Jump to content
Dogomania

Frytka zostaje na zawsze w cudownym domku u Bianki !!!! Frytka za TM.

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BIANKA1']Zwierzątka czują się dobrze . Przybyły 3 kotecki :shake: Tylko ja podłapałam przeziębienie :placz:[/quote]

Oj [B]Bianko[/B], [B]Bianko -[/B] niby narzekasz, ale bierzesz następne biedy. To chyba też uzależnienie??;)
A co do przeziębienia - to witaj w klubie. Ja też smarkata i pociągająca.
Pozdrawiam sforkę po ciemku z zimnego oszronionego Krakowa:loveu:

Posted

Kochane dziewczynki, oddajcie głos na naszą Esperanzę w konkursie "Za miastem " na Czlowieka Roku"
Cytuję:

[B][SIZE=6]Justyna Długoborska
[/SIZE][/B]Założycielka i członek Stowarzyszenia na rzecz Bezpańskich Zwierząt „Niczyje”, istniejącego od października 2006 [B]wiek[/B] 24 lata [B]stan cywilny[/B] panna [B]wykształcenie [/B]studentka iberystyki na Uniwersytecie Warszawskim [B]hobby [/B]sztuka, zwierzęta, wegetarianizm i języki obce.
Od czasu powołania wolontariatu, na bazie którego powstało stowarzyszenie „Niczyje” (mające za jedno z głównych zadań pomoc zwierzętom ze schroniska w Ostrowi Mazowieckiej) [B]udało się znaleźć nowych właścicieli dla ponad 200 psów[/B]. Stowarzyszenie propaguje sterylizację jako najlepszą metodę zapobiegania wzrostowi liczby bezdomnych zwierząt, popiera świadomą adopcję i jest przeciwne przedmiotowemu traktowaniu zwierząt. Pani Justyna zaprasza na strony internetowe stowarzyszenia: [URL="http://www.ostrow.schronisko.net/"][COLOR=#467ebb]www.ostrow.schronisko.net [/COLOR][/URL]oraz [URL="http://www.niczyje.org/"][COLOR=#467ebb]www.niczyje.org[/COLOR][/URL] [B]ZMC.62[/B]

Napisano tam:Wybieramy najlepszych do całorocznego konkursu „Człowiek Roku 2007 miesięcznika Za miastem”. Wysyłajcie Państwo SMS-y na numer 7116, podając kod wybranej osoby. Koszt SMS-a 1 zł netto, czyli 1,22 zł brutto. Zwycięzca, który zdobędzie najwięcej SMS–ów, zostanie uroczyście uhonorowany buławą – symbolem władzy.
Kod wybranej osoby, to oczywiście: ZMC.62

Posted

Frycia dobrze znosi obecność kociąt . Już ich nie gania . śpi sobie pod komodą w pokoju , a one starają się na nią nie wpadać .
Nie mogę wstawiać zdjęć , bo wychodzą mi przeogromne .

Posted

[quote name='quasimodo']Jak widać Puniek i Frytka sa niezmiernie czujni...:evil_lol:
Jedno śpi na plecach a drugie na boku...[/quote]
Oooooooo........... nie zgadzam się . Właśnie oboje wyfruneli za dzwi i robią za dzwonek , który się znarowił z powodu opadów :evil_lol:
A że czekam na wizytę w sprawie adopcji kota , to mają dyżury za progiem .:lol:

Posted

[quote name='BIANKA1']Oooooooo........... nie zgadzam się . Właśnie oboje wyfruneli za dzwi i robią za dzwonek , który się znarowił z powodu opadów :evil_lol:
A że czekam na wizytę w sprawie adopcji kota , to mają dyżury za progiem .:lol:[/quote]

A, to co innego!
Przepraszamy strażników...:lol:

Posted

[quote name='BIANKA1']Frycia dobrze znosi obecność kociąt . Już ich nie gania . śpi sobie pod komodą w pokoju , a one starają się na nią nie wpadać .
Nie mogę wstawiać zdjęć , bo wychodzą mi przeogromne .[/quote]

[B]Bianko[/B] - przyslij na moja poczte zdjecia, to je pozmniejszam w fotosiku i wstawie

Posted

Od samego świtu nie mogłam nigdzie wejść - miałam jakieś kłopoty z serwerem. Nie mogłam się przywitać i wymiziać sforki. Za to teraz miziam - najbardziej miziam brzuszek Punieczkowy. Akurat się świetnie nadstawił:-)