Jump to content
Dogomania

Bokser Fafluk! PILNIE DS i DT! [Stargard Szczeciński, Szczecin]

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

omry napisał(a):
Nie sądzę :(
Nienawidzę tego schronu..

Jeszcze mogę zrozumieć, jak ktoś im przywiezie miot kociaków, to że zostawiają tylko jedno kociątko i matkę, ale nie takie rzeczy..

Kolega wziął z tego schroniska psa rano, a po południu przyjeżdża do niego pracownik schroniska i mówi, że odnalazła się właścicielka psa i że mu go zabierają. Wtedy też się okazało, ze pies się jej zgubił jeszcze tego samego dnia.. To jakaś masakra.

No tak nie może być. Sytuacja dość nieciekawa.

Posted

A pomyśleć że kolega by go nie wziął tego samego dnia i pies miałby dłużej tam być, właścicielka by przyszła, a oni na to, że uśpiony...
Nie można tego gdzieś zgłosić?

Posted

Soko napisał(a):
Nie można tego gdzieś zgłosić?

Nie mam pojęcia, ale raczej ciężko by było im coś udowodnić.

Yana napisał(a):
niewiele mogę pomóc... jeśli będą zbierane fundusze na chłopaka na pewno się dorzucę

Dziękujemy.
Pies jest po prostu niewychowany, nie potrafi powstrzymać swoich emocji, możliwe, że pomoc behawiorysty nie będzie niezbędna i wystarczy tylko doświadczona ręka, która w DT, jeśli się uda, pracowałaby z nim.

Posted

Naprawdę szkoda, że tak daleko - u mnie jest takie psie osiedle, że szanse na właściciela jakieś by tam były.. a u Was nie ma jakiegoś takiego typowego zamieszkanego przez psiarzy obszaru? Bo u mnie szczekanie trwa 24h/dobę i nikt się nie skarży, kto się skarży, wylatuje ;p

Posted

Soko napisał(a):
Naprawdę szkoda, że tak daleko - u mnie jest takie psie osiedle, że szanse na właściciela jakieś by tam były.. a u Was nie ma jakiegoś takiego typowego zamieszkanego przez psiarzy obszaru? Bo u mnie szczekanie trwa 24h/dobę i nikt się nie skarży, kto się skarży, wylatuje ;p

Nie ma tu czegoś takiego. Stargard to małe miasto, niestety.

Posted

ksenka1 napisał(a):
Omry czy Ty piszesz o Stargardzkim schronisku??????

Tak.

Jak na razie nie mam wieści, boksiu jest w swoim domku i czekamy na jakieś zbawienie.. :(