kasiaczek87 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 jestem na zaproszenie..na razie tylko zapisuję ale obiecuję pomyśleć jak pomóc Quote
Jota67 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Odwiedzam i jeśli ratuje was każdy grosik to czekam na konto. Quote
zioberek87 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 dobranoc Maksiu:) ciocie Cię kochają:) Quote
danavas Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 [quote name='Jota67']Odwiedzam i jeśli ratuje was każdy grosik to czekam na konto.[/QUOTE] dziekujemy:) Quote
Lolalola Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 a ja mam niespodzianke dla Maxia.........................lalallallaa:) Quote
Lu_Gosiak Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 [quote name='Lolalola']a ja mam niespodzianke dla Maxia.........................lalallallaa:)[/QUOTE] ciotka nie badz taka tajemnicza..mow tu szybko, bom ciekawa:) Quote
Lolalola Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 [quote name='Lu_Gosiak']ciotka nie badz taka tajemnicza..mow tu szybko, bom ciekawa:)[/QUOTE] domek to nie jest...nie jestem w stanie tego stworzyc:(,ale paczusia idzie do Maxia calkiem spora;) Quote
danavas Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 [quote name='Lolalola']domek to nie jest...nie jestem w stanie tego stworzyc:(,ale paczusia idzie do Maxia calkiem spora;)[/QUOTE] u la la:) :):) Quote
nescca Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 [quote name='Lolalola']domek to nie jest...nie jestem w stanie tego stworzyc:(,ale paczusia idzie do Maxia calkiem spora;)[/QUOTE] Kochamy Cię Lolalola :) Wjeżdżaj do góry chłopaczku :) Quote
sentir Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Matko ... to ja sobie spokojnie szłam spac , a tu takie rzeczy...Lolalola...no paczucha całkiem spora..Maxymilian się ucieszy:}WIELKIE DZIĘKI:}} Wam Dziubaski wszystkim tu za wsparcie i otuchę też:}... Quote
zioberek87 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 cześć chłopaku:) jak się czujesz:)? Quote
sentir Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Dziś mam przemeblowanie-suczka z małymi jest przenoszona z piwnicy w spokojniejsze miejsce, a Maxio zostaje tam gdzie jest -w zagrodzie:{.Niestety , ale cięzko jest mi znależć lepszą przechowalnię-na razie ma dobre jedzonko , spanie spokojne-zdjęcia nowe wrzuce w poniedziałek-Jutro zaczynam rok szkolny :{ Kochani rozsyłajcie Maxa wśród znajomych:} Quote
Lolalola Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 najwazniejsze,ze sie Nim opiekujesz!!!!!!!!!!!!!Max jest szczesciarzem,bo spotkal taka ciotke!!!!Nie damy mu zginac;) Quote
azalia Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Ponieważ napisałam na tym wątku o młodym pieseczku,którego ktoś podrzucił,to pochwalę się że znalazłam mu domek.Będzie mieszkał u babci(ale młoda babcia)chłopca,któremu pomagam w nauce.Babcia ma już jednego pieska,nie jest zamożna ale kocha zwierzaki,będę kupować karmę.Życzę również Maxiowi wspaniałego domku. Quote
Lolalola Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 [quote name='azalia']Ponieważ napisałam na tym wątku o młodym pieseczku,którego ktoś podrzucił,to pochwalę się że znalazłam mu domek.Będzie mieszkał u babci(ale młoda babcia)chłopca,któremu pomagam w nauce.Babcia ma już jednego pieska,nie jest zamożna ale kocha zwierzaki,będę kupować karmę.Życzę również Maxiowi wspaniałego domku.[/QUOTE] super wiadomosc Azalio!!!!! witaj Maxiu:) Quote
zioberek87 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 cześć chłopaku:) jak się czujesz??? Quote
Agula99 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Zaglądam i życzę Maksiow ślicznej niedzieli!! :) Quote
Recommended Posts