arabellla Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 ON JEST NIESAMOWITY. POPROSTU CUDOWNY I TAKI STRASZNIE PUCHATY suuuuuuuuper piesio Quote
arabellla Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Poszukuje Transportu Dla Pimpka Z Częstochowy Do Poznania W Dowolnym Terminie !!!!!!!!!! Quote
arabellla Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 MOŻE BYC TEZ TRANSPORT Z CZESTOCHOWY DO ZIELONEJ GÓRY . JA POKRYJE KOSZTY . CHODZI O TEGO CUDOWNEGO PSA PIMPKA . KTO MI POMOŻE??????? CZEKA NA NIEGO DOMEK W WOLSZTYNIE . Quote
iwonamaj Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Cioteczki trzeba zmienić tytuł, że szukacie transportu. A ja trzymam kciuki! Quote
arabellla Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 no szukamy transportu bo pimpek(trufel) ma dom !!!!!!!! U MNIE !!!!!!! na zawsze na dobre i na złe , na pogode i na niepogode, na smutne chwile i fajne chwile:))) Quote
iwonamaj Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Gratuluję i (troszeczkę)....zazdroszczę! Quote
Asia_M Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Arabelllko, strasznie się cieszę :) Wysyłam informację do wszystkich znajomych, może ktoś będzie jechał w te rejony... Quote
arabellla Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Nic Nie Słychac O Transporcie Dla Pimpka????? To Chyba Jest Trudna Sprawa Bo To Jest Strasznie Daleko Ale Ja Wierze Ze Niedlugo Piesek Bedzie Zemna Czekam Na To Z Niecierpliwoscia , Jade Dzisiaj Ogladac Smycze I Obroże , No I Musze Zobaczyc Jakie Poslanie Mu Kupić Bo Musi Miec Super Wygodne. Quote
Asia_M Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Halo, czy jest ktoś kto moze pomóc??? Quote
fizia Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Będę trzymać kciuki, żeby znalazł się jak najszybciej transport. Rozumiem co czujesz arabella, bo niecałe 2 tygodnie temu szukałam transportu z tego samego schroniska do Krakowa, dla mojej Pestki. Dzięki pomocy Forumowiczów (a szczególnie truskawy144 i Cez) udało się :multi: Dlatego wierzę, że i Tobie się uda. A tak apropos tego posłania-my też szukaliśmy odpowiedniego dla Malutkiej przed Jej przyjazdem, kupiliśmy, ale okazało się, że zdecydowanie bardziej lubi spać w łóżeczku. W tym domku zrobiła sobie przechowalnię zabawek :) Pozdrawiam i mam nadzieję, że również pozostałe pieski znajdą domy. Quote
arabellla Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 fizia napisał(a):Będę trzymać kciuki, żeby znalazł się jak najszybciej transport. Rozumiem co czujesz arabella, bo niecałe 2 tygodnie temu szukałam transportu z tego samego schroniska do Krakowa, dla mojej Pestki. Dzięki pomocy Forumowiczów (a szczególnie truskawy144 i Cez) udało się :multi: Dlatego wierzę, że i Tobie się uda. A tak apropos tego posłania-my też szukaliśmy odpowiedniego dla Malutkiej przed Jej przyjazdem, kupiliśmy, ale okazało się, że zdecydowanie bardziej lubi spać w łóżeczku. W tym domku zrobiła sobie przechowalnię zabawek :) Pozdrawiam i mam nadzieję, że również pozostałe pieski znajdą domy. ------------------------------------- wiesz zastanawiam sie czy mozna psa nauczyc wchodzic na tapczan tylko za pozwoleniem ,zeby sam nie wchodzil a jak bym mu pozwolila zeby wskoczyl .bo chciala zeby moj pimpek (trufel) sie do mnie np przytulił jak bede ogladac tv a jak bedziemy u koogos zeby nie wchodzil sam na obce sofy czy tapczany.Czy to jest mozliwe ????? a wierze ze transport niedlugo sie znajdzie . musze sie wykazac odrobina cierpliwosci poprostu Quote
AniaB Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 a na watku transportowym sprawdzałyście? moze jakis łączony chociaż by sie udało zorganizowac.. nieraz jedzie taka sztafeta - ktos komuś dalej przekazuje psiaka... moze nie musi być bezposrednio a pociag nie wchodzi w gre? Quote
fizia Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Myślę, że mądrego psa można nauczyć naprawdę bardzo wielu rzeczy. Troche cierpliwości, pochwał i nagród i z pewnością się uda. Moja Alma (owczarek niemiecki) teoretycznie nie może wchodzić na łózka, ale i tak czasem to robi-szczególnie, kiedy przychodzą do mnie znajomi-wtedy strasznie się popisuje, chce być w centrum uwagi i przy okazji cały czas głaskana :), ale jeśli powie Jej się, żeby zeszła, to schodzi. Co prawda zwykle wtedy nie jest zachwycona, czasem zaczyna się przewracać na plecy, czołgać i "śpiewać", ale chyba wie, że to nic nie da, bo w efekcie się poddaje. Pozdrawiam i mam nadzieję, że już niedługo będziesz musiała czekać na Trufla :) Quote
arabellla Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 PIMPEK CZEKA I JA CZEKAM NA NIEGO !!! Quote
Recommended Posts