Jump to content
Dogomania

Frytka zostaje na zawsze w cudownym domku u Bianki !!!! Frytka za TM.

Recommended Posts

Posted

[B]Dorothy[/B] ma niestety chyba rację. Skoro przez tyle czau Fryciasta nie dała się "zreformować", to chyba już jej tak zostało. Myslę, że w porządnie ocieplonej budzie nie będzie miała krzywdy, chociaz jak to piszę, to aż mi jej żal. Ale faktycznie [B]Bianko[/B]- masz tyle innych spraw na glowie, że codzienne pranie dywanów to naprawdę niepotrzebny złodziej czasu i sił

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BIANKA1'] wylazła o 2 w nocy na górę i narobiła . Po ciemku się tłukła w pokoju , to mnie zbudziła
[/quote]
A ja myślałam, że to starocie nie chodzi na górę :diabloti:
Chyba Bianeczko nie masz wyboru, miłość do zwierząt to jedno, ale co wyrabia nasza starucha, to już przechodzi ludzkie pojęcie.

Posted

Zapraszam Wszystkich Fanów Fryci na bazarek dla nie mniejszej staroci - 12 letniego sznaucerka średniego, wyrzuconego jak niechciana wytarta, pluszowa zabawka

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9483919#post9483919[/URL]

Posted

[quote name='AMIGA']Zapraszam Wszystkich Fanów Fryci na bazarek dla nie mniejszej staroci - 12 letniego sznaucerka średniego, wyrzuconego jak niechciana wytarta, pluszowa zabawka

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9483919#post9483919[/URL][/quote]

Byłam , niestety wszystkie moje fundusze pochłania zgraja szczeniaków :roll:

ps. Ja też myślałam , że Fryta nie wchodzi na górę :cool1:

Posted

[quote name='BIANKA1']Byłam , niestety wszystkie moje fundusze pochłania zgraja szczeniaków :roll:

[/quote]

A myslisz, że klamerki znajda chetnych? Bo nigdy nie nosiłam żadnych klamerek do włosów, więc się nie znam, czy one w ogóle mogą się podobać.
A jak tam nasza alipnistka Fryciasta? Jak minęła noc? Bez niespodzianek z jej strony?

Posted

I my się zgłaszamy - po przerwie wypadkowej... Trcohę juz dochodzimy do siebie, a tu takie wieści :shake:
Jakie były koleje losu Fryci, że tak rozrabia??? I z czego wynika fakt, że tak robi? Czy to złośliwa babcia, czy jakieś skrzywienie ma i uważa że świetnie robi Biance?
Czyli co planujesz Bianko - ocieplona budka z prawe dziennego pobytu na salonach? A może masz jakis zamykamy ganeczek?
Pozdrawiamy Wszystkich serdecznie...

Posted

1) dzisiaj nie narobiła
2) klamerki są śliczne i powinny znaleść nabywców
3) ganeczek już przerabialiśmy , niestety Fryciasta wyje na nim po nocach i uszczknęła nieco drzwi i boazerii .
4) chyba jej budkę ofiaruję w prezencie :cool3:

Posted

[quote name='BIANKA1']1) dzisiaj nie narobiła
2) klamerki są śliczne i powinny znaleść nabywców
3) ganeczek już przerabialiśmy , niestety Fryciasta wyje na nim po nocach i uszczknęła nieco drzwi i boazerii .
4) chyba jej budkę ofiaruję w prezencie :cool3:[/quote]
Dobrze ze idzie wiosna, bo Fryciastej marzłaby tłusta dupcia:cool3:

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Jak Frycia posiedzi troszkę na dworze, to jej dupcia schudnie.[/quote]
O to , to ...............:evil_lol:
Na razie śpi na dywanie . Zobaczymy co wymyśli w nocy :cool3:

Posted

Bądźmy dobrej myśli - może Frytce juz przeszło...
W każdym razie wiosna za pasem - i tak Frycia będzie większość czasu spędzała na dworze, jako gospodarz majątku :evil_lol:
A nasza "drobniutka" (wyprowadzana wyłącznie na smyczy) sunieczka pogoniła dziś yorka na spacerze i znów w diabły poszła moja ledwie co odrobinę podleczona powypadkowa noga :shake:
I teraz znów oboje jesteśmy nie na chodzie :shake:

Posted

Taaa.... wpadła ciocia ulv, objadła Biankę, wymęczyła stado, powycierała podłogę i zwiała :eviltong:

[IMG]http://img180.imageshack.us/img180/9428/agf00036td4.jpg[/IMG]
"Zdechł" sobie pies i podśmierduje pod szafą... ;)

[IMG]http://img508.imageshack.us/img508/2208/agf00010rx7.jpg[/IMG]
Potwór!!!!! Straszny ze mnie groźny potwór!!!!!!

[IMG]http://img508.imageshack.us/img508/8877/agf00017hu6.jpg[/IMG]
A to juz naprawdę groźny pies. Właśnie domaga sie zabawki...

[IMG]http://img520.imageshack.us/img520/6555/agf00002gs1.jpg[/IMG]
Biedny, zagłodzony pies.

Ogólnie towarzystwo wybitnie zabawowe, dobcio męczył Biankę o kółko, Puniek pół wieczoru szalał ze sznurem, a "zjadliwy" Kobiś intensywnie domagał się rzucania piszczka. I jakoś wyszłam ze wszystkimi palcami..... Za to Frytka cały czas przespała.
Jutro wrzucę ciąg dalszy sesji- Puńka świniorki i białego szczylka.

Posted

[quote name='quasimodo']Bądźmy dobrej myśli - może Frytce juz przeszło...
W każdym razie wiosna za pasem - i tak Frycia będzie większość czasu spędzała na dworze, jako gospodarz majątku :evil_lol:
A nasza "drobniutka" (wyprowadzana wyłącznie na smyczy) sunieczka pogoniła dziś yorka na spacerze i znów w diabły poszła moja ledwie co odrobinę podleczona powypadkowa noga :shake:
I teraz znów oboje jesteśmy nie na chodzie :shake:[/quote]
Powypadkowa ? A co się stało ?

Posted

Juz kiedyś [B]quasimodo[/B] cos zapodawał/-a/ o przerwie spowodowanej wypadkiem, ale nikt nie pytał to i ja nabrałam wody w usta, bo nie chciałam wyjść na tą najbardziej wścibską .
Ale superowe pottffffory, tylko niestety ostatnie zdjęcie mi się nie otwiera buuuuuuuuuuuuuu, a to pewnie akurat jest "mój" Puniaczek

Posted

[quote name='AMIGA']Juz kiedyś [B]quasimodo[/B] cos zapodawał/-a/ o przerwie spowodowanej wypadkiem, ale nikt nie pytał to i ja nabrałam wody w usta, bo nie chciałam wyjść na tą najbardziej wścibską .
Ale superowe pottffffory, tylko niestety ostatnie zdjęcie mi się nie otwiera buuuuuuuuuuuuuu, a to pewnie akurat jest "mój" Puniaczek[/quote]

Czyli ja wyszłam , na tą najbardziej wścibską :oops:

Ostatnie zdjęcie to Frycia .
Punieczek i reszta jeszcze nie wklejona :lol: