marmosia Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 A o mnie Grażynka zapomniała i nie zaprosiła :( Ale jestem... Quote
Martika&Aischa Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 marmosia napisał(a):A o mnie Grażynka zapomniała i nie zaprosiła :( Ale jestem... Najważniejsze że jesteś cioteczko .......zostan z nami ...razem możemy dużo więcej :) Quote
Szarotka Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Fundacja Bono ma pod opieka sporo podhalanow na dt. i nie wiem czy ma jeszcze jakies moce przerobowe. Saturn i siostra maja watek na forum podhalana, wiec Pasterze napewno juz wiedza o pieskach. Quote
giselle4 Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 marmosia napisał(a):A o mnie Grażynka zapomniała i nie zaprosiła :( Ale jestem... marmosiu ja juz czasem jastem tak zdesperowana ze na oslep zapraszam a ty od malutkich bigielkow ale dobrze ze jestes w jednosci sila:) Quote
giselle4 Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 DONnka napisał(a):Jestem znowu u Białaska :) Piękny jest na tych ostatnich zdjęciach, mimo tego, co przeszedł... :( Myślałam i myślałam, jak mogłabym pomóc biedakowi :shake: Najlepiej byłoby znaleźć domek, ale kłopot w tym, że on musiałby chyba iść razem z siostrą, bo są takie żżyte ze sobą:calus: A domek dla dwojga trudno będzie znaleźć :shake: Spodziewam się w najbliższym czasie kilku kontaktów do osób chętnych na adopcję, ale ONków Myślę jednak, że można by spróbować :) Podzielę się z cioteczką giselle4, jak tylko je dostanę :) Teraz mogę jedynie podesłać jakiś grosik, więc dajcie konto na PW A za tydzień pomyślę o bazarku cegiełkowym :) kazdy bazarek kazda złotowczka jest potrzebna moze Dt? ale kaski malo.... jestem pewna ze i tak nie znajda wspolnego domku jak ich siostra Sniezynka ale coz bedziemy szukac i domy i pieniazka:) dziekuje i juz wysylam Quote
giselle4 Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 basia34 napisał(a):Tez bym sobie tego zyczyla ,aby znalazly wspaniale domki. jak zawsze kiedy nam zalezy tak bardzo ze juz bardziej nie mozna Dobry Bog pomaga psiakom zawsze w to wierze:( Quote
Beatkaa Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 przypominam o chłopaku...biedaku Ty :( Quote
Martika&Aischa Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Tak bym chciała żeby i Saturn i jego siostra znalazły wspólny i kochający dom ...z super człowiekiem. Wierzę że to się uda!!! Quote
paulina02 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Ok jutro wysyłam tran , niech mają na zdrowie . Quote
DONnka Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Zaglądam znowu do Białasków :) PW z numerem konta dostałam, przelew pójdzie jutro :) Trzymam mocno kciuki i wierzę, że zdążymy pomóc pięknym futrzakom :) Quote
Agula99 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Zaglądam i jak zwykle kibicuje za pomyślność dla bidulków!! Quote
aanka Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Jestem też u psinek .. .. wspieram duchem na razie ..........:roll: Quote
giselle4 Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 bialaski dzisiaj biegaja w pelnym słoneczku Saturn troche lepiej sie czuje:) Quote
Martika&Aischa Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 giselle4 napisał(a):bialaski dzisiaj biegaja w pelnym słoneczku Saturn troche lepiej sie czuje:) Niech biegają szczęśliwe ....kochane, dzielne psiaki :) Cioteczko wyściskaj je porządnie od ciotki Martiki :loveu::loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Niech biegają szczęśliwe ....kochane, dzielne psiaki :) Cioteczko wyściskaj je porządnie od ciotki Martiki :loveu::loveu::loveu: dziekuje i od wszystkich cioteczek:) Quote
unixena Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Zagladam tez do psinek kochanych .... Quote
Iljova Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 To jak jest dzisiaj trochę lepiej to niech będzie jeszcze lepiej i tylko lepiej ze zdrówkiem :-) Quote
giselle4 Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Mysza2 napisał(a):a on ma apetyt Grażynko? je bardzo malo.... lubi miesko wiec cos podkupimy i aby tylko sie poprawil.. bedzie tran ,witaminki i mam nadzieje zak zawsze:) Quote
basia34 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 dzisiaj Saturn dostal zastrzyki czuje sie lepiej ale dalej potrzebuje naszej pomocy ,Sawa bardziej radosna. Quote
Szarotka Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 basia34 napisał(a):dzisiaj Saturn dostal zastrzyki czuje sie lepiej ale dalej potrzebuje naszej pomocy ,Sawa bardziej radosna. Podrzuce bialaska. Quote
giselle4 Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 jak tylko troszke dojdzie do siebie bedzie przytytym i pieknym psiakiem:0 Quote
Recommended Posts