jofracy Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 omry napisał(a):Nie sądzę :( Nienawidzę tego schronu.. ja już też... Quote
Migori Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 omry napisał(a):Nie sądzę :( Nienawidzę tego schronu.. Jeszcze mogę zrozumieć, jak ktoś im przywiezie miot kociaków, to że zostawiają tylko jedno kociątko i matkę, ale nie takie rzeczy.. Kolega wziął z tego schroniska psa rano, a po południu przyjeżdża do niego pracownik schroniska i mówi, że odnalazła się właścicielka psa i że mu go zabierają. Wtedy też się okazało, ze pies się jej zgubił jeszcze tego samego dnia.. To jakaś masakra. No tak nie może być. Sytuacja dość nieciekawa. Quote
omry Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 Dzwoniłam do SOS bokserom i jest jakaś szansa na DT, jednak jeszcze nic nie wiadomo.. Trzymajcie kciuki. Quote
Magdagdynia Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Boze co to za schron ze tak usypiaja.... Ja widze, ze gdynskei Cipkowo to jakis schroniskowy raj ;/ Quote
jofracy Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Magdagdynia napisał(a):Boze co to za schron ze tak usypiaja.... Ja widze, ze gdynskei Cipkowo to jakis schroniskowy raj ;/ urocze przejęzyczenie :evil_lol: Quote
Magdagdynia Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 o dzisas sorry :P of kors miało byc ciapkowo :P hahahaha Quote
omry Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 Podnosimy Fafcia. I jak na razie wieści zero. :( Quote
Soko Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 A pomyśleć że kolega by go nie wziął tego samego dnia i pies miałby dłużej tam być, właścicielka by przyszła, a oni na to, że uśpiony... Nie można tego gdzieś zgłosić? Quote
Yana Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 niewiele mogę pomóc... jeśli będą zbierane fundusze na chłopaka na pewno się dorzucę Quote
omry Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 Soko napisał(a):Nie można tego gdzieś zgłosić? Nie mam pojęcia, ale raczej ciężko by było im coś udowodnić. Yana napisał(a):niewiele mogę pomóc... jeśli będą zbierane fundusze na chłopaka na pewno się dorzucę Dziękujemy. Pies jest po prostu niewychowany, nie potrafi powstrzymać swoich emocji, możliwe, że pomoc behawiorysty nie będzie niezbędna i wystarczy tylko doświadczona ręka, która w DT, jeśli się uda, pracowałaby z nim. Quote
omry Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Podnosimy Fafluczka. Naprawdę nikt nie zna kogoś, kto mógłby w jakiś sposób pomóc? Błagamy :( Quote
Soko Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Naprawdę szkoda, że tak daleko - u mnie jest takie psie osiedle, że szanse na właściciela jakieś by tam były.. a u Was nie ma jakiegoś takiego typowego zamieszkanego przez psiarzy obszaru? Bo u mnie szczekanie trwa 24h/dobę i nikt się nie skarży, kto się skarży, wylatuje ;p Quote
omry Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Soko napisał(a):Naprawdę szkoda, że tak daleko - u mnie jest takie psie osiedle, że szanse na właściciela jakieś by tam były.. a u Was nie ma jakiegoś takiego typowego zamieszkanego przez psiarzy obszaru? Bo u mnie szczekanie trwa 24h/dobę i nikt się nie skarży, kto się skarży, wylatuje ;p Nie ma tu czegoś takiego. Stargard to małe miasto, niestety. Quote
necianeta89 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 a czy właściciele wiedzą, że ani treser ani behawiorysta nie naprawi im psa? on daje polecenia, podpowiedzi. To właściciele robią 90% roboty. Szkoda, że nie chcieli z nim pracować.... Quote
sabinka40 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 No i jestem:shake:, to jakiś horror!!!!!!! Biedny psiak, taki nie zrozumiany:shake: Tylko dlatego że wyje trzeba się go pozbyć.....szok:angryy:. Jesli bedę mogła jakoś pomóc..... Quote
ksenka1 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Omry czy Ty piszesz o Stargardzkim schronisku?????? Quote
Alicja Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 tutaj też pomoc potrzebna :( http://www.dogomania.pl/threads/214583-Bia%C5%82y-bokser-.....w-boles%C5%82awieckiej-przechowalni-./page6#post17700898 Quote
omry Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 ksenka1 napisał(a):Omry czy Ty piszesz o Stargardzkim schronisku?????? Tak. Jak na razie nie mam wieści, boksiu jest w swoim domku i czekamy na jakieś zbawienie.. :( Quote
Recommended Posts