Jump to content
Dogomania

Max nie ma na hotel..co z Nim bedzie..brakuje 180zl mies..pilnie ogloszenia i DS

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']ciotka nie badz taka tajemnicza..mow tu szybko, bom ciekawa:)[/QUOTE]
domek to nie jest...nie jestem w stanie tego stworzyc:(,ale paczusia idzie do Maxia calkiem spora;)

Posted

[quote name='Lolalola']domek to nie jest...nie jestem w stanie tego stworzyc:(,ale paczusia idzie do Maxia calkiem spora;)[/QUOTE]

Kochamy Cię Lolalola :) Wjeżdżaj do góry chłopaczku :)

Posted

Matko ... to ja sobie spokojnie szłam spac , a tu takie rzeczy...Lolalola...no paczucha całkiem spora..Maxymilian się ucieszy:}WIELKIE DZIĘKI:}} Wam Dziubaski wszystkim tu za wsparcie i otuchę też:}...

Posted

Dziś mam przemeblowanie-suczka z małymi jest przenoszona z piwnicy w spokojniejsze miejsce, a Maxio zostaje tam gdzie jest -w zagrodzie:{.Niestety , ale cięzko jest mi znależć lepszą przechowalnię-na razie ma dobre jedzonko , spanie spokojne-zdjęcia nowe wrzuce w poniedziałek-Jutro zaczynam rok szkolny :{ Kochani rozsyłajcie Maxa wśród znajomych:}

Posted

Ponieważ napisałam na tym wątku o młodym pieseczku,którego ktoś podrzucił,to pochwalę się że znalazłam mu domek.Będzie mieszkał u babci(ale młoda babcia)chłopca,któremu pomagam w nauce.Babcia ma już jednego pieska,nie jest zamożna ale kocha zwierzaki,będę kupować karmę.Życzę również Maxiowi wspaniałego domku.

Posted

[quote name='azalia']Ponieważ napisałam na tym wątku o młodym pieseczku,którego ktoś podrzucił,to pochwalę się że znalazłam mu domek.Będzie mieszkał u babci(ale młoda babcia)chłopca,któremu pomagam w nauce.Babcia ma już jednego pieska,nie jest zamożna ale kocha zwierzaki,będę kupować karmę.Życzę również Maxiowi wspaniałego domku.[/QUOTE]
super wiadomosc Azalio!!!!!

witaj Maxiu:)