iwonamaj Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Martika mnie zawołała...Będę zaglądać do biedaka :(... Quote
bela51 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Dziewczyny, napiszcie do ElzaMilicz, ona jest z Fundacji Pasterze. Moze tez bedą mogli pomoc . Wiem, ze zajmuja sie glownie bernenczykami, ale podhalanami tez. Quote
iwstar58 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 :shake: i nawet w tej chwili nie mogę wspomóc finansowo :-( Quote
giselle4 Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 bela51 napisał(a):Dziewczyny, napiszcie do ElzaMilicz, ona jest z Fundacji Pasterze. Moze tez bedą mogli pomoc . Wiem, ze zajmuja sie glownie bernenczykami, ale podhalanami tez. dziekuje,tak zrobie Quote
giselle4 Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 iwstar58 napisał(a)::shake: i nawet w tej chwili nie mogę wspomóc finansowo :-( nie placz Iwonko wspomagasz inne moje psiaki Quote
giselle4 Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 Karina R napisał(a):I ja jestem za łzami w oczach ... Mogę dac jakis gosik dla bidulek. Proszę o nr konta. dziekuje zaraz podam numer konta Quote
giselle4 Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 unixena napisał(a):No i jestem znow ,poczytalam i serce sciska z bolu .To bida z nedza ...w tym miesiacu troche cienko ..ale wyskrobie choc te 30zl i podesle biedakowi ,moze jak sie zbierze grosz do grosza to da sie wspolnymi silami troche pomoc ...Wchodzac na dogo bylam pelna entuzjazmu ,myslalam ,ze da sie uratowac wszystkie chore i zabiedzone psy .Teraz tylko modle sie ,zeby chociaz te z moich subskrybcji byly bezpieczne ...mam straszne wyrzuty sumienia ,ze nie daje rady wchodzic na kazde zaproszenie i pomagac ...Wiec nie czuje sie z tym komfortowo .Ale chyba to nie tylko moje odczucia ,Wy tez z pewnoscia tak macie ....Wkurzam sie ,ze mieszkam tak daleko i nie moge fizycznie pomoc ...Dajcie nr.konta .... zaraz dam a tak na marginesie kiedy zaczynalam dzialac na dogo tez myslalam podobnie taraz jestem realistka i wiem ze nie pomozemy wszystkim ale mozemy im zmiejszyc cierpienia dziekuje Quote
Karina R Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 giselle4 napisał(a):dziekuje zaraz podam numer konta dzięki za dane! Już posyłam. Quote
giselle4 Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 z wolontariuszkami dzisiaj i z wolontariuszem i Sawusia na poniedzialek beda wszystkie potrzebne medykamenty to napisze co i jak na dzisiaj wet nie zdązyl bo...sobota:( On tak sie cieszy z dotyku ze spacerku ze az plakac sie chce Quote
giselle4 Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 Karina R napisał(a):dzięki za dane! Już posyłam. dziekuje jak tylko beda na koncie wpisze wpost rozliczeniowy. Quote
Martika&Aischa Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Jak miło widzieć młodzież tak przejętą krzywdą psiaków :( takich widoków życzyłabym sobie na codzień! :) Brawo !!! Grażynko a może jakiś bazarek wystawię na rodzeństwo ??? Tu każda złotóweczka się liczy przecież .... Quote
giselle4 Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Jak miło widzieć młodzież tak przejętą krzywdą psiaków :( takich widoków życzyłabym sobie na codzień! :) Brawo !!! Grażynko a może jakiś bazarek wystawię na rodzeństwo ??? Tu każda złotóweczka się liczy przecież .... bede bardzo wdzieczna ...bardzo Quote
Martika&Aischa Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 giselle4 napisał(a):bede bardzo wdzieczna ...bardzo Dostałam mnóstwo naprawdę ładnych fantów ....i mam pozwolenie na wystawienie w połowę na wskazanego psiaka i połowę na psiaka którego sama wybiorę ....więc bazarek ruszy jak tylko dopadnę gdzieś aparat bo mój niestety padł już zupełnie :( Do końca tygodnia bazarek na pewno zostanie wystawiony ... Quote
giselle4 Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Dostałam mnóstwo naprawdę ładnych fantów ....i mam pozwolenie na wystawienie w połowę na wskazanego psiaka i połowę na psiaka którego sama wybiorę ....więc bazarek ruszy jak tylko dopadnę gdzieś aparat bo mój niestety padł już zupełnie :( Do końca tygodnia bazarek na pewno zostanie wystawiony ... dziekuje:):) Quote
Iljova Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 DONnka napisał(a):Jestem i ja na zaproszenie Martiki :) Martiko, musiałam wejść z banerka, bo link który wysłałaś nie działa :( Przejrzałam wątek :shake: Serce się kraje i łzy same do oczu cisną :(:(:( Już nie mam słów ... Pomyślę i przyjdę jutro, na pewno !!! Dziś już nie mam sił :(:(:( Coraz częściej wstydzę się, że jestem człowiekiem... A ja po raz kolejny kolejnej osobie mówię: Ty nie masz czego się wstydzić właśnie dlatego że jesteś Człowiekiem, A ta reszta stworów to potwory, bestie ale napewno nie ludzie !!!!!!!!!!!!!! Nie potrafię myśleć prze chorobę ale w końcu zebrałam si e żeby tu chociaż na cwilę wejść Jestem wstrząśnieta i nie mam siły już myśleć.... narazie nie jestem wstanie może jak będę zdrowa to będę mogła jasno myślec... Tak chciałbym czuć się szczęśliwy !!! Quote
giselle4 Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 Karina R napisał(a):dzięki za dane! Już posyłam. juz na koncie i bardzo dziekuje-20zl Quote
Agula99 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Jaki on śliczny, trzymaj się chłopaczku słodki!! Quote
DONnka Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Jestem znowu u Białaska :) Piękny jest na tych ostatnich zdjęciach, mimo tego, co przeszedł... :( Myślałam i myślałam, jak mogłabym pomóc biedakowi :shake: Najlepiej byłoby znaleźć domek, ale kłopot w tym, że on musiałby chyba iść razem z siostrą, bo są takie żżyte ze sobą:calus: A domek dla dwojga trudno będzie znaleźć :shake: Spodziewam się w najbliższym czasie kilku kontaktów do osób chętnych na adopcję, ale ONków Myślę jednak, że można by spróbować :) Podzielę się z cioteczką giselle4, jak tylko je dostanę :) Teraz mogę jedynie podesłać jakiś grosik, więc dajcie konto na PW A za tydzień pomyślę o bazarku cegiełkowym :) Quote
basia34 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Ja tez odwiedzam moje oba pieski chociaz mam je na codzien i serce moje krwawi widzac jaki los zgotowal im czlowiek.One potrzebuja Nas i damy im nasze serca. Quote
Iljova Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 basia34 napisał(a):Ja tez odwiedzam moje oba pieski chociaz mam je na codzien i serce moje krwawi widzac jaki los zgotowal im czlowiek.One potrzebuja Nas i damy im nasze serca. Mała poprawka to nie człowiek tylko potwór, bestia zgotował im ten los :) Quote
Martika&Aischa Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Wierzę że tym psiakom zdążymy pomóc i znajdą najlepszych ludzi na świecie!!! Quote
basia34 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Tez bym sobie tego zyczyla ,aby znalazly wspaniale domki. Quote
Recommended Posts