LALUNA Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Pewnie. Przecież ona taka śliczna. Znajoma mówi ze ona wygląda jak mix shelti z bc Quote
Isabel Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Ona jest cudna! I to słodkie spojrzenie! Quote
truskawa144 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 LALUNA napisał(a): Po co oni wogóle sie wpisuja jako obserwatorzy na takich aukcjach. Przecież i tak sie nie kupuje tylko korzysta z podanych informacji gdzie maja sie zgłosić po psa. Nie rozumiem tego:roll: Po to,żeby potem nie szukać po całym allegro zwierzaka który im sie spodobał tylko mieć go w "obserwowanych". Napisała do mnie jedna pani z pomorza w sprawie suczki,zobaczymy co z tego będzie,w razie czego szukajcie transportu :cool3:. Trzymajcie kciuki! Dam znać czy coś z tego wyszło. Quote
LALUNA Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Napisała do mnie jedna pani z pomorza w sprawie suczki,zobaczymy co z tego będzie,w razie czego szukajcie transportu :cool3:. Trzymajcie kciuki! Dam znać czy coś z tego wyszło. :loveu: :happy1: No to mocno trzymamy. Suzi musi znaleźć domek:lol: Quote
Isabel Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Musi koniecznie mieć domek! To taka śliczna, delikatna panienka, wyjątkowo urocza! Quote
nobody29 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 No to niech tak sie stanie! Niech sie los do pieknej mojej faworytki usmiechnie, kochana sunia zasluguje na domek! Quote
LALUNA Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Hej Suzi moze szczęscie się uśmiechnie i zamieszkasz na pomorzu:lol: Quote
nobody29 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 I co sa jakies nowe wiesci? Ta sunia musi znalezc kochajacy dom, po prostu musi! Quote
Beata J. Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Kolejny OT z mojej strony http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=48502&highlight=ma%C5%82a+milka Ale to kolorystycznie te same klimaty. SUZI W GÓRĘ :loveu: :loveu: :loveu: Quote
fizia Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Faktycznie Milka pasuje do Suzi kolorystycznie-tylko chyba będzie znacznie większa:) Ciekawe jak tam Pani z pomorza:) Quote
truskawa144 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 fizia napisał(a):Ciekawe jak tam Pani z pomorza:) Jeszcze nic nie wiadomo,wczoraj wieczorem odpisałam na maila i teraz czekam na decyzje czy Pani pieska chce. Napisała,że ma w domu małutkiego pieska i kota,bardzo łagodne i szuka dla nich łagodnego pieska do towarzystwa. Pani wymaga ode mnie gwarancji ,że suczka będzie miła i łagodna dla jej zwierzątek lecz ja niestety zagwarantować tego nie moge mimo iż myśle,że tak bedzie. Pani ma się zastanować i napisac lub zadzwonić do mnie. Quote
fizia Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 No tak, trudno coś takiego zagwarantować... Mimo wszystko trzymam kciuki-jeśli ta Pani się nie zdecyduje, to żeby znalazł się ktoś inny... Quote
LALUNA Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 A ten malutki piesek to piesek czy suczka :razz: Suzi jest z innymi psiakami w boksie nauczyła się współżyć. Ale zawsze kiedy wprowadzamy innego psa do stada to trzeba psiaki stopniowo oswoić. I to zazwyczaj zagrożenie najwieksze od domownika jest, bo on na swoim terenie. No więc zanim nowy nie nabierze zapachu to trzeba dac z tydzień aby stopniowo wprowadzać psy i obserwować je. Za tydzień przyjeżdzą do nas Pola z Ostródy. Poniewaz jest w domu duża suka, to mała ma już wypożyczona klateczkę i przez tydzień pod kontrolą bedzie przyzwyczajanie a na noc do klateczki. Jak już będzie widać ze sie pannice zaakceptowały to wtedy klateczka zniknie. Przy małych moze być łatwiej i bez problemowo, ale pierwszy tydzień i tak trzeba psy mocno kontrolowac i nie puszczać na żywioł. Quote
mulinka Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Trzeba wtedy bardzo uważać przy dawaniu jedzenia i nie rzucać smakołyków, bo psy mogą sie pogryźć, u mnie np. nie można brać na ręce jednej suczki bo dwie pozostałe rzucają się na nią gdy już jest na podłodze chociaż wszystkie 3 są łagodne i miłe. Takich sytuacji po prostu trzeba unikać. Quote
truskawa144 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 LALUNA napisał(a):A ten malutki piesek to piesek czy suczka :razz: . Nie wiem,pani mi nie pisała. Tłumaczyłam jej wszystko,mam nadzieje,że dotarło,zobaczymy jakie będą efekty! Quote
LALUNA Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Nie wiem,pani mi nie pisała. Dowiedz się o ile Pani się zdecyduje. Gdyby to był samiec nie wykastrowany to lepiej aby Suzi trafiła po sterylce. Quote
LALUNA Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Sliczny psiak maleńki jak shelti. I coś w niej jest;) Quote
LALUNA Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Gdzie te wszystkie ciotki się podziały?:mad: Beata mamy jeszcze jakiegos obserwatora? Quote
mulinka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 my tworzymy fan club Suzi ale już przydałby się ktoś kto ją zabierze do domu Quote
Recommended Posts