Jump to content
Dogomania

Frytka zostaje na zawsze w cudownym domku u Bianki !!!! Frytka za TM.

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ty Bianka strasznie eksploatujesz te psiaki :evil_lol:
Wyglądają jakby cały dzień ciągnęły wagoniki z węglem :evil_lol:
Jak tam Twoje zdrowie i czy Frytka rzeczywiście ma cieczkę???

Posted

[quote name='quasimodo']Ty Bianka strasznie eksploatujesz te psiaki :evil_lol:
Wyglądają jakby cały dzień ciągnęły wagoniki z węglem :evil_lol:
Jak tam Twoje zdrowie i czy Frytka rzeczywiście ma cieczkę???[/quote]
One wciągają , ale papu z misek :diabloti:
Cieczkę ma Kropka :razz: Będzie wesoło , bo Kobi niekastrowany :roll:
A ja nagle ozdrowiałam , po wzięciu tabletek . Bo ja mam alergię na koty :cool3:

Posted

[quote name='BIANKA1']Bo ja mam alergię na koty :cool3:[/quote]
To jak Ty dajesz radę z tą alergią i ze stadem kociaczków, które codziennie i bez przerwy prawie dotykasz???
Fryciasta nadal ma taki niesamowity apetyt? To zupełnie tak jak Bonuś. On by zjadł wszystko!!! Tylko patrzy i czeka aż coś mu "skapnie" z talerza :shake:

Posted

Witam serdecznie :lol:! Dawno Was nie odwiedzałam , dziś przeczytałam zaległości hurtem;). Puniek jest rzeczywiscie boski, to brzucho:loveu:
I jak , dzieje sie już:cool3:.........Kobi szaleje?

Posted

Bardzo proszę - zajrzyjcie:-(
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8731491#post8731491"]http://www.dogomania.pl/forum/showth...91#post8731491[/URL]

Posted

Na razie nie ma problemu . Kobi to delikatny amant . Jak Kropka warknie , to Kobi ucieka :cool3:
Z Frytką są problemy , bo jest zimno i nie chcę jej wurzucać na podwórko jak karmię koty , więc Fryta wymiata co się da . Wiadomo , że kocie papu jest przepyszne . Trzeba tylko odgonić biesiadników :shake:
Czupur dzisiaj dopiero normalnie zjadła . Parówkę rozpaćkaną widelcem . Ale musiała jeść na stole :cool1:

Posted

Witamy w białe niedzielne rano. Jest słoneczko więc nastroje mam nadzieję tez lepsze??
A co będzie jak ten delikatny amant zamieni się w nahalnego absztyfikanta?? Jak przyjdą "te dobre" dni? Wiem co było, jak Amiga miała cieczkę! I chociaż Bonuś już był bez klejnocików, to mimo wszystko dochodziło do ostrych sytuacji!!:shake:

Posted

[quote name='AMIGA']Witamy w białe niedzielne rano. Jest słoneczko więc nastroje mam nadzieję tez lepsze??
A co będzie jak ten delikatny amant zamieni się w nahalnego absztyfikanta?? Jak przyjdą "te dobre" dni? Wiem co było, jak Amiga miała cieczkę! I chociaż Bonuś już był bez klejnocików, to mimo wszystko dochodziło do ostrych sytuacji!!:shake:[/quote]
A co tam . Najwyżej " małe będę pocieszne " :cool3: , że zacytuję pewną panią z wątku o małej suczce .:evil_lol:
A tak serio , to już to przeżyłam z Puńkiem . Damy radę .

Posted

[quote name='BIANKA1']A co tam .
A tak serio , to już to przeżyłam z Puńkiem . Damy radę .[/quote]

Oooo to z Puniaczka tez taki amant jest? To kocham go jeszcze bardziej :evil_lol:

Posted

[quote name='AMIGA']Oooo to z Puniaczka tez taki amant jest? To kocham go jeszcze bardziej :evil_lol:[/quote]
Moja stereńka Pelasia jamniczyca ma cieczkę i wiecie co zaobserwowałam? zdybałam ja i Nutkę na łóżku w niedwuznacznej sytuacji, i to nie raz. Idą sobie we dwie do pokoju "zabawić się ". Lesby jedne :diabloti:

Posted

Hi, hi, skąd ja to znam:evil_lol:
Moja Zula bardzo często próbuje "zabawic sie" z nogą Tolki, wyżej nie dostaje.
Zapraszam na aniołkowy bazarek na kociatka Bianki
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8793281[/URL]

Posted

Witamy witamy z zaśnieżonego Krakowa. mam nadzieję,że noc minęła spokojnie i nie było przykrych niespodzianek :shake: Trzymam kciuki za buraska i inne maluszki :loveu:

Posted

Witamy w czarny poranek. Pogoda nadal pod psem, coś takiego dziwnego leci z nieba - ni to zamarznięte kropelki deszczu, ni to drobniutki śnieg. Pod nogami błotki i rozmoczone , śliskie do niemożliwości liście - bleeeeeeeeeeeeee. Byle do wiosny :p

Posted

My też witamy po przerwie . U nas nie pada . Jest za to niesamowite błoto po stopieniu śniegu . Psy są ubłocone , a ja już 2 razy wywinełam orła wdrapując się na wał przeciwpowodziowy . Muszę go pokonać w drodze do lasu :shake: