MaDi Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 [quote name='jkasia']Wychodzi na to, że zostały 4 tak wygląda mama a tak tata maluchów Na dzień dzisiejszy ten post jest aktualny. 2 bure sunie sa u "właścicieli" najmniejsza i klon Pirata są w DT gdzie przeszły chorobę i były leczone. Potrzebujemy funduszy i karmy! Quote
Merys Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Filmik z urwisami :) http://www.youtube.com/watch?v=C6ET6o3OYGk Quote
jkasia Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Ale ruchliwe bąbelki. Widac ze chudzinki z nich :( Quote
Ty$ka Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Świetne, takie wesołe... czemu nikt ich jeszcze nie wypatrzył? :( Quote
as_ko Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Zaktualizowałam allegro maluchów: http://allegro.pl/show_item.php?item=1890294305 Quote
MaDi Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='as_ko']Zaktualizowałam allegro maluchów: http://allegro.pl/show_item.php?item=1890294305 Super dziękujemy. Quote
temikotka Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 przepraszam ze dopiero teraz piszę ale sama miałam u siebie urwanie głowy i myślałam ze będę musiała brać na DT całą psią rodzinkę.Na szczęście pomogła interwencja u Właścicieli.Mam co prawda teraz miejsce na dwa szczeniory, mam też chętnych na pieska, ale w Łodzi, z tym ze sąsiad ode mnie mógłby go zabrać. Ale zdaje sobie sprawę, ze znależć transport raczej ciężko.No i niestety chorych psiaków brać nie mogę, bo mam swoje 2. Mam nadzieję że maluchy znajdą szybko domki, trzymam za nie kciuki! Quote
MaDi Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 temikotka napisał(a):przepraszam ze dopiero teraz piszę ale sama miałam u siebie urwanie głowy i myślałam ze będę musiała brać na DT całą psią rodzinkę.Na szczęście pomogła interwencja u Właścicieli.Mam co prawda teraz miejsce na dwa szczeniory, mam też chętnych na pieska, ale w Łodzi, z tym ze sąsiad ode mnie mógłby go zabrać. Ale zdaje sobie sprawę, ze znależć transport raczej ciężko.No i niestety chorych psiaków brać nie mogę, bo mam swoje 2. Mam nadzieję że maluchy znajdą szybko domki, trzymam za nie kciuki! Maluchy są już zdrowe, czekam na zdjęcia 2 niuń z DT. Quote
jkasia Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Madi a kiedy bedziesz jechała do tej dwójki,która została u "właścicieli" ? Może bym sie z Tobą zabrała i porobie nowe foty.Bede ogłaszała je pojedynczo a im wiecej zdjec tym lepiej :) Quote
MaDi Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 jkasia napisał(a):Madi a kiedy bedziesz jechała do tej dwójki,która została u "właścicieli" ? Może bym sie z Tobą zabrała i porobie nowe foty.Bede ogłaszała je pojedynczo a im wiecej zdjec tym lepiej :) Może jakoś w tym tygodniu się umówimy? Quote
Merys Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Madi kiedy będziesz miała zdjęcia? Quote
MaDi Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Merys napisał(a):Madi kiedy będziesz miała zdjęcia? Mam dwóch maluchów z DT zaraz wrzucę na FB. Quote
ewu Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 A mamusia psiaków w formie? Myślę jak zorganizować transport nad morze. Strasznie daleko :( Quote
MaDi Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 ewu napisał(a):A mamusia psiaków w formie? Myślę jak zorganizować transport nad morze. Strasznie daleko :( Raczej kiepskiej stoi na łańcuchu przy "budzie". Na FB był jakiś profil transportowy. Quote
MaDi Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 ewu napisał(a):Biedna:( A co z jej sterylką? Będzie jak zostaną zabrane wszystkie maluchy. Quote
Ty$ka Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Kochani, przepraszam za offa, ale kolejna lubelska tragedia :(: http://www.dogomania.pl/threads/216881-Tragedia-psy-umieraj%C4%85-powoli-z-niedozywienia-!!!!! Quote
jkasia Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 MaDi musimy malcom zrobić wiecej fotek bo nawet te dodane na FB sa strasznie małe. Daj mi znac jak bedziesz chciała sie do nich wybrać to pojade z Tobą i popstrykamy :) Quote
Recommended Posts