toyota Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Zaraz zejdę na zawał ! Toż to damska wersja mojego Docenta ! W razie czego to ja oferuję dla niej bezpłatny transport. Odległość w granicach możliwości. Tylko niech ktoś ją adoptuje :placz:. Quote
kkasiiiar Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Moze Asiu chcesz dla Docenta koleżankę ?;) nie no zart oczywiscie :) Ogloszenia sa..na allegro malo wejsc ..:( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Rzeczywiście klonik jak się patrzy:) Byłaby z nich fajna parka hihi Na razie cisza ogłoszeniowa. Quote
kkasiiiar Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Tak poza tematem to znalazlam cos fajnego Aniu ;) http://allegro.pl/body-dzieciece-z-logo-fundacji-rottka-nieb-rozm68-i1861089149.html ;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 [quote name='kkasiiiar']Tak poza tematem to znalazlam cos fajnego Aniu ;) http://allegro.pl/body-dzieciece-z-logo-fundacji-rottka-nieb-rozm68-i1861089149.html ;) oooo hahaha , ale pomysł:) Quote
holmina Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 weszlam po waszym banerku na watek kleksa...i strasznie mi go zal....moze by go tu wsadzic....moze w tym miejscu bedzie mial wiecej szczescia u niego na watku takie pustki.... Quote
kkasiiiar Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 holmina napisał(a):weszlam po waszym banerku na watek kleksa...i strasznie mi go zal....moze by go tu wsadzic....moze w tym miejscu bedzie mial wiecej szczescia u niego na watku takie pustki.... Nie wiem Kochana o jakim Kleksie mowisz.. ale nie mamy nic przeciwko wkoncu ten watek jak kazdy powstal zeby pomoc pieska :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 holmina napisał(a):weszlam po waszym banerku na watek kleksa...i strasznie mi go zal....moze by go tu wsadzic....moze w tym miejscu bedzie mial wiecej szczescia u niego na watku takie pustki.... holmina- to jest wątek psów ze schroniska z Brodnicy, a Kleks jest psem u mnie na bdt w hotelu ... Chodzi o Kleksa z mojego banerka;) Quote
toyota Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Rzeczywiście klonik jak się patrzy:) Byłaby z nich fajna parka hihi Na razie cisza ogłoszeniowa. A jak ona daje radę w schronisku ? Czy są tam przyzwoite warunki, jest wolontariat i spacery ? Quote
holmina Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Ania+Milva i Ulver napisał(a):holmina- to jest wątek psów ze schroniska z Brodnicy, a Kleks jest psem u mnie na bdt w hotelu ... Chodzi o Kleksa z mojego banerka;) aaaaaaaaaaaaaa to mi sie pokrecilo myslalam ze on tez jest z Brodnicy,,,,,tak mnie za serducho chwycil bo podobny do jednego z moich psow z dziecinstwa..... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 toyota napisał(a):A jak ona daje radę w schronisku ? Czy są tam przyzwoite warunki, jest wolontariat i spacery ? Jak jest czasem grzeczna to spuszczamy ją z krowiego łańcucha :) Ale na serio, to tak jak już wspomniałam- Setka przebywa w pomieszczeniu u pracowników, gdzie jest palone i śpi na kanapie w kocyku. Jest bardzo czystą sunią i bezproblemową. W dzień biega sobie po głównym wybiegu i wita każdego kto przychodzi do schronu. Może dzięki temu złapie kogoś za serce . Jak się nudzi to goni koty-ale jak kot się zatrzymuje, to ona też hehe Quote
toyota Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 A czy ona jest już "na jamnikach" u Isadory ? Quote
anka :) Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Jest wspaniałą psinką ;D zawsze w weekend czekała na mnie rano i tylko patrzała czy już będą pieszczoty ;) wspaniała psinka no no z kotami to jest udana hi ;), idę do kotów... a tam spółka koty pies i + zabawa ;) hihi Quote
anka :) Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Niedługo weekend i też zawitam w ,,REKSIO'' hehe ;) stęskniłam się za psiakami i kociakami z Bro. ;) ;) hehe ;) Quote
kkasiiiar Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 A tu jaka cisza..:crazyeye: Odwiedzam pieknosci Brodnickie :) Quote
kkasiiiar Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Wczoraj spotkalam na spacerze Pana z podobnym psem do Jedynki..i sie dowiedzialam ze tamten pies to wyzel czeski..sa szorstkowłose, długo, i gładkowłose. Quote
kkasiiiar Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Jedynka bedzie umieszczona na facebooku na stronie SOS dla wyżłów..od specjalnistki dowiedzialam sie ze to moze byc Wyżeł Fouska ktory wyglada tak : Quote
kkasiiiar Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 beta ata napisał(a):Czyli jednak łyżew! ;-) tak tak jednak łyżew ;) Wpadl moze Ci tutaj na dogo jakis watek zbiorczy łyżwow ? bo za cholere znalesc nie moge :( Quote
Recommended Posts