Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 333
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Też zagladam tu i czekam na dobre wieści, myślę tak samo że gdyby coś było nie tak to by dali znać:razz:
Myślę że poprostu nie mogą sie sobą nacieszyc i dlatego nic nie piszą, brak czasu:lol:

Posted

gaciorki są boskie :)
cudownie w nich chłopak wygląda :)

trafił pies na swój domek - tak mi się moooocno wydaje :)
to będzie szczęśliwe zakończenie :)

Posted

Akrum napisał(a):

trafił pies na swój domek - tak mi się moooocno wydaje :)
to będzie szczęśliwe zakończenie :)

Ja pierdziolek......Masz stuprocentową rację!!!! Odpowiedni fafel w odpowiednim domu!!!
Gorąco ściskam nowych opiekunów i głaszczę tego portkowca.

Posted

U Lolusia wszystko super, powolis ie aklimatyzuje. Niestety wizyty u weterynarza sa delikatnie mowic niefajne. Przy zdejmowaniu szwow bez goopiego jasia sie nie obedzie.
W domku nie sprawia problemow, jak mlodszy wlasciciel idzie do pracy to chloptas w oknie wysiaduje i czeka. Wieczorem odstawia cyrki podczas sprzatania, pokladaja sie ze smiechu z niego chwilami.
Apetyt ma, humorek ma...wszystko OK :) Tylko lekko podziebiony wiec spacerki ma ograniczone.

Posted

Ta fotka w tym łóżku mnie całkiem przekonała że to najlepszy domek:multi:, pamietam jak pan opowiadał jak mu brakuje wspólnego spania w łóżeczku:lol:
:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:

Posted

dzisiaj zadzwoniła do mnie pańcia Lolusia ;)
jak wiele miłości płynie od niej jak opowiada o Lolusiu, nawet jego wybryki u weta, czy male demolowanie mieszkania wieczorami - nie jest dla nich problemem :)
Pani mówiła że stosują się do rad furciaczek, że są z Tobą kochana w ciągłym kontakcie :)
aaa jak się ciesze z takiej udanej adopcji :)

Posted

Lelek po wyjeciu szwow :) Nie zdecydowali sie na podanie glupiego jasia i psisko nieco poszalalo.
Niestety ale podgryza wlascicielke, chociaz Pani jakos wyraznie sie nie przejmuje z tego co zauwazylam. Dobrze by bylo gdyby ktos tam zajzal i zobaczyl czy sprawy nie ida w zlym kierunku.
Pan z tego co wiem radzi sobie zdecydowanie lepiej i Lolek wie ze z nim pewne numery juz nie przejda.
Zakochani sa po uszy, jak z nimi rozmawiam to chwilami mam wrazenie ze mowia o swoim synu nie o psie:loveu:

Posted

Loluś, Loluś - co ty psiaku masz z tym podgryzaniem kobietek, co??

Może na początek poprosiłybyśmy Alicje i sabinka40 o wizytę, zobaczą co i jak i może będą mogły doradzić Państwu jakiegoś szkoleniowca na miejscu, żeby jeszcze z chłopakiem trochę na naukę dobrego wychowania poszli, co??
Alicja, sabinka40 - będziecie mogły udać się do Państwa??

Posted

Jestem, jestem:lol: Oczywiście, ja i tak miałam zamiar jechać odwiedzić faflaczka i Alunia napewno też pojedzie:lol:. Za jakis tydzień pojadę bo mam w Katowicach wizyte po adopcyjna u Melusia to odwiedze też Lolusia i zrobię to za jednym wyjazdem:lol:

Posted

:lol: dziękuje, ale nie wezmę za paliwo:calus: pieniążki na boksie prosze przelać. Robię to dla boksiów przecież:lol:
Dam znać jak będziemy się wybierać:lol:, też nie mogę się doczekać, poznam osobiscie dwa cudowne faflaczki:multi:

Posted

Umówiłam sie na wizytę w niedzielę:multi:, tak sie ciesze że poznam Lolka:multi:. Rozmawiałam z kobietą i są nim zachwyceni, jak rozmawiałyśmy to Lolek w tym czasie szalał po mieszkaniu, ma prawdziwe ADHD:lol:, ludzie jednak tym sie nie martwia i kochaja go bardzo:loveu: Wspomniałam już jednak, przez telefon o szkoleniu, porozmawiam jeszcze o tym z nimi osobiście.

Posted

No niestety Iza pojedzie sama , bo ja nie dysponuję wolnym czasem , takie życie , w tygodniu praca najczęściej do 14.30 , w weekendy moja chora mama i moja rodzina . Może kiedyś uda mi sie Lolusia poznać osobiście .

Iza ale jedziesz bez Sabinki chyba ??

Posted

aaa wizyta już w niedzielę? super, dziękuję ślicznie :)
Nie mogę się już doczekać :)

A ja jeszcze w kwestii formalnej - bo czip jest chyba cały czas jeszcze na mnie zarejestrowany. Póki co jeszcze nie dostałam umowy - więc nie znam dokładnych danych państwa, nie znam też nr czip, więc albo prosiłabym, aby na wizycie sabinko40 - pomogłabyś państwu zmienić te dane w bazie czipów? albo furciaczek mogłabym Ciebie o to prosić, byś zmieniła??
jeśli to będzie płatne - oczywiście pieniążki za to zwrócimy :)

Posted

:bigcool:witajcie, ale szczęściara ze mnie że mogłam Lolka poznać osobiście:Cool!:
Cudowny pies w cudownym domku:iloveyou: Nie ma powodów żeby się martwić, nowi opiekunowie wspaniale dają sobie z nim radę. Lolek to jeszcze szczeniak, nie ma więcej niż rok i ma prawdziwe ADHD:eviltong: Ludzie są rewelacyjni i widać że potrafią z psiakiem postępować, Lolek zrobił wielkie postępy, nie dominuje już ani pańcia, ani pańci:lol:. Podgryzanie? Ja bym tak tego nie nazywała bo to groznie brzmi, to forma zabawy, nikt go wcześniej tego nie oduczył i trzeba tylko z tym popracować, a widac że państwo dają sobie świetnie radę, Lolek jest posłuszny, słucha ich, patrzy na pana jak słyszy nie wolno to wie o co chodzi. Jest tam krótko a już widać postępy. Bawiłam się z nim i podczas zabawy chwytał mnie zębami, ale to akurat nie jest powód do zmartwienia, bo to było lekko:eviltong:. Nie ma w nim grama agresji:lol: Jest cudowny:loveu: Muszą z nim pracować jak z każdym szczeniakiem i to robią i to potrafią:lol: Pańcio mówił że po nowym roku i tak wybiorą się z Lolkiem na szkolenie, chcą zrobić wszystko żeby Loluś był szczęśliwy:lol: :thumbs:
Zaraz wstawię pare fotek:loveu: