Akrum Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 dobrze, że poruszyłaś temat kastracji, bo właśnie chciałam o to pytać - czy jesteś w stanie załatwić - zawieźć psiaka na zabieg? i ile to w Twojej lecznicy kosztuje?? musimy najpierw zebrać jeszcze dodatkowe pieniążki :) Quote
furciaczek Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Pewnie ze moge, ostatnimi czasy sterylkowalam tylko suki wiec nie wiem ile by wyszlo za kastracje boksia. Ale moje wetki daja znizki na bezdomniaki, za sterylke dozycy niemieckiej zaplacilam 250zl z wliczonymi juz antybiotykami i p.bolowymi wiec mysle ze 100-150zl za kastracje tego kawalera. Dzisiaj bede w klinice to zapytam:) Palic sie nie pali, trzeba go jeszcze podtuczyc i obserwowac te skore czy nie ma jakiegos pogorszenia. Quote
onga Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Akrum napisał(a):dobrze, że poruszyłaś temat kastracji, bo właśnie chciałam o to pytać - czy jesteś w stanie załatwić - zawieźć psiaka na zabieg? i ile to w Twojej lecznicy kosztuje?? musimy najpierw zebrać jeszcze dodatkowe pieniążki :) Ciocia Asia troszkę pokpiła sprawę i tylko 10 zł dołożyła do stałej, ale bliżej pierwszego cosik dorzucę wiecej, więc może na ciachnięcie klejnotów się przyda. Quote
Kasiaw201 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Trzymam i ja kciuki za dobry i nareszcie stały domek dla ślicznego boksia Quote
furciaczek Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Lolek i konsumpcja kurzej nogi:evil_lol: Quote
Pyrdka Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Wow. Jaki apartament zajmuje Lolitek kochany? Piękny z niego chopak, tylko troszkę nie okrzesany. Jest młody i mądry. Bedą z niego jeszcze "ludzie." Quote
Alicja Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 :loveu: jaki on cudowny dziewczyny zapraszam na bazarek , podnoszenie , kupowanie , rozsławianie http://www.dogomania.pl/threads/2159....godz.20.00%29 Quote
Kapsel Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Śliczności faflowate :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Akrum Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 wow, jakie fajniste zdjęcia :) Loluś - ale ci się trafiło :) swoje łózko, taki śliczny apartament :) Oh jak dobrze, że ty nie przyjechałeś z powrotem do przytuliska, teraz byś niesamowicie marzł... Quote
Cheese Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Zdjęcia super, pokazuja błogi stan Lolusia. Śliczna morducha :-) Quote
Alicja Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Akrum napisał(a):wow, jakie fajniste zdjęcia :) Loluś - ale ci się trafiło :) swoje łózko, taki śliczny apartament :) Oh jak dobrze, że ty nie przyjechałeś z powrotem do przytuliska, teraz byś niesamowicie marzł... oj całe szczęście Quote
Akrum Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Wczoraj zadzwonił do mnie Pan z Katowic zainteresowany adopcją Lolka, po rozmowie ze mną skierowałam Pana jeszcze do furciaczek. Po jakimś czasie Pan znów zadzwonił, wypytał o warunki adopcji i miał się zastanowić do poniedziałku. Jednak dzisiaj już od rana Pan się do mnie dobijał i w końcu jak już byłam pod telefonem - Pan powiedział, że przemyśleli dokładnie z żoną sprawę i są gotowi adoptować Lolka. Oczywiście najpierw porządna wizyta przedadopcyjna musi być przeprowadzona, na którą Państwo czekają z niecierpliwością. W domu mieszka Pan z żoną, która jest na rencie, więc cały czas jest w domku. Mieli boksera 11 lat, niedawno po chorobie odszedł za TM. Państwo zdają sobie sprawę z tego, że Loluś wrócił z adopcji bo pokazywał swoją siłę itd... są na to przygotowani, będą z psem pracować. Pani z uwagi na to, że jest cały czas w domu, to będzie chodziła z Lolkiem na dłuuuugie spacery. Kilka razy podkreślałam, że to psiak po przejściach, że furciaczek nad jego charakterem pracuje, ale psiak i tak na pewno będzie chciał wyczuć w ich domku na co sobie może pozwolić, będzie chciał dominować, że będzie potrzebował czasu na zaaklimatyzowanie, że może niszczyć - państwo na wszystko są przygotowani. Powiedziałam o kastracji - państwo poprosili, żeby Lolka wykastrować u furciaczek, a oni zwrócą pieniążki za zabieg. Jeśli chodzi o ewentualny transport - jeśli wszystko po wizycie będzib ok - Państwo sami po Lolka przyjadą. W takim razie - cioteczki - szukamy osoby, która bardzo, bardzo solidnie prześwietli domek. Quote
chita Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 no to trzymam kciukasy, wg mapy dogo z Katowic jest Bjuta, amikat i Natusiaaaa , Quote
Alicja Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Iza i Avanti , to boxiowa cioteczka i działa w adopcjach fafelkow zapraszam tez na bazarek , ostatnie godziny dla boxiołków ...MII i LOLUSIA http://www.dogomania.pl/threads/215936-Galeria-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-na-potrzebuj%C4%85ce-boksery-do-23.10.godz.20.00%29/page8#post17862692 Quote
Kapsel Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [quote name='Alicja']Iza i Avanti , to boxiowa cioteczka i działa w adopcjach fafelkow zapraszam tez na bazarek , ostatnie godziny dla boxiołków ...MII i LOLUSIA http://www.dogomania.pl/threads/215936-Galeria-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-na-potrzebuj%C4%85ce-boksery-do-23.10.godz.20.00%29/page8#post17862692 Aluś, a Ty z Sabinką40 nie wybrałybyście się prześwietlić domku? Quote
Alicja Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Kapsel napisał(a):Aluś, a Ty z Sabinką40 nie wybrałybyście się prześwietlić domku? to zależy tylko od Sabinki , ja sama jestem niemobilna Quote
Kapsel Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Alicja napisał(a):to zależy tylko od Sabinki , ja sama jestem niemobilna Zaraz do niej dzwonię :smile::smile::smile: Quote
Alicja Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Kapsel napisał(a):Zaraz do niej dzwonię :smile::smile::smile: Iza jest na urodzinach wujka Quote
furciaczek Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 To trzymam kciuki za wizyte:) Lolka musialam przeniesc do boksu obok, strasznie nie zadowolony ze mu jego wyro odebrano...ale mu fotel wieczorem wstawilam i foch mu minal...tylko jak go obsika to ukatrupie:lol: Ogolnie jest lepiej, po okresie aklimatyzacji nawet nie szaleje jakos wybitnie na spacerach. Mozna smycz zapiac bez problemow, do boksu wraca chetnie i coraz mniej protestuje jak musi sam zostac :) Beda z niego ludzie...znaczy boksie:lol: Quote
Akrum Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Kapsel napisał(a):Zaraz do niej dzwonię :smile::smile::smile: i co Kapsel - dzwoniłaś do Sabinki40 Kapsel, czy mam do niej napisać PW?? Quote
Kapsel Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Akrum napisał(a):i co Kapsel - dzwoniłaś do Sabinki40 Kapsel, czy mam do niej napisać PW?? Dzwoniła i zgodziła się pojechać z Alicją. Musimy mieć adres Pana ;););) Quote
sabinka40 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Jestem u Lolusia:loveu: Rozmawiałam wczoraj z Alicją i jestemy umówione, tylko dzisiaj da mi znać kiedy ma czas, coś wspominała o środzie:lol:, ja jestem gotowa i czekam. A tak na marginesie to lubię to zdjęcie:loveu::lol: https://lh5.googleusercontent.com/-z2myo5ANQhk/TowiB1fhhDI/AAAAAAAAGLg/RB64h7dQQHg/IMG_7402.JPG Quote
Akrum Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 dzięki :) ja już się nie mogę doczekać wyniku tej wizyty :) adres wysłałam Kapsel sms :) Quote
Recommended Posts