Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bela51 napisał(a):
Dziewczyny, napiszcie do ElzaMilicz, ona jest z Fundacji Pasterze. Moze tez bedą mogli pomoc . Wiem, ze zajmuja sie glownie bernenczykami, ale podhalanami tez.

dziekuje,tak zrobie

Posted

unixena napisał(a):
No i jestem znow ,poczytalam i serce sciska z bolu .To bida z nedza ...w tym miesiacu troche cienko ..ale wyskrobie choc te 30zl i podesle biedakowi ,moze jak sie zbierze grosz do grosza to da sie wspolnymi silami troche pomoc ...Wchodzac na dogo bylam pelna entuzjazmu ,myslalam ,ze da sie uratowac wszystkie chore i zabiedzone psy .Teraz tylko modle sie ,zeby chociaz te z moich subskrybcji byly bezpieczne ...mam straszne wyrzuty sumienia ,ze nie daje rady wchodzic na kazde zaproszenie i pomagac ...Wiec nie czuje sie z tym komfortowo .Ale chyba to nie tylko moje odczucia ,Wy tez z pewnoscia tak macie ....Wkurzam sie ,ze mieszkam tak daleko i nie moge fizycznie pomoc ...Dajcie nr.konta ....

zaraz dam
a tak na marginesie
kiedy zaczynalam dzialac na dogo
tez myslalam podobnie
taraz jestem realistka i wiem
ze nie pomozemy wszystkim
ale mozemy im zmiejszyc cierpienia
dziekuje

Posted

z wolontariuszkami dzisiaj

i z wolontariuszem

i Sawusia

na poniedzialek beda wszystkie potrzebne medykamenty
to napisze co i jak
na dzisiaj wet nie zdązyl bo...sobota:(

On tak sie cieszy z dotyku
ze spacerku ze az plakac sie chce

Posted

Jak miło widzieć młodzież tak przejętą krzywdą psiaków :( takich widoków życzyłabym sobie na codzień! :) Brawo !!!
Grażynko a może jakiś bazarek wystawię na rodzeństwo ???
Tu każda złotóweczka się liczy przecież ....

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Jak miło widzieć młodzież tak przejętą krzywdą psiaków :( takich widoków życzyłabym sobie na codzień! :) Brawo !!!
Grażynko a może jakiś bazarek wystawię na rodzeństwo ???
Tu każda złotóweczka się liczy przecież ....

bede bardzo wdzieczna ...bardzo

Posted

giselle4 napisał(a):
bede bardzo wdzieczna ...bardzo

Dostałam mnóstwo naprawdę ładnych fantów ....i mam pozwolenie na wystawienie w połowę na wskazanego psiaka i połowę na psiaka którego sama wybiorę ....więc bazarek ruszy jak tylko dopadnę gdzieś aparat bo mój niestety padł już zupełnie :( Do końca tygodnia bazarek na pewno zostanie wystawiony ...

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Dostałam mnóstwo naprawdę ładnych fantów ....i mam pozwolenie na wystawienie w połowę na wskazanego psiaka i połowę na psiaka którego sama wybiorę ....więc bazarek ruszy jak tylko dopadnę gdzieś aparat bo mój niestety padł już zupełnie :( Do końca tygodnia bazarek na pewno zostanie wystawiony ...

dziekuje:):)

Posted

DONnka napisał(a):
Jestem i ja na zaproszenie Martiki :)
Martiko, musiałam wejść z banerka, bo link który wysłałaś nie działa :(
Przejrzałam wątek :shake:
Serce się kraje i łzy same do oczu cisną :(:(:(
Już nie mam słów ...
Pomyślę i przyjdę jutro, na pewno !!!
Dziś już nie mam sił :(:(:(
Coraz częściej wstydzę się, że jestem człowiekiem...

A ja po raz kolejny kolejnej osobie mówię: Ty nie masz czego się wstydzić właśnie dlatego że jesteś Człowiekiem,
A ta reszta stworów to potwory, bestie ale napewno nie ludzie !!!!!!!!!!!!!!
Nie potrafię myśleć prze chorobę ale w końcu zebrałam si e żeby tu chociaż na cwilę wejść
Jestem wstrząśnieta i nie mam siły już myśleć.... narazie nie jestem wstanie może jak będę zdrowa to będę mogła jasno myślec...

Tak chciałbym czuć się szczęśliwy !!!

Posted

Jestem znowu u Białaska :)
Piękny jest na tych ostatnich zdjęciach, mimo tego, co przeszedł... :(
Myślałam i myślałam, jak mogłabym pomóc biedakowi :shake:
Najlepiej byłoby znaleźć domek, ale kłopot w tym, że on musiałby chyba iść razem z siostrą, bo są takie żżyte ze sobą:calus:
A domek dla dwojga trudno będzie znaleźć :shake:
Spodziewam się w najbliższym czasie kilku kontaktów do osób chętnych na adopcję, ale ONków
Myślę jednak, że można by spróbować :)
Podzielę się z cioteczką giselle4, jak tylko je dostanę :)
Teraz mogę jedynie podesłać jakiś grosik, więc dajcie konto na PW
A za tydzień pomyślę o bazarku cegiełkowym :)

Posted

basia34 napisał(a):
Ja tez odwiedzam moje oba pieski chociaz mam je na codzien i serce moje krwawi widzac jaki los zgotowal im czlowiek.One potrzebuja Nas i damy im nasze serca.

Mała poprawka to nie człowiek tylko potwór, bestia zgotował im ten los :)