Agata Hanel Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Zapomniałam dodać. Wystawa jest dwudniowa a ja będę tylko w sobotę! Trochę ogranicza transport do jednego dnia, ale może akurat się uda. Quote
Agata Hanel Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Jeśliby coś wypaliło to mój numer: 609-733-819 bo mogę nie mieć dostępu do sieci. Quote
fizia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Myślę, że jak tyle osób trzyma kciuki, to już lada chwila Psina będzie mogła się wylegiwać w ciepłym domu i odwzajemnić miłość arabelli. Quote
arabellla Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 niestety cisza . napisałam na watku transportowym , zostawiłam wiadomomość kilku osobom z czestochowy i na wątku o wystawach psow tez zostawiłam swoją prosbe o pomoc ale nie ma oddzewu szkoda . Nie wiem co ja mogę jeszcze zrobić . Quote
florida_blue Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 ciocia florida się włącza do poszukiwań transportu.... Quote
florida_blue Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 to sie ciocia właczyła... transport na razie jest na środę rano - we wtorek Pimpek przyjedzie z truskawa144 do czestochowy i przenocuje u Sylwii - i bedzie kąpany. w srode wyjazd o 9 rano z Michałem do Opola, truskawa i ja (ja chyba też) jedziemy razem. palce mnie bolą !!!!! Quote
florida_blue Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 jeszcze DO POTWIERDZENIA !!!! (jutro ) Quote
arabellla Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 może juz w środe pipmek i ja będziemy razem !!!!!!!:lol: :multi: :painting: Quote
pixie Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 hej widzialyscie!!!!! jesttransport czestochowa poznan w poniedzialek!!!! witam, mam wolne miejsce dla psa lub kotka w samochodzie na trasie Poznań-Częstochowa [SIZE=2].Jadę w poniedziałek 29.01 i prawdopodobnie tego samego dnia lub nastepnego będę wracać tą samą trasą spowrotem. Słuze autem combi i ewentualną klatką. Chętnie pomogę:loveu: __________________ napisal dzis Brzdac w watku transportowym! Quote
arabellla Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 hmmm i co teraz , jak nie bylo transportu to nie bylo a teraz mam dwie opcje albo jechac w srode do opola i go osobiscie odebrac i jechac z nim 4 godziny w pociagu albo miec juz go w poniedzialek . Musze pogadac z cioteczka floridą co robic bo to ona mi pomogla znalezc kogos kto chce przewiez psa ze schroniska do opola gdzie mam go osobiscie odebrac i przy okazji poznac ciotke truskawe144 no i ciotke floride_ blue.Co robic???? Quote
pixie Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 arabellla napisał(a):hmmm i co teraz , jak nie bylo transportu to nie bylo a teraz mam dwie opcje albo jechac w srode do opola i go osobiscie odebrac i jechac z nim 4 godziny w pociagu albo miec juz go w poniedzialek . Musze pogadac z cioteczka floridą co robic bo to ona mi pomogla znalezc kogos kto chce przewiez psa ze schroniska do opola gdzie mam go osobiscie odebrac i przy okazji poznac ciotke truskawe144 no i ciotke floride_ blue.Co robic???? zawiadomilam florida blue na gg - ale chyba chwilowo jej nie ma jesli tylko bylby gotow w poniedzialek do drogi..bo chyba pisaly o tym ze truskawa przywiezie go we wtorek... dlatego pospiesznie wkleilam te oferte, moze jeszcze cos zmienic sie uda Quote
arabellla Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 pixie napisał(a):zawiadomilam florida blue na gg - ale chyba chwilowo jej nie ma jesli tylko bylby gotow w poniedzialek do drogi..bo chyba pisaly o tym ze truskawa przywiezie go we wtorek... dlatego pospiesznie wkleilam te oferte, moze jeszcze cos zmienic sie uda napisalm do tego kogos kto jedzie z poznnia do czestochowy czy nie mogl by wracac do poznnia w srode zobaczymy co napisze.Ja wole jechac do opola pociagiem bo chce poznac te dwie ciotki ale moze uda mi sie wrocic samochodem z tym kims kto oferował pomoc .Poprostu musze poznac te dwie ciotki ktore mi tak pomogly . A pozatym fajnie jest poznawac nowych ludzi. Nie tylko przez net ale na żywo . Quote
pixie Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 a mozepo prostu korzystajac z tego transportu, wybralabys sie w poniedzialek do czestochowy , poznala ciotki i wrocila ze skarbenkiem? Quote
arabellla Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 pixie napisał(a):a mozepo prostu korzystajac z tego transportu, wybralabys sie w poniedzialek do czestochowy , poznala ciotki i wrocila ze skarbenkiem? NIE DA RADY MAM URLOP ZAŁATWIONY NA ŚRODE. JESZCZE WIECZOREM POGADAM Z CIOTKA FLORIDA I ZADECYDUJEMY CO ROBIC . PIXIE WIDZE ŻE TOBIE TEŻ LEŻY NA SERCU SPRAWA PIMPKA?? Quote
pixie Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 a moze cioteczka florida. albo lepiej dwie plus pimpek....przejedzie sie do poznania z Pimpkiem w poniedzialek i wroci / ca zahaczajac o warszawe i inne dogomiasta? juz transportem mniej wygodnym... Quote
arabellla Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 pixie napisał(a):a moze cioteczka florida. albo lepiej dwie plus pimpek....przejedzie sie do poznania z Pimpkiem w poniedzialek i wroci / ca zahaczajac o warszawe i inne dogomiasta? juz transportem mniej wygodnym... CIOTKA FLORIDA I TRUSKAWA144 SA TO BARDZO ZAJĘTE KOBIETY I CHYBA NIE MOGŁY BY SIE TAK ŁATWO WYRWAĆ Z CZESTOCHOWY . DOBRA JA ZNIKAM NA JAKIS CZAS Z NETU BO CALE DNIE TU SPĘDZAM ZAMIAST ZAJĄĆ SIĘ JAKĄŚ ROBOTĄ .WPADNE TU ZNOWU WIECZOREM . Quote
florida_blue Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 pixie napisał(a):a moze cioteczka florida. albo lepiej dwie plus pimpek....przejedzie sie do poznania z Pimpkiem w poniedzialek i wroci / ca zahaczajac o warszawe i inne dogomiasta? juz transportem mniej wygodnym... chcesz zeby mnie TŻ zamknął w psychiatrycznym na przymusowym leczeniu ???? :cool3: Quote
arabellla Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 narazie wszystko dobrze nie ma zadnych sygnałow że akcja przewiezienia pimpka miała by się nie udać :))) Quote
arabellla Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 iwonamaj napisał(a):A ja dalej trzymam kciuki. DZIĘKI IWONAMAJ !!!!! Quote
Recommended Posts