Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jkasia']Wychodzi na to, że zostały 4

tak wygląda mama

a tak tata maluchów

Na dzień dzisiejszy ten post jest aktualny.
2 bure sunie sa u "właścicieli" najmniejsza i klon Pirata są w DT gdzie przeszły chorobę i były leczone.
Potrzebujemy funduszy i karmy!

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

przepraszam ze dopiero teraz piszę ale sama miałam u siebie urwanie głowy i myślałam ze będę musiała brać na DT całą psią rodzinkę.Na szczęście pomogła interwencja u Właścicieli.Mam co prawda teraz miejsce na dwa szczeniory, mam też chętnych na pieska, ale w Łodzi, z tym ze sąsiad ode mnie mógłby go zabrać.
Ale zdaje sobie sprawę, ze znależć transport raczej ciężko.No i niestety chorych psiaków brać nie mogę, bo mam swoje 2.
Mam nadzieję że maluchy znajdą szybko domki, trzymam za nie kciuki!

Posted

temikotka napisał(a):
przepraszam ze dopiero teraz piszę ale sama miałam u siebie urwanie głowy i myślałam ze będę musiała brać na DT całą psią rodzinkę.Na szczęście pomogła interwencja u Właścicieli.Mam co prawda teraz miejsce na dwa szczeniory, mam też chętnych na pieska, ale w Łodzi, z tym ze sąsiad ode mnie mógłby go zabrać.
Ale zdaje sobie sprawę, ze znależć transport raczej ciężko.No i niestety chorych psiaków brać nie mogę, bo mam swoje 2.
Mam nadzieję że maluchy znajdą szybko domki, trzymam za nie kciuki!

Maluchy są już zdrowe, czekam na zdjęcia 2 niuń z DT.

Posted

Madi a kiedy bedziesz jechała do tej dwójki,która została u "właścicieli" ? Może bym sie z Tobą zabrała i porobie nowe foty.Bede ogłaszała je pojedynczo a im wiecej zdjec tym lepiej :)

Posted

jkasia napisał(a):
Madi a kiedy bedziesz jechała do tej dwójki,która została u "właścicieli" ? Może bym sie z Tobą zabrała i porobie nowe foty.Bede ogłaszała je pojedynczo a im wiecej zdjec tym lepiej :)

Może jakoś w tym tygodniu się umówimy?

Posted

ewu napisał(a):
A mamusia psiaków w formie? Myślę jak zorganizować transport nad morze. Strasznie daleko :(

Raczej kiepskiej stoi na łańcuchu przy "budzie".
Na FB był jakiś profil transportowy.

Posted

MaDi musimy malcom zrobić wiecej fotek bo nawet te dodane na FB sa strasznie małe. Daj mi znac jak bedziesz chciała sie do nich wybrać to pojade z Tobą i popstrykamy :)