LALUNA Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Ona jest śliczna główka jak borderek, reszta jak Papillon Przepiękna. Taka mała niuńka do przytulania i kochania. A ta szata, miękka i cudna tylko miziać i miziać. Quote
Roxana Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Szybko do góry wracamy i domeczku dobrego szukamy :multi: Quote
Roxana Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Szybko do góry wracamy i domeczku dobrego szukamy :multi: Quote
Kar0la Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Może się ślicznotce wreszcie poszczęści.:cool3: Jest ktoś zainteresowny sunią. Quote
Asia_M Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Słuchajcie drogie Ciocie, Dogomaniak nobody29 jest zainteresowany sunią. Potrzebne są informacje: - w jakim wieku sunia jest dokładnie? - jakie miała szczepienia? - czy jeszcze urośnie? - i czy istnieje możliwość transportu do Warszawy? Truskawa, możesz odpowiedzieć na te pytania? Quote
Kar0la Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Tak, tak czekamy na wieści. Jest szansa na domek dla ślicznotki. Quote
LALUNA Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Sunia była przywieziona 28.06.2006 miała wtedy 5 miesiecy. Czyli teraz ma 13 miesiecy. Urosnać nie urosnie, osiagnęła już swoja wielkosć maksymalną. W schroniskach szczepia psy. A w tym zapewniaja ze: Chcemy aby nasze Schronisko było miejscem gdzie zwierzęta znajdą jak najlepszą opiekę, gdzie nie brak środków na szczepionki i materiały do sterylizacji. Mamy nadzieję, że przy pomocy osób dobrej woli zrealizujemy zarówno ludzkie jak i zwierzęce marzenia o przyjaznym, dostatnim schronisku. Myszon proponowała jakis transport, trzeba jej spytać. Truskawa wcześniej napisała juz raz czy sa szanse wydobycia małej i wysłania: Nie ma problemu,tylko "nowy dom" musi mi podpisac zobowiązanie adopcyjne! Quote
myszon Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 ja mogę suńkę do W-wy :-) tylko trzeba by ustalić kiedy :-) Quote
LALUNA Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 I coby juz maleńka nie musiała ogladac swiata zza krat Quote
truskawa144 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 LALUNA napisał(a):Sunia była przywieziona 28.06.2006 miała wtedy 5 miesiecy. Czyli teraz ma 13 miesiecy. Urosnać nie urosnie, osiagnęła już swoja wielkosć maksymalną. W schroniskach szczepia psy. Myszon proponowała jakis transport, trzeba jej spytać. Truskawa wcześniej napisała juz raz czy sa szanse wydobycia małej i wysłania: Mała jest zaszczepiona na wścieklizne. Ma ok 11-12 miesięcy. Mniej wiecej. Między przywiezieniem do schroniska a umieszczeniem na stronie minęlo troche czasu! 5 miesięcy miała w momencie pojawienia się na stronie. Nie ma problemu jeśli chodzi o wzięcie jej ze schroniska. Moge to zrobić w każdej chwili. Nowy właściciel powinien się ze mną skontaktować w celu uzgodnienia wszystkiego. No i oczywiście umowa adopcyjna musi zostać podpisana. Quote
Ulka18 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 No to nie wiem, Nobody29 miala wziac sunie nasza a la collie :???: Juz prawie wszystko dograne, nawet transport mialby byc w najblizszy poniedzialek. Quote
Asia_M Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Czyli alarm odwołany, nadal szukamy domku dla bezimiennego cudeńka!!! Quote
Ulka18 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Asiu, ja nie wiem czy odwolany :crazyeye: Sunia a la collie ma swoj watek zalozony przeze mnie. Zajrzyj prosze do niego. Quote
mulinka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 dziewczyny wyjaśnijcie wszystko z nobody29 nasza mała śliczna sunieczka szuka domu Quote
Roxana Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Walentynkowy skok do góry :bluepaw: :multi: Quote
mulinka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 kto pokocha biało-czarną puchata sunieczkę? Quote
mulinka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 a ona jeszcze w schronie... szkoda, że jest tak mało domów tymczasowych taka sunieczka potrzebuje mało miejsca... prosimy chociaż o dom tymczasowy Quote
Recommended Posts