trzeba lubic rano wtawac w weekendy;) Sara....a może byś miała czas porobic bazarki na schron? Mam duzo fantów na ten cel, ale czasu zero- z chęcią bym to komus oddała aby porobił ... Quote
SARA.dierra Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Ania+Milva i Ulver napisał(a): Sara....a może byś miała czas porobic bazarki na schron? Mam duzo fantów na ten cel, ale czasu zero- z chęcią bym to komus oddała aby porobił ... JASNE DAWAJ :eviltong: ja też coś avonowego uskrobię - ale dopiero w czwartek dostanę wiec póki nie mam w ręku to czekam - a po godzinach popołudniami z wielką przyjemnością się tym zajmę, - to lepsze niż ploty przy kawie i głupawki w telewizji :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
SARA.dierra Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Ania+Milva i Ulver napisał(a):jezuu ,dzwoniła dziś do mnie fajna pani o Kalisię- z Torunia. Sunia wstępnie zarezerwowana;) Zarezerwowana też sunia husky brązowa- dziewczyny od haszczaków sprawdzają dom. Jutro pokażę wam pewną naszą podopieczną.... i ??????? :confused::confused::confused::confused::confused: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 [quote name='SARA.dierra']JASNE DAWAJ :eviltong: ja też coś avonowego uskrobię - ale dopiero w czwartek dostanę wiec póki nie mam w ręku to czekam - a po godzinach popołudniami z wielką przyjemnością się tym zajmę, - to lepsze niż ploty przy kawie i głupawki w telewizji :diabloti::diabloti::diabloti: To jakoś byśmy sie umówiły - jak bywasz w brodnicy? Bym ci podrzuciła fanty-no chyba, że masz czas, to zapraszam na kawę do mnie!!!! na ploty hihi [quote name='SARA.dierra']i ??????? :confused::confused::confused::confused::confused: :( niestety nie udało się uratować nam tej suni....bokserka znaleziona w lasach za Górznem w stanie koszmarnym...jak się okazało sunia aby przetrwac jadła plastiki, drewno kamienie- poprzebijały jej tak jelita,że operacja się nie udała...bardzo się dziś tym zasmuciłam- co ta sunia musiała przeżywać:( niech choć przez chwilę nie zostanie zapomniana... (*) Quote
SARA.dierra Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 [quote name='Ania+Milva i Ulver']To jakoś byśmy sie umówiły - jak bywasz w brodnicy? Bym ci podrzuciła fanty-no chyba, że masz czas, to zapraszam na kawę do mnie!!!! na ploty hihi :( niestety nie udało się uratować nam tej suni....bokserka znaleziona w lasach za Górznem w stanie koszmarnym...jak się okazało sunia aby przetrwac jadła plastiki, drewno kamienie- poprzebijały jej tak jelita,że operacja się nie udała...bardzo się dziś tym zasmuciłam- co ta sunia musiała przeżywać:( niech choć przez chwilę nie zostanie zapomniana... (*) koszmar ......... aż mnie zemdliło - zaraz wyobrażam sobie siebie czy dzieci w takiej sytuacji, to działa na wyobraźnię - nic nie powiem, bo mnie cofa:( co do przerzutu fantów to pv wysyłam ps. a z rezerwowanymi suniami ... powolutku czekać ? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Tak z suniami czekamy, ale wszystko idzie w dobrym kierunku;) Adoptowana została Lutka;) Quote
tuuusiaczek1992 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Jaki wolontariat cie interesuje? Jezeli chcesz chodzic do schroniska, to musisz porozmawiac z kierownikiem , wtedy ci wszystko wyjaśni- na pewno osoba musi być pełnoletnia, zaszczepiona na tężec. Schronisko jest otwarte od 7-15 w tyg i w weekendy 7-10 w sobote i 7-9 niedziela, więc trzeba lubic rano wtawac w weekendy;) Ok w takim razie dziękuje, na pewno się przejde dowiem co i jak Quote
kkasiiiar Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 https://lh4.googleusercontent.com/-gKQOaYKj_H4/Tx2CMggcc8I/AAAAAAAADN0/9eFntqcs4LA/s640/ALIM0338.JPG Quote
SARA.dierra Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 hej , żadnych zmian w schronie niet? coś ubyło? przybyło? jest nowa Galeria ... ps.. Aniu w piątek będę trochę prędzej , bo nie idziemy na 7 rano tylko mamy być o 6 , a ja idę na 4 godziny ( połówka jednego dnia urlopu ) - więc będę o 10 z pracy wychodziła, ale na mieście tam gdzie ci pisałam, to mogę poczekać do 12 na Ciebie, ale to spokojnie się zastanów do jutra albo do piątku :) Quote
Recommended Posts