Jump to content
Dogomania

Pimpek o truskawkowo śmietankowym nosku :) Już w domku u arabelllki! :)))

Recommended Posts

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety cisza . napisałam na watku transportowym , zostawiłam wiadomomość kilku osobom z czestochowy i na wątku o wystawach psow tez zostawiłam swoją prosbe o pomoc ale nie ma oddzewu szkoda . Nie wiem co ja mogę jeszcze zrobić .

Posted

to sie ciocia właczyła...

transport na razie jest na środę rano - we wtorek Pimpek przyjedzie z truskawa144 do czestochowy i przenocuje u Sylwii - i bedzie kąpany. w srode wyjazd o 9 rano z Michałem do Opola, truskawa i ja (ja chyba też) jedziemy razem.

palce mnie bolą !!!!!

Posted

hej widzialyscie!!!!!
jesttransport czestochowa poznan w poniedzialek!!!!

witam, mam wolne miejsce dla psa lub kotka w samochodzie na trasie Poznań-Częstochowa [SIZE=2].Jadę w poniedziałek 29.01 i prawdopodobnie tego samego dnia lub nastepnego będę wracać tą samą trasą spowrotem.
Słuze autem combi i ewentualną klatką.
Chętnie pomogę:loveu:

Posted

hmmm i co teraz , jak nie bylo transportu to nie bylo a teraz mam dwie opcje albo jechac w srode do opola i go osobiscie odebrac i jechac z nim 4 godziny w pociagu albo miec juz go w poniedzialek .
Musze pogadac z cioteczka floridą co robic bo to ona mi pomogla znalezc kogos kto chce przewiez psa ze schroniska do opola gdzie mam go osobiscie odebrac i przy okazji poznac ciotke truskawe144 no i ciotke floride_ blue.Co robic????

Posted

arabellla napisał(a):
hmmm i co teraz , jak nie bylo transportu to nie bylo a teraz mam dwie opcje albo jechac w srode do opola i go osobiscie odebrac i jechac z nim 4 godziny w pociagu albo miec juz go w poniedzialek .
Musze pogadac z cioteczka floridą co robic bo to ona mi pomogla znalezc kogos kto chce przewiez psa ze schroniska do opola gdzie mam go osobiscie odebrac i przy okazji poznac ciotke truskawe144 no i ciotke floride_ blue.Co robic????

zawiadomilam florida blue na gg - ale chyba chwilowo jej nie ma

jesli tylko bylby gotow w poniedzialek do drogi..bo chyba pisaly o tym ze truskawa przywiezie go we wtorek...
dlatego pospiesznie wkleilam te oferte, moze jeszcze cos zmienic sie uda

Posted

pixie napisał(a):
zawiadomilam florida blue na gg - ale chyba chwilowo jej nie ma

jesli tylko bylby gotow w poniedzialek do drogi..bo chyba pisaly o tym ze truskawa przywiezie go we wtorek...
dlatego pospiesznie wkleilam te oferte, moze jeszcze cos zmienic sie uda

napisalm do tego kogos kto jedzie z poznnia do czestochowy czy nie mogl by wracac do poznnia w srode zobaczymy co napisze.Ja wole jechac do opola pociagiem bo chce poznac te dwie ciotki ale moze uda mi sie wrocic samochodem z tym kims kto oferował pomoc .Poprostu musze poznac te dwie ciotki ktore mi tak pomogly . A pozatym fajnie jest poznawac nowych ludzi. Nie tylko przez net ale na żywo .

Posted

pixie napisał(a):
a mozepo prostu korzystajac z tego transportu, wybralabys sie w poniedzialek do czestochowy , poznala ciotki i wrocila ze skarbenkiem?

NIE DA RADY MAM URLOP ZAŁATWIONY NA ŚRODE. JESZCZE WIECZOREM POGADAM Z CIOTKA FLORIDA I ZADECYDUJEMY CO ROBIC .
PIXIE WIDZE ŻE TOBIE TEŻ LEŻY NA SERCU SPRAWA PIMPKA??

Posted

a moze cioteczka florida. albo lepiej dwie plus pimpek....przejedzie sie do poznania z Pimpkiem w poniedzialek i wroci / ca zahaczajac o warszawe i inne dogomiasta? juz transportem mniej wygodnym...

Posted

pixie napisał(a):
a moze cioteczka florida. albo lepiej dwie plus pimpek....przejedzie sie do poznania z Pimpkiem w poniedzialek i wroci / ca zahaczajac o warszawe i inne dogomiasta? juz transportem mniej wygodnym...

CIOTKA FLORIDA I TRUSKAWA144 SA TO BARDZO ZAJĘTE KOBIETY I CHYBA NIE MOGŁY BY SIE TAK ŁATWO WYRWAĆ Z CZESTOCHOWY .

DOBRA JA ZNIKAM NA JAKIS CZAS Z NETU BO CALE DNIE TU SPĘDZAM ZAMIAST ZAJĄĆ SIĘ JAKĄŚ ROBOTĄ .WPADNE TU ZNOWU WIECZOREM .

Posted

pixie napisał(a):

chcesz zeby mnie TŻ zamknął w psychiatrycznym na przymusowym leczeniu ???? :cool3: