Jump to content
Dogomania

Pimpek o truskawkowo śmietankowym nosku :) Już w domku u arabelllki! :)))

Recommended Posts

Posted

no Cez, uprzedziłas mnie... cięzej z takim dorosłym psiakiem - ja bym dała dużo jesc wieczorkiem - tak ok 18 i raniutko na długaśny spacer - moze mu sie zachce w koncu...

ciesze sie że taki fajowy psiak z niego - a jak kudły wyglądają?? rozczesałaś ??

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a w razie czego mozna na noc zamykac w klatce/kojcu psy sie raczej nie zalatwia na swoje poslanie i potem od razu spacer a jak sie zalatwi to nagroda. ale jestem pewna, ze fachowcy lepiej wytlumacza krok po kroku jak nalezy postepowac..

Posted

Cez napisał(a):
a w razie czego mozna na noc zamykac w klatce/kojcu psy sie raczej nie zalatwia na swoje poslanie i potem od razu spacer a jak sie zalatwi to nagroda. ale jestem pewna, ze fachowcy lepiej wytlumacza krok po kroku jak nalezy postepowac..

nie moge napoleona zamykac w klatce bo przeciez on jest ze mna w domu .Ale musze pogadac z jakims behawiorysta .A co do dredów Napoleona to fryzjerka powiedziala ze na wiosne bedzi etrzeba go bb krotko obciac bo ma strasznie sfilcowane te wlosy.Probowalam ten wlosy rozczesac ale to bardzo trudne.A co do tego ze on nie znosi byc sam w domu to mam nadzije ze mu przejdzie bo mi jest okropnie smutno jak go musze zostawic.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...