Asia_M Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Już się nie mogę doczekać kiedy będę mogła Pimpka przenieść do działu "Już w nowym domu" :) Quote
arabellla Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 DOSTAŁAM INFORMACJĘ JADE W ŚRODĘ DO OPOLA PO PIMPKA !!!!! JESTEM PRZESZCZĘŚLIWA Quote
Asia_M Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Hurra!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
ice_t Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 arabellla napisał(a):DOSTAŁAM INFORMACJĘ JADE W ŚRODĘ DO OPOLA PO PIMPKA !!!!! JESTEM PRZESZCZĘŚLIWA to super :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
fizia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 No to fantastycznie :multi: Naprawdę bardzo się cieszę! Quote
arabellla Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 A JAKA JA JESTEM SZCZĘŚLIWA !!!!!!!!!! Quote
iwonamaj Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 A Pimpek jaki szczęśliwy!!! A my też!!! Quote
Asia_M Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Niech już nadejdzie jutrzejszy dzień :) Quote
Ulka18 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Kolejne psisko bedzie szczesliwe od jutra... Quote
florida_blue Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 no więc.... juz jutro nadeszlo ;) rano psisko było wykąpane w schronisku i wstępnie rozczesane, pojechalismy po niego razem : truskawa , ja i Michał, któremy DZIĘKUJEMY BARDZO :loveu::loveu::loveu: za cierpliwość i bezpieczne dowiezienie nas do domków :D Jest całkiem duży i MEGA kudłaty :D, ale do samochodu nam sie zmiescił, zaostał przekazany arabelce na dworcu (najpierw trzeba było go znieść i wnieść po schodach - trzy osoby namawiające wielką rudą kulę do zejscia po schodkach - niewątpliwie ciekawy widok :D:D:D) No i już wróciliśmy - czekamy na relację arabelki :) Quote
florida_blue Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Pimpuś bardzo grzeczny i spokojny, nadzwyczaj dobrze zniósł podróż samochodem, z pociągu też dostałam smska, ze grzeczniutki. Żadnych wymiotów, piszczenia, jęczenia - troszkę się krecił, ale w normie ;) Bał się nowych miejsc takich jak dworzec, ale jak już zobaczył, ze nic mu nie grozi zaczął machać ogonkiem :loveu: jakby go tak podgolić od tyłu - wyglądałby jak lew :razz: Quote
arabellla Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 NO TO PIPPEK JUZ JEST W DOMKU W WOLSZTYNIE.PODRÓŻ ZNIÓSŁ BEZ ŻADNYCH KOMPLETNIE KOMPLIKACJI BYŁ GRZECZNY JAK ANIOŁEK SIEDZIAŁAM Z NIM NA KORYTARZU BO BYŁO TROCHE LUDZI .STRASZNIE SIĘ ŁATWO NAWIĄZUJE KONTAKT Z DRUGIM CZŁOWIEKIEM JAK SIE JEDZIE Z TAKIM FUTRZASTYM PSEM .PRZYGLĄDALI MI SIĘ BACZNIE I SIĘ UŚMIECHALI.PIMPEK SPAŁ PODNOSIŁ SIĘ PRZYTULAŁ SIĘ DO MNIE JAK KUCAŁAM KOŁO NIEGO TO SIĘ O MNIE OPIERAŁ BARDZO JEST PRZYLEPNYM PSEM.JAK SIE ZROBIŁO MIEJCE W PRZEDZIALE I USIADŁAM TO SOBIE WYBRAŁ PANA Z NAPRZECIWKA I ŁAPY MU POŁOŻYŁ NA KOLANACH TAK JAKBY CHCIAŁ MU POWIEDZIEĆ JADE DO NOWEGO DOMKU I JESTEM SZCZESLIWY.PO DRODZE ZJADŁ JEDNĄ PARÓWKE KTÓRA MU BARDZO SMAKOWAŁA A W DOMU DOSTAŁ PSIĄ KARMĘ WYMIESZNĄ Z MLEKIEM. W SOBOTĘ MA UMÓWIONĄ WIZYTĘ U FRYZJERA PSIEGO BO TRZEBA SIE POZBYŚ TYCH DREDÓW .BĘDZIE PIEKNY JAK Z OBRAZKA.ACHA PONIEWAŻ JESZCZE KILKA DNI BEDE MIESZKAC Z SIOSTRA MAM W DOMU KRÓLIKA I NIESTETY PIMPEK GO NIE POLUBIŁ BO WARCZY NA NIEGO TAK SAMO JAK NA SIOSTRY KOTA A JEGO WARCZENIE JEST TAKIE ŚMIESZNE TRUDNO JE OPISAC.MAM JUZ W KILKA MIEJSC W MIESZKANIU "OZNACZONYCH" PRZEZ NIEGO ALE MYŚLE ZE SIE ODUCZY TEGO .NIE ODSTĘPUJE MNIE NA KROK CHYBA BOI SIE ZE TO WSZYSTKO TO SEN I CIĄGLE DOMAGA SIĘ GŁASKANIA . JAK COS M I SIE PRZYPOMNI TO JESZCZE NAPISZE .BARDZO DZIEKUJE WSZYSTKIM KTORZY MI POMOGLI A ZWLASZCZA TRUSKAWIE , FLORYDZIE I MICHAŁOWI KTÓRZY TEGO FUTRZASTEGO STWORA DOSTARCZYLI MI Z POD CZESTOCHOWY DO OPOLA.JESTESCIE SUPERR . Quote
Cez Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 no to cudnie :multi: juz sie nie moge doczekac zdjec po metamorfozie... tylko te drukowane literki ciezko sie czyta... Quote
arabellla Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 JAK NAJSZYBCIEJ JAK SIE DA TO WSTAWIE TU ZDJĘCIA . Quote
arabellla Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 TO JEST TO SAMO TO CO BYLO U GÓRY NAPISANE TYLKO INNA CZCIONKA BO NIE WIEDZIŁAM ZE TO SIE TAK CIEZKO CZYTA !!!!!! POZDRAWIAM CEZ no to pippek juz jest w domku w wolsztynie.podróż zniósł bez żadnych kompletnie komplikacji był grzeczny jak aniołek siedziałam z nim na korytarzu bo było troche ludzi .strasznie się łatwo nawiązuje kontakt z drugim człowiekiem jak sie jedzie z takim futrzastym psem .przyglądali mi się bacznie i się uśmiechali.pimpek spał podnosił się przytulał się do mnie jak kucałam koło niego to się o mnie opierał bardzo jest przylepnym psem.jak sie zrobiło miejce w przedziale i usiadłam to sobie wybrał pana z naprzeciwka i łapy mu położył na kolanach tak jakby chciał mu powiedzieć jade do nowego domku i jestem szczesliwy.po drodze zjadł jedną parówke która mu bardzo smakowała a w domu dostał psią karmę wymieszną z mlekiem. w sobotę ma umówioną wizytę u fryzjera psiego bo trzeba sie pozbyś tych dredów .będzie piekny jak z obrazka.acha ponieważ jeszcze kilka dni bede mieszkac z siostra mam w domu królika i niestety pimpek go nie polubił bo warczy na niego tak samo jak na siostry kota a jego warczenie jest takie śmieszne trudno je opisac.mam juz w kilka miejsc w mieszkaniu "oznaczonych" przez niego ale myśle ze sie oduczy tego .nie odstępuje mnie na krok chyba boi sie ze to wszystko to sen i ciągle domaga się głaskania . jak cos m i sie przypomni to jeszcze napisze .bardzo dziekuje wszystkim ktorzy mi pomogli a zwlaszcza truskawie , florydzie i michałowi którzy tego futrzastego stwora dostarczyli mi z pod czestochowy do opola.jestescie superr Quote
Cez Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 usciski dla Ciebie i Pimpka z Krakowa :lol: Quote
arabellla Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Cez napisał(a):usciski dla Ciebie i Pimpka z Krakowa :lol: JA CIEBIE TEZ POZDRAWIAM !!!!! I SPECJALNE POZDROWIENIA DLA KASI Z OSIECZNEJ KOLO LESZNA KTORA JECHAŁA POCIAGIEM 280 KM TYLKO PO TO ZEBY ZAWIEZ KOMUS DO KATOWIC ROŚLINKE LUBCZYK ZWANA "MAGI " KTORA JAK BY KTOS NIE WIEDZIAŁ DAJE SIE DO ROSOŁU , A TA ROSLINKA POJEDZIE POTEM AZ DO SZWAJCARI. DZIEWCZYNO JESTES BARDZIEJ SZALONA ODEMNIE JA JECHŁAM 225 KM PO PSA A TY TYLE KM Z ROŚLINKA . POZDRAWIAM CIE BBB SERDECZNIE. Quote
truskawa144 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Zawiązało się nam tu takie małe koło transportowe zwierząt ze schroniska w Kłomnicach :lol: Próbował kaganiec zdjąć? Wymysliłas nowe imię? Kota i królika najlepiej zamknij gdzieś poza jego zasięgiem bo o ile kotu raczej nic zrobić nie powinien bo kot ucieka albo sie broni o tyle królik może być w niebezpieczeństwie a króliki sie nie bronią,zastygają w bezruchu i czekają na atak. Cieszę się ,że sie udało,widac,że bedzie mu u Ciebie dobrze :) Quote
fizia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Może małe to Koło Transportowe, ale za to jakie skuteczne :) Quote
truskawa144 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Fizia psy od nas z Kłomnic to mają szczęście - nie dosyć ,że znalazły sie dobre domki takie jak u Ciebie i u arabelli to jeszcze transporty itd. Pieski sie odwdzięczą :) Ps; Co u Pestki? Quote
fizia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 A ja i arabella mamy szczęście, że znalazłyśmy dobrych Ludzi - czyli Was :), którzy nam pomogli w dostarczeniu psiaków do domów. Trzymam cały czas kciuki, żeby jak najwięcej z tych ślicznych piesków z Kołomnic znalazło ciepłe, dobre domy. Truskawa144 wysłałam do Ciebie maila, chyba przedwczoraj, tam troszkę wiecej napisałam, ale krótko mówiąc Pestka jest fantastyczna:) taki uroczy łobuz :) Nie wiem czy widziałaś nowsze zdjęcia, sa tu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2826090#post2826090 Ps. A skoro mówimy o pieskach z Kołomnic, to w wątku jednej z Waszych bardzo młodych suń jest pytanie o zdjęcia i więcej informacji, bo ktoś chce Ją wystawić na allegro, tu jest ten wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36159 i taka sama sytuacja w wątku Mrówki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36113 Quote
Recommended Posts