Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 398
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LALUNA napisał(a):

We Francji jest szkoła dla psów przewodników niewidomych i niepełnosprawnych i wyszukją psy ze schronisk, W stanach do policji też często biorą psy ze schroniska.

A u nas nie ma nawet schronisk z prawdziwego zdazenia wiec to co sie dzieje we Francji czy USA nijak sie ma do tego co jest tu. Ja nie mam warunków do tego,zeby sprawdzić czy pies się piłeczką bawi,po prostu. Moge sprawdzić czy lubi koty,inne psy albo czy wsiada do samochodu,czy woli mężczyzn czy kobiety ale to mniej wiecej wszystko.

Posted

Ja nie mam warunków do tego,zeby sprawdzić czy pies się piłeczką bawi,po prostu.

Dobra rozumiem.

Moge sprawdzić czy lubi koty,inne psy albo czy wsiada do samochodu,czy woli mężczyzn czy kobiety ale to mniej wiecej wszystko.

To dla mnie nie problem, bo to jestem w stanie nauczyc;)

Posted

Wrrr kazdego dnia tu zagladam i jakos nie moge sie doczekac wspanialych wiesci na tym watku! Ludzie przeciez ten piesek jest niesamowity.
Czemu nikt tego nie dostrzega? Zima, mrozy a taka piekna sunia musi siedziec w schronie- masakra. Prosze Cie dobry czlowieku zaopiekuj sie nia, bedzie kochala ponad zycie a wystarczy tylko dach nad glowa i miska jedzenia!