LALUNA Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Suzi już nowy dzionek moze dla Ciebie też wstanie Quote
nobody29 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Dlaczego nikt nie chce pokochac takiego Aniolka:( Quote
mulinka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 szkoda, że przy tytule nie można wklejać małego zdjęcia tak jak np. przy ogłoszeniach na allegro... Quote
fizia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Szkoda, ale mam nadzieję, że i bez tego się uda... Aldusia z mojego banerka już prawie w domu, więc zastanawiam się czy nie mogłabym zmienić go na ten z Suzi, tylko, że na tym banerku jest też Nika... Quote
mulinka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 prześliczna Suzi już tak długo czeka w schronisku :( kto może jej dać dom ??? Quote
mulinka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 może trzeba jakąś akcję mailową w waszej okolicy przeprowadzić, w stylu "prześlij dalej" (nawet jeśli już tak zrobiłyście to trzeba ją powtórzyć, są nowe śliczne zdjęcia) Quote
Roxana Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Kto pokocha psiunka? Czyje serduszko poruszy? Jak się nie zakochać w nim po uszy? Grzecznie się przypominamy, że domeczku wciąż szukamy :cool3: Quote
LALUNA Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Fizia Nika pewnie by się podzieliła z Banerkiem z Suzi:razz: A o jakich nowych zdjęciach mówicie? Bo mnie jeden dzień nie było i może cos przegapiłam?:cool3: Quote
fizia Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Będę coś myśleć nad tym banerkiem, ale chyba to trzeba mieć takie połóweczki banerków, zeby zmieściły się jeden obok drugiego, a wydaje mi sie, ze żadna z tych Suń nie ma takich. Najwyżej będę sobie zmieniać-przez jakiś czas jeden, a potem drugi-mam nadzieję, że tak można:) Quote
ice_t Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 no sunieczko hop na pierwsza stronę szukac domku Quote
truskawa144 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Jest ktoś zainteresowany Suzi,nie znam jeszcze szczegółów,wiem,że została już wykąpana i przeniesiona do pomieszczenia,podobno jutro (tzn już dziś) ma się ktoś zjawić po nią w schronisku.Wiem tyle,że ktoś dzwonił i sie umawiał na odbiór małej prawdopodobnie na niedziele i chyba ogłoszenie znalazł w necie,tyle sie dowiedziałam. Zadzwonie do koleżanki,która dziś pracuje i sie dowiem. Trzymajcie kciuki! Quote
Recommended Posts