florida_blue Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 no Cez, uprzedziłas mnie... cięzej z takim dorosłym psiakiem - ja bym dała dużo jesc wieczorkiem - tak ok 18 i raniutko na długaśny spacer - moze mu sie zachce w koncu... ciesze sie że taki fajowy psiak z niego - a jak kudły wyglądają?? rozczesałaś ?? Quote
Cez Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 a w razie czego mozna na noc zamykac w klatce/kojcu psy sie raczej nie zalatwia na swoje poslanie i potem od razu spacer a jak sie zalatwi to nagroda. ale jestem pewna, ze fachowcy lepiej wytlumacza krok po kroku jak nalezy postepowac.. Quote
arabellla Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Cez napisał(a):a w razie czego mozna na noc zamykac w klatce/kojcu psy sie raczej nie zalatwia na swoje poslanie i potem od razu spacer a jak sie zalatwi to nagroda. ale jestem pewna, ze fachowcy lepiej wytlumacza krok po kroku jak nalezy postepowac.. nie moge napoleona zamykac w klatce bo przeciez on jest ze mna w domu .Ale musze pogadac z jakims behawiorysta .A co do dredów Napoleona to fryzjerka powiedziala ze na wiosne bedzi etrzeba go bb krotko obciac bo ma strasznie sfilcowane te wlosy.Probowalam ten wlosy rozczesac ale to bardzo trudne.A co do tego ze on nie znosi byc sam w domu to mam nadzije ze mu przejdzie bo mi jest okropnie smutno jak go musze zostawic. Quote
truskawa144 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Może te maluchy będą miały tyle szczęścia co Napoleon: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3469917#post3469917 Quote
Cez Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 co tam Arabella u Was slychac ? jakies postepy ? Quote
truskawa144 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [LEFT]Arabella nie ma obecnie internetu wiec nie wiadomo. [/LEFT] Quote
Recommended Posts