Jump to content
Dogomania

psy do adopcji - schronisko dla zwierząt "Reksio" - BRODNICA - kujawsko-pomorskie

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

może zapomniałam podac , że adoptowana...jak byłam w szpitalu to się trochę zakreciłam;)
jeśli suni nie ma na stronie schronu , to jej tam na pewno nie ma

w schronisku na stałe nie ma innych zwierzaków, jeżeli trafia się taki przypadek, to szukamy pomocy dla nich wśród ludzi zajmującymi się nimi bezpośrednio: ale w schronie były różne zwierzaki: co roku mamy jakiegoś bociana, ostatnio żółwia, były też kozy ;)

Wyspa i Misiek ten z interwencji-codziennie się tak bawią:)

Posted

ło jej , - bajka :) aż się serce śmieje i gęba też :) do monitora:) super, jakoś to ładnie wykorzystam, ale za moment muszę komputer zwolnić, :roll::cool3::cool3:i jakiś obiad upitrasić na kolacje heh - ale super - te fotki na stronie schronu są nie rzadko smutne i dołujące, a takie podnoszą strasznie :)

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Mam kilka fajnych zdjęć małego Zucha - podeślę ci i warto by go ogłosić, bo to świetny psiak, a pewna szansa an dom mu przeszła koło noska niestety i szkoda mi go...
Mamy nowy nabytek troszkę bullowaty Dino. Jeszcze go nie ma na stronie- dziś wrzucimy , to może by jego - młody, fajny....

macie jeszcze może te fajne fotki ?

Posted

jezuu , tak mi się wydawało, że już o to prosiłam haha

dzwoniła dziś do mnie fajna pani o Kalisię- z Torunia. Sunia wstępnie zarezerwowana;) Zarezerwowana też sunia husky brązowa- dziewczyny od haszczaków sprawdzają dom.

Jutro pokażę wam pewną naszą podopieczną....

Posted

cos mi sie dziś dzieje z fb :( co chwile mnie wylogowuje i każą mi sie znów logować, albo każą mi wklepać numer tel i mam wpisywać hasło z smsa :( i zmieniać hasło, ale pokazują mi znajomych i pytają kto jest na zdjeciu a teraz jak wrzucałam nowe zdjęcia to wyskoczył błąd i że moje konto jest tymczasowo zablokowane, - od przeszło roku mam to konto i nidgy nic takiego nie miało miejsca :(

Posted

Jaki wolontariat cie interesuje? Jezeli chcesz chodzic do schroniska, to musisz porozmawiac z kierownikiem , wtedy ci wszystko wyjaśni- na pewno osoba musi być pełnoletnia, zaszczepiona na tężec. Schronisko jest otwarte od 7-15 w tyg i w weekendy 7-10 w sobote i 7-9 niedziela, więc trzeba lubic rano wtawac w weekendy;)

Sara....a może byś miała czas porobic bazarki na schron? Mam duzo fantów na ten cel, ale czasu zero- z chęcią bym to komus oddała aby porobił ...

Posted

Sara....a może byś miała czas porobic bazarki na schron? Mam duzo fantów na ten cel, ale czasu zero- z chęcią bym to komus oddała aby porobił ...

JASNE DAWAJ :eviltong: ja też coś avonowego uskrobię - ale dopiero w czwartek dostanę wiec póki nie mam w ręku to czekam - a po godzinach popołudniami z wielką przyjemnością się tym zajmę, - to lepsze niż ploty przy kawie i głupawki w telewizji :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

jezuu ,dzwoniła dziś do mnie fajna pani o Kalisię- z Torunia. Sunia wstępnie zarezerwowana;) Zarezerwowana też sunia husky brązowa- dziewczyny od haszczaków sprawdzają dom.

Jutro pokażę wam pewną naszą podopieczną....
i ??????? :confused::confused::confused::confused::confused:

Posted

[quote name='SARA.dierra']JASNE DAWAJ :eviltong: ja też coś avonowego uskrobię - ale dopiero w czwartek dostanę wiec póki nie mam w ręku to czekam - a po godzinach popołudniami z wielką przyjemnością się tym zajmę, - to lepsze niż ploty przy kawie i głupawki w telewizji :diabloti::diabloti::diabloti:

To jakoś byśmy sie umówiły - jak bywasz w brodnicy? Bym ci podrzuciła fanty-no chyba, że masz czas, to zapraszam na kawę do mnie!!!! na ploty hihi

[quote name='SARA.dierra']i ??????? :confused::confused::confused::confused::confused:

:( niestety nie udało się uratować nam tej suni....bokserka znaleziona w lasach za Górznem w stanie koszmarnym...jak się okazało sunia aby przetrwac jadła plastiki, drewno kamienie- poprzebijały jej tak jelita,że operacja się nie udała...bardzo się dziś tym zasmuciłam- co ta sunia musiała przeżywać:(
niech choć przez chwilę nie zostanie zapomniana...

(*)

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']To jakoś byśmy sie umówiły - jak bywasz w brodnicy? Bym ci podrzuciła fanty-no chyba, że masz czas, to zapraszam na kawę do mnie!!!! na ploty hihi

:( niestety nie udało się uratować nam tej suni....bokserka znaleziona w lasach za Górznem w stanie koszmarnym...jak się okazało sunia aby przetrwac jadła plastiki, drewno kamienie- poprzebijały jej tak jelita,że operacja się nie udała...bardzo się dziś tym zasmuciłam- co ta sunia musiała przeżywać:(
niech choć przez chwilę nie zostanie zapomniana...

(*)

koszmar ......... aż mnie zemdliło - zaraz wyobrażam sobie siebie czy dzieci w takiej sytuacji, to działa na wyobraźnię - nic nie powiem, bo mnie cofa:( co do przerzutu fantów to pv wysyłam
ps. a z rezerwowanymi suniami ... powolutku czekać ?

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Jaki wolontariat cie interesuje? Jezeli chcesz chodzic do schroniska, to musisz porozmawiac z kierownikiem , wtedy ci wszystko wyjaśni- na pewno osoba musi być pełnoletnia, zaszczepiona na tężec. Schronisko jest otwarte od 7-15 w tyg i w weekendy 7-10 w sobote i 7-9 niedziela, więc trzeba lubic rano wtawac w weekendy;)

Ok w takim razie dziękuje, na pewno się przejde dowiem co i jak

Posted

hej , żadnych zmian w schronie niet? coś ubyło? przybyło? jest nowa Galeria ...

ps.. Aniu w piątek będę trochę prędzej , bo nie idziemy na 7 rano tylko mamy być o 6 , a ja idę na 4 godziny ( połówka jednego dnia urlopu ) - więc będę o 10 z pracy wychodziła, ale na mieście tam gdzie ci pisałam, to mogę poczekać do 12 na Ciebie, ale to spokojnie się zastanów do jutra albo do piątku :)