LALUNA Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Nikt dzisiaj tu nie zaglada. Pewnie się pączkami opychają:mad: Quote
Asia_M Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 ...lub co gorsza faworkami :mad: :eviltong: Quote
LALUNA Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Asia_M napisał(a):...lub co gorsza faworkami :mad: :eviltong: Milcz potworze, po czterech paczkach narobiłaś mi ochoty na faworki.:evil: Pączków juz mam dość - na dzisiaj.:evil_lol: Quote
Kar0la Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Z tego co wiem to owszem Nobody29 bierze sunię z Mileca, a tą sunieczką interesował się ktoś z jej znajomych. Podobno był poważnie zainteresowany. Myślę, że to może być nadal aktualne tylko trzeba doprowdzić do kontaktu zainteresowanej chyba z Truskawą? Quote
LALUNA Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ale potem napisała ze ta koleżanka sie nie zdecydowała i bedzie szukać dalej:roll: Quote
Kar0la Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Hmmm no to szkoda. Takie cudo tyle czasu w schronie... Quote
Asia_M Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 LALUNA napisał(a):Milcz potworze, po czterech paczkach narobiłaś mi ochoty na faworki.:evil: Pączków juz mam dość - na dzisiaj.:evil_lol: Robię faworki :) Zapraszam wszystkie ciotki do Czewy :) A sunieczkę przy okazji podrzucam do góry! Quote
LALUNA Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Robię faworki :smile: Zapraszam wszystkie ciotki do Czewy :smile: Taa specjalnie zapraszasz na wieczór jak już wszyscy się toczą po pączkach:razz: A tej miejscowosci to nawet nie ma na mapie:eviltong: Quote
Asia_M Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 LALUNA napisał(a):Taa specjalnie zapraszasz na wieczór jak już wszyscy się toczą po pączkach:razz: A tej miejscowosci to nawet nie ma na mapie:eviltong: LALUNA, do wieczora przetrawisz tych kilka pączków i zgłodniejesz ;) A Czewa to pieszczotliwe zdrobnienie od mojej kochanej Częstochowy, hihihi :) Quote
LALUNA Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 LALUNA, do wieczora przetrawisz tych kilka pączków i zgłodniejesz ;-) Ja tak, ale nie wiem czy mój żołądek też:evil_lol: A Czewa to pieszczotliwe zdrobnienie od mojej kochanej Częstochowy, hihihi :smile: A to wiem kto chce się przebiec do małej pomiziać po tłustym obżarstwie faworkowym. Dystans masz jak w normalnym maratonie. Zajmie Ci to tylko dwie godzinki plus pół na mizianie i spacerek z mała:razz: Quote
Asia_M Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 LALUNA napisał(a): A to wiem kto chce się przebiec do małej pomiziać po tłustym obżarstwie faworkowym. Dystans masz jak w normalnym maratonie. Zajmie Ci to tylko dwie godzinki plus pół na mizianie i spacerek z mała:razz: Bardzo chętnie :) Gdybym tylko miała kondycję...:roll: :lol: Quote
Roxana Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Wracamy biegusiem do góry :Dog_run: Trzeba się pokazać i domeczku szukać! Quote
LALUNA Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Domku nie widać. Kto pomoze powstawiać małą w ogłoszenia? Jest już na allegro.pl , planetazwierzat.pl, bordercollie.fora.pl No to co ciotki pomagacie powstawiać małą? Quote
nobody29 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Caly czas staram sie zeby ta sunka kochana znalazla dom. Niestety ta osoba ktora byla sunia powaznie zainteresowana wczoraj zrezygnowala. Ale nie zalamuje sie trzeba suni pomoc i staram sie z calych sil. Nie moge Jej juz zabrac do siebie ale zrobie wszystko zeby znalazla kochajacych ludzi i cieply normalny domek. Jesli chodzi o sunie mix collie z mieleckiego schroniska to nic sie nie zmienilo- przyjedzie do mnie w ten poniedzialek i bedzie bardzo przeze mnie kochana. Pozdrawiam Quote
LALUNA Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Nobody lepiej ze teraz zrezygnowała niż później. No to kto pomoże wstawić małą w ogłoszenia? Quote
LALUNA Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Obżarstwo nie popłaca:mad: A tu trzeba wklepywac ogłoszenia. Wlasnie walcze, samotnie jak widze:diabloti: Quote
LALUNA Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 No chociaż jedna porządna. Bo ja musze sie najpierw zalogować jak widze aby ogłaszać Quote
nobody29 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Wciaz szukam domku dla kochanej. Ludzie spojrzcie w oczy tej suni...istne cudo pelne wrazliwosci !! Pokochaj Ja przechodniu, wez do domu, daj miske wody i jedzenia- to tak malo i tak wiele. DOMEK DLA SUNI!!! Nie moze spedzic zycia w schronisku. Quote
Recommended Posts