quasimodo Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Czekamy na nowe wiadomości, w miarę możliwości oczywiscie. Mamy nadzieję, że wszystkie zwierzątka czuja się dobrze. A na razie pozdrawiamy! Quote
BIANKA1 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Zwierzątka czują się dobrze . Przybyły 3 kotecki :shake: Tylko ja podłapałam przeziębienie :placz: Quote
quasimodo Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Przykro nam bardzo i życzymy zdrowia! O wszystkich myślisz i nie masz czasu zadbać o siebie :shake: Quote
AMIGA Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [quote name='BIANKA1']Zwierzątka czują się dobrze . Przybyły 3 kotecki :shake: Tylko ja podłapałam przeziębienie :placz:[/quote] Oj [B]Bianko[/B], [B]Bianko -[/B] niby narzekasz, ale bierzesz następne biedy. To chyba też uzależnienie??;) A co do przeziębienia - to witaj w klubie. Ja też smarkata i pociągająca. Pozdrawiam sforkę po ciemku z zimnego oszronionego Krakowa:loveu: Quote
BIANKA1 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Nie wziełam ich z własnej , nieprzymuszonej woli :cool1: Wejdz na ich wątek . Quote
malagos Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Kochane dziewczynki, oddajcie głos na naszą Esperanzę w konkursie "Za miastem " na Czlowieka Roku" Cytuję: [B][SIZE=6]Justyna Długoborska [/SIZE][/B]Założycielka i członek Stowarzyszenia na rzecz Bezpańskich Zwierząt „Niczyje”, istniejącego od października 2006 [B]wiek[/B] 24 lata [B]stan cywilny[/B] panna [B]wykształcenie [/B]studentka iberystyki na Uniwersytecie Warszawskim [B]hobby [/B]sztuka, zwierzęta, wegetarianizm i języki obce. Od czasu powołania wolontariatu, na bazie którego powstało stowarzyszenie „Niczyje” (mające za jedno z głównych zadań pomoc zwierzętom ze schroniska w Ostrowi Mazowieckiej) [B]udało się znaleźć nowych właścicieli dla ponad 200 psów[/B]. Stowarzyszenie propaguje sterylizację jako najlepszą metodę zapobiegania wzrostowi liczby bezdomnych zwierząt, popiera świadomą adopcję i jest przeciwne przedmiotowemu traktowaniu zwierząt. Pani Justyna zaprasza na strony internetowe stowarzyszenia: [URL="http://www.ostrow.schronisko.net/"][COLOR=#467ebb]www.ostrow.schronisko.net [/COLOR][/URL]oraz [URL="http://www.niczyje.org/"][COLOR=#467ebb]www.niczyje.org[/COLOR][/URL] [B]ZMC.62[/B] Napisano tam:Wybieramy najlepszych do całorocznego konkursu „Człowiek Roku 2007 miesięcznika Za miastem”. Wysyłajcie Państwo SMS-y na numer 7116, podając kod wybranej osoby. Koszt SMS-a 1 zł netto, czyli 1,22 zł brutto. Zwycięzca, który zdobędzie najwięcej SMS–ów, zostanie uroczyście uhonorowany buławą – symbolem władzy. Kod wybranej osoby, to oczywiście: ZMC.62 Quote
Tola Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Sms wysłany. Ciekawa jestem jak Frycia znosi te wciąż pojawiające sie w nowe koty;) I moze tak jakaś fotka Punia:cool3: Quote
BIANKA1 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Frycia dobrze znosi obecność kociąt . Już ich nie gania . śpi sobie pod komodą w pokoju , a one starają się na nią nie wpadać . Nie mogę wstawiać zdjęć , bo wychodzą mi przeogromne . Quote
Dorothy Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 to ile to mamy sztuk kociąt na stanie? :roll: biedna Frytka ale jej działasz na nerwy...:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Dorothy']to ile to mamy sztuk kociąt na stanie? :roll: biedna Frytka ale jej działasz na nerwy...:evil_lol:[/quote] 11 ( JEDENAśCIE !!!!!!!!!) Quote
Tola Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 To poranne mizianko na skołatane nerwy Fryci:loveu: Jezu; 11 kociąt!!! Bianka trzymaj się! Quote
BIANKA1 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Dzielnie pomagamy myć okna :diabloti: [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img206.imageshack.us/img206/7597/imag0016cn8.jpg[/IMG][/URL] Quote
BIANKA1 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Romek-Zamość']Co zrobiliście Puńkowi ! :mad::diabloti:[/quote] Padł ze zmęczenia :evil_lol: Quote
quasimodo Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Jak widać Puniek i Frytka sa niezmiernie czujni...:evil_lol: Jedno śpi na plecach a drugie na boku... Quote
BIANKA1 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='quasimodo']Jak widać Puniek i Frytka sa niezmiernie czujni...:evil_lol: Jedno śpi na plecach a drugie na boku...[/quote] Oooooooo........... nie zgadzam się . Właśnie oboje wyfruneli za dzwi i robią za dzwonek , który się znarowił z powodu opadów :evil_lol: A że czekam na wizytę w sprawie adopcji kota , to mają dyżury za progiem .:lol: Quote
quasimodo Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='BIANKA1']Oooooooo........... nie zgadzam się . Właśnie oboje wyfruneli za dzwi i robią za dzwonek , który się znarowił z powodu opadów :evil_lol: A że czekam na wizytę w sprawie adopcji kota , to mają dyżury za progiem .:lol:[/quote] A, to co innego! Przepraszamy strażników...:lol: Quote
quasimodo Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Hala']Puniek! jesteś boski./...ale gdzie ty facet masz jajka?[/quote] w depozycie u pana doktora :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Coś mi się zdaje , że Fryciasta dostała cieczkę , ba jakieś czerwone kropki zostają po jej przejściu :cool3: Oj , będzie się działo :mad: Quote
AMIGA Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='BIANKA1']Frycia dobrze znosi obecność kociąt . Już ich nie gania . śpi sobie pod komodą w pokoju , a one starają się na nią nie wpadać . Nie mogę wstawiać zdjęć , bo wychodzą mi przeogromne .[/quote] [B]Bianko[/B] - przyslij na moja poczte zdjecia, to je pozmniejszam w fotosiku i wstawie Quote
AMIGA Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Od samego świtu nie mogłam nigdzie wejść - miałam jakieś kłopoty z serwerem. Nie mogłam się przywitać i wymiziać sforki. Za to teraz miziam - najbardziej miziam brzuszek Punieczkowy. Akurat się świetnie nadstawił:-) Quote
Tola Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 To ja tez dołączam do tych mizianek Punieczkowego brzuszka:loveu: Szaleję za Puńkiem:loveu: Quote
AMIGA Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Witamy całą sforkę i dwunożnych ich opiekunów. Jak tam zdrówko? Czy przeziębionko juz przeszlo? Quote
BIANKA1 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img127.imageshack.us/img127/3525/imag0023ys2.jpg[/IMG][/URL] Utrudzeni tytani . Quote
AMIGA Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Ojeee, o co te tytany w kamieniołomach pracowały, czy co?:evil_lol: Quote
Recommended Posts