Czaka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Rozumiem, że to zdjęcie zatytułowane jest "na posterunku" :loveu: Quote
quasimodo Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Ty Bianka strasznie eksploatujesz te psiaki :evil_lol: Wyglądają jakby cały dzień ciągnęły wagoniki z węglem :evil_lol: Jak tam Twoje zdrowie i czy Frytka rzeczywiście ma cieczkę??? Quote
BIANKA1 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='quasimodo']Ty Bianka strasznie eksploatujesz te psiaki :evil_lol: Wyglądają jakby cały dzień ciągnęły wagoniki z węglem :evil_lol: Jak tam Twoje zdrowie i czy Frytka rzeczywiście ma cieczkę???[/quote] One wciągają , ale papu z misek :diabloti: Cieczkę ma Kropka :razz: Będzie wesoło , bo Kobi niekastrowany :roll: A ja nagle ozdrowiałam , po wzięciu tabletek . Bo ja mam alergię na koty :cool3: Quote
AMIGA Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='BIANKA1']Bo ja mam alergię na koty :cool3:[/quote] To jak Ty dajesz radę z tą alergią i ze stadem kociaczków, które codziennie i bez przerwy prawie dotykasz??? Fryciasta nadal ma taki niesamowity apetyt? To zupełnie tak jak Bonuś. On by zjadł wszystko!!! Tylko patrzy i czeka aż coś mu "skapnie" z talerza :shake: Quote
anula1959 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Witam serdecznie :lol:! Dawno Was nie odwiedzałam , dziś przeczytałam zaległości hurtem;). Puniek jest rzeczywiscie boski, to brzucho:loveu: I jak , dzieje sie już:cool3:.........Kobi szaleje? Quote
BIANKA1 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Kobi zaleca się do Kropki z pewną nieśmiałością , bo Kropa powarkuje i chowa się do swojej budki . Jeszcze nie pora na konkrety :evil_lol: Quote
Tola Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Bardzo proszę - zajrzyjcie:-( [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8731491#post8731491"]http://www.dogomania.pl/forum/showth...91#post8731491[/URL] __________________ [B][COLOR=#ff6600][FONT=Verdana][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=48966"][COLOR=#ff6600]republika.pl/zamosc_schronisko[/COLOR][/URL][/FONT][/COLOR][/B] Quote
Tola Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Wszyscy na pewno po spacerku i utrudzeni odpoczyają. Oprócz Bianki:shake: Jak tam Bianko cieczkowe problemy? Quote
BIANKA1 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Na razie nie ma problemu . Kobi to delikatny amant . Jak Kropka warknie , to Kobi ucieka :cool3: Z Frytką są problemy , bo jest zimno i nie chcę jej wurzucać na podwórko jak karmię koty , więc Fryta wymiata co się da . Wiadomo , że kocie papu jest przepyszne . Trzeba tylko odgonić biesiadników :shake: Czupur dzisiaj dopiero normalnie zjadła . Parówkę rozpaćkaną widelcem . Ale musiała jeść na stole :cool1: Quote
BIANKA1 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img265.imageshack.us/img265/4453/imag0038px9.jpg[/IMG][/URL] Quote
AMIGA Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Witamy w białe niedzielne rano. Jest słoneczko więc nastroje mam nadzieję tez lepsze?? A co będzie jak ten delikatny amant zamieni się w nahalnego absztyfikanta?? Jak przyjdą "te dobre" dni? Wiem co było, jak Amiga miała cieczkę! I chociaż Bonuś już był bez klejnocików, to mimo wszystko dochodziło do ostrych sytuacji!!:shake: Quote
BIANKA1 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 [quote name='AMIGA']Witamy w białe niedzielne rano. Jest słoneczko więc nastroje mam nadzieję tez lepsze?? A co będzie jak ten delikatny amant zamieni się w nahalnego absztyfikanta?? Jak przyjdą "te dobre" dni? Wiem co było, jak Amiga miała cieczkę! I chociaż Bonuś już był bez klejnocików, to mimo wszystko dochodziło do ostrych sytuacji!!:shake:[/quote] A co tam . Najwyżej " małe będę pocieszne " :cool3: , że zacytuję pewną panią z wątku o małej suczce .:evil_lol: A tak serio , to już to przeżyłam z Puńkiem . Damy radę . Quote
AMIGA Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 [quote name='BIANKA1']A co tam . A tak serio , to już to przeżyłam z Puńkiem . Damy radę .[/quote] Oooo to z Puniaczka tez taki amant jest? To kocham go jeszcze bardziej :evil_lol: Quote
malagos Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 [quote name='AMIGA']Oooo to z Puniaczka tez taki amant jest? To kocham go jeszcze bardziej :evil_lol:[/quote] Moja stereńka Pelasia jamniczyca ma cieczkę i wiecie co zaobserwowałam? zdybałam ja i Nutkę na łóżku w niedwuznacznej sytuacji, i to nie raz. Idą sobie we dwie do pokoju "zabawić się ". Lesby jedne :diabloti: Quote
Tola Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Hi, hi, skąd ja to znam:evil_lol: Moja Zula bardzo często próbuje "zabawic sie" z nogą Tolki, wyżej nie dostaje. Zapraszam na aniołkowy bazarek na kociatka Bianki [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8793281[/URL] Quote
AMIGA Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Witamy witamy z zaśnieżonego Krakowa. mam nadzieję,że noc minęła spokojnie i nie było przykrych niespodzianek :shake: Trzymam kciuki za buraska i inne maluszki :loveu: Quote
Tola Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Byłam na watku kociątek:placz::placz::placz: Quote
AMIGA Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Witam sforkę zaraz jak tylko Dogo odżyło. Czekamy na wiadomości - oby pomyslne!! Quote
AMIGA Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Witamy w czarny poranek. Pogoda nadal pod psem, coś takiego dziwnego leci z nieba - ni to zamarznięte kropelki deszczu, ni to drobniutki śnieg. Pod nogami błotki i rozmoczone , śliskie do niemożliwości liście - bleeeeeeeeeeeeee. Byle do wiosny :p Quote
BIANKA1 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 My też witamy po przerwie . U nas nie pada . Jest za to niesamowite błoto po stopieniu śniegu . Psy są ubłocone , a ja już 2 razy wywinełam orła wdrapując się na wał przeciwpowodziowy . Muszę go pokonać w drodze do lasu :shake: Quote
Recommended Posts