anula1959 Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Bardzo , bardzo mi przykro Bianeczko :(. Wiem jak trudno jest się żegnać. Rokuś miał u Ciebie anielskie życie i jak na dobermana dożył naprawdę późnej starości. Rokusiu , biegaj szczęśliwy po tęczowych łąkach ... Quote
AMIGA Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Roki [*] biegasz Sobie teraz po zielonych łąkach i jesteś znowu młody i silny. Biegaj szczęśliwie i pozdrów tam naszych wszystkich przyjaciół, którzy już od nas odeszli. Jak spotkasz Bonusia, to specjalnie go ode mnie pozdrów. Bianko - strasznie, strasznie mi przykro :-( Quote
Tola Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 [quote name='malagos']BIANKO, ściskam serdecznie......[/QUOTE] Bianko - ja również ściskam. Zegnaj Roki [*] Quote
quasimodo Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Bardzo przykra wiadomość:( Współczuję Ci ogromnie Bianko... Nasza Pańcia też odeszła dokładnie w tym samym wieku - 13 lat i 3 mies., 28 czerwca :( Strasznie nam Jej brakuje... Quote
Poker Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Pięknego wieku dożył we wspaniałym domu. Mimo tego zawsze jest ciężko na sercu. Quote
Recommended Posts