Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 398
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szkoda, ale mam nadzieję, że i bez tego się uda...
Aldusia z mojego banerka już prawie w domu, więc zastanawiam się czy nie mogłabym zmienić go na ten z Suzi, tylko, że na tym banerku jest też Nika...

Posted

może trzeba jakąś akcję mailową w waszej okolicy przeprowadzić, w stylu "prześlij dalej" (nawet jeśli już tak zrobiłyście to trzeba ją powtórzyć,
są nowe śliczne zdjęcia)

Posted

Fizia Nika pewnie by się podzieliła z Banerkiem z Suzi:razz:
A o jakich nowych zdjęciach mówicie? Bo mnie jeden dzień nie było i może cos przegapiłam?:cool3:

Posted

Będę coś myśleć nad tym banerkiem, ale chyba to trzeba mieć takie połóweczki banerków, zeby zmieściły się jeden obok drugiego, a wydaje mi sie, ze żadna z tych Suń nie ma takich.
Najwyżej będę sobie zmieniać-przez jakiś czas jeden, a potem drugi-mam nadzieję, że tak można:)

Posted

Jest ktoś zainteresowany Suzi,nie znam jeszcze szczegółów,wiem,że została już wykąpana i przeniesiona do pomieszczenia,podobno jutro (tzn już dziś) ma się ktoś zjawić po nią w schronisku.Wiem tyle,że ktoś dzwonił i sie umawiał na odbiór małej prawdopodobnie na niedziele i chyba ogłoszenie znalazł w necie,tyle sie dowiedziałam. Zadzwonie do koleżanki,która dziś pracuje i sie dowiem. Trzymajcie kciuki!