irysek Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 imageshack jest ok, tez go uzywam, a co do tego watku obornickiego to oborniki slaskie czy gdzies tamte poznanskie czy jakos tak? bo nie widzialam tego watku !!! Quote
BIANKA1 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='Hala']heh...no postaram się. :oops: Najwyżej nie będzie relacji.... :cool1:[/quote] Nic innego nie potrafie . Ten program wolno chodzi i czasami zdjęcia ze spaceru wklejam godzinę . Niestety nie jestem informatykiem , tylko gospodynią domową przy mężu -gdzieśtam . Quote
AMIGA Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Ja jestem gospodynią domową bez męża ale używam fotosika. To tez podobny program do imageshack, I jakos mi szybciej chodzi fotosik niz imageshack Quote
quasimodo Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='BIANKA1']A zmalowały . Najpierw mnie zbudziły koło 2 w nocy , to wypuściłam je na podwórko . Potem wróciły do domu , ale bez Frytencji . Frytka położyla się w swoim ukochanym kartonie i zasneła . No to ją zostawiłam i poszliśmy spać . Ledwie usnełam , a tu słyszę rozmowę Fryciastej z Miśkiem od sąsiada :shake: Pomyślałam , że zaraz im się znudzi , bo nie bardzo mi się chciało schodzić .:cool1: Niestety rozmowa bardzo się rozkręciła z przewagą Frytkowych argumentów :cool3: Nie było rady , musiałam wstać i zamknąć szczekaczkę w domu . Jak już zaległa błoga cisza , to nastał świt i trzeba było wstawać :mad: A jak wstałam i zapaliłam światło w akwarium , to zobaczyłam narybek Molinezji na które namiętnie polowały Skalary Żal mi się zrobiło maluchów i zaczełam je wyławiać . W pewnym momencie upadła mi siatka do łowienia , i durna Czupurka mi ją ukradła i uciekła ciągnąc po podłodze . Jak już udało mi się ogarnąć sytuację to było po 6 i psy były złe , że jeszcze nie są w lesie . No , ja w końcu naprawdę nie wiem , czy ja mam zwierzaki , czy one mnie :shake:[/quote] Ło jezu! Kiedy Ty Kobieto śpisz? Skąd Ty siły bierzesz? A wy zwierzaki szanujcie Cioteczkę i dajcie Jej żyć! Jak tam popołudnie Wam upływa? Quote
BIANKA1 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='Hala']to mi na ambicję weszłyście.... :mad:[/quote] Ucz się , ucz :diabloti: Quote
BIANKA1 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='quasimodo']Ło jezu! Kiedy Ty Kobieto śpisz? Skąd Ty siły bierzesz? A wy zwierzaki szanujcie Cioteczkę i dajcie Jej żyć! Jak tam popołudnie Wam upływa?[/quote] Psy się w dzień wyspały :mad: Quote
Hala Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 No.Bianka...Jestem już czerwona ze złosci.....:oops: :mad: :angryy: Nic nie mogę wstawić. :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Hala Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img528.imageshack.us/img528/6324/img0709tv7.jpg[/IMG][/URL] Quote
Hala Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 :laugh2_2: :ylsuper: :jumpie: :Cool!: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
BIANKA1 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='Hala'][URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img528.imageshack.us/img528/6324/img0709tv7.jpg[/IMG][/URL][/quote] Ojej , to jakiś indiański rumak ? :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='Hala']to jest moja była podopieczna..Laponka. :razz:[/quote] Czy Laponka stoi ze swoją opiekunką Ciocią Halą ? Quote
Hala Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 si si , cioteczko Bianko...oto ja z moim szalonym rumakiem :evil_lol: Quote
Hala Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 ciotka Bianka...a ja po wstawieniu jednego zdjecia nieumiem przejsć do wstawiania następnego. :shake: Quote
Poker Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 trzeba odnowić imageshack i pow orzyć operację jak poprzednio Quote
AMIGA Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 To z fotosika idzie łatwiej - nic nie trzeba odnawiać, tylko wystarczy skopiowac link następnego zdjęcia i po prostu wstawić. Halu, a ta Laponka chyba prosto z Panderosy? Tylko jeszcze Johna tam brakuje :evil_lol: Quote
Hala Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 ciotka Amiga pójdzie już spać...:razz: , bo jej się złośliwosć wieczorka włączyła..jakieś przesilenie po upalnym dniu czy jak? Quote
AMIGA Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='Hala']ciotka Amiga pójdzie już spać...:razz: , bo jej się złośliwosć wieczorka włączyła..jakieś przesilenie po upalnym dniu czy jak?[/quote] Halu - dlaczego uważasz to zco napisałam za złośliwość wieczorka? Ja się kochałam w Johnie z Panderosy i kochałam się w jego koniu i dlatego bardzo mi się podoba twój konik - jest w takich samych barwach jak kon Johna. To miał być komplement,a nie złośliwość!!! :-( Quote
malagos Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Amiga, dlaczego jak klikam w Twój banerek Sary (bo śledzę jej watek) to pojawia sie "Czarny skołtuniony MOP" ? Quote
AMIGA Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='malagos']Amiga, dlaczego jak klikam w Twój banerek Sary (bo śledzę jej watek) to pojawia sie "Czarny skołtuniony MOP" ?[/quote] A nie mam pojęcia! nawet nie wiedziałam, ze tak się dzieje, Ja to kopiowałam od kogoś spośród banerków Quote
Poker Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Hala to bardzo wrażliwa istota,u mnie też się dopatrywała złośliwości :placz:,a tu wielki guzik i zadnych złośliwości nie było :shake: Quote
Hala Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 oj oj...to ja się wycofuję... :cool3: Idę spać, bo to ja już bredzę ze zm ęczenia. jakoś padam dziś na twarz. Nie wiem dlaczego. Noszę za sobą wentylator po mieszkaniu, ale to niewiele pomaga... Dobrej nocy kochani. Quote
AMIGA Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Halu - gdziezbym ja mogła być złośliwa w stosunku do Ciebie!!! Jestem tu wśród Was nie tak dawno i czuję się jako ten pyłek maleńki. Jak widzę ile robicie dobrego i ile poświęcacie czasu dla tych potrzebujących istotek (to już był off, więc sory za niego) Czy Frytencja już poszła do spanka??? Quote
Recommended Posts