Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 398
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia_M napisał(a):
...lub co gorsza faworkami :mad: :eviltong:

Milcz potworze, po czterech paczkach narobiłaś mi ochoty na faworki.:evil:
Pączków juz mam dość - na dzisiaj.:evil_lol:

Posted

Z tego co wiem to owszem Nobody29 bierze sunię z Mileca, a tą sunieczką interesował się ktoś z jej znajomych. Podobno był poważnie zainteresowany.
Myślę, że to może być nadal aktualne tylko trzeba doprowdzić do kontaktu zainteresowanej chyba z Truskawą?

Posted

LALUNA napisał(a):
Milcz potworze, po czterech paczkach narobiłaś mi ochoty na faworki.:evil:
Pączków juz mam dość - na dzisiaj.:evil_lol:

Robię faworki :) Zapraszam wszystkie ciotki do Czewy :)
A sunieczkę przy okazji podrzucam do góry!

Posted

Robię faworki :smile: Zapraszam wszystkie ciotki do Czewy :smile:

Taa specjalnie zapraszasz na wieczór jak już wszyscy się toczą po pączkach:razz:

A tej miejscowosci to nawet nie ma na mapie:eviltong:

Posted

LALUNA napisał(a):
Taa specjalnie zapraszasz na wieczór jak już wszyscy się toczą po pączkach:razz:

A tej miejscowosci to nawet nie ma na mapie:eviltong:

LALUNA, do wieczora przetrawisz tych kilka pączków i zgłodniejesz ;)
A Czewa to pieszczotliwe zdrobnienie od mojej kochanej Częstochowy, hihihi :)

Posted

LALUNA, do wieczora przetrawisz tych kilka pączków i zgłodniejesz ;-)

Ja tak, ale nie wiem czy mój żołądek też:evil_lol:

A Czewa to pieszczotliwe zdrobnienie od mojej kochanej Częstochowy, hihihi :smile:

A to wiem kto chce się przebiec do małej pomiziać po tłustym obżarstwie faworkowym. Dystans masz jak w normalnym maratonie. Zajmie Ci to tylko dwie godzinki plus pół na mizianie i spacerek z mała:razz:

Posted

LALUNA napisał(a):

A to wiem kto chce się przebiec do małej pomiziać po tłustym obżarstwie faworkowym. Dystans masz jak w normalnym maratonie. Zajmie Ci to tylko dwie godzinki plus pół na mizianie i spacerek z mała:razz:

Bardzo chętnie :) Gdybym tylko miała kondycję...:roll: :lol:

Posted

Domku nie widać. Kto pomoze powstawiać małą w ogłoszenia? Jest już na allegro.pl , planetazwierzat.pl, bordercollie.fora.pl

No to co ciotki pomagacie powstawiać małą?

Posted

Caly czas staram sie zeby ta sunka kochana znalazla dom.
Niestety ta osoba ktora byla sunia powaznie zainteresowana wczoraj zrezygnowala. Ale nie zalamuje sie trzeba suni pomoc i staram sie z calych sil.
Nie moge Jej juz zabrac do siebie ale zrobie wszystko zeby znalazla kochajacych ludzi i cieply normalny domek.
Jesli chodzi o sunie mix collie z mieleckiego schroniska to nic sie nie zmienilo- przyjedzie do mnie w ten poniedzialek i bedzie bardzo przeze mnie kochana.
Pozdrawiam

Posted

Wciaz szukam domku dla kochanej. Ludzie spojrzcie w oczy tej suni...istne cudo pelne wrazliwosci !! Pokochaj Ja przechodniu, wez do domu, daj miske wody i jedzenia- to tak malo i tak wiele. DOMEK DLA SUNI!!! Nie moze spedzic zycia w schronisku.