Jump to content
Dogomania

Frytka zostaje na zawsze w cudownym domku u Bianki !!!! Frytka za TM.

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tez juz nawet nie liczę łapek i ogonków:evil_lol:
Ale pozdrawiam i miziam wszystkie po kolei. ze szczególnym wskazaniem Fryci no i Punia:loveu:

Posted

Proszę o podbijanie wątku . Pies szuka domu
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7776326#post7776326[/url]
Niestety sama nie mogę pomóc , a nawet zająć się wątkiem .
Jutro mam pogrzeb Teścia , a w domu chmara chorych kociaków .
Na nic nie mam czasu .
Przykro mi , ale nawet swój telefon pożyczyłam . Nie mam teraz kontaktu .
Wszystko robię w locie . W razie czego proszę o pw , bo zaglądam na moment na dogo .
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie .

Posted

oj ciotka wyobrażam sobie jak sie czujesz, jesteś nieźle zapsiona i zakocona, masz w ogóle czas dla siebie? Ja się łapie na tym że jak już wszystkie nakrmie, podam tabletki, umyje, wykapie, posprzątam, dam siana, naleje mleka, wyczyszcze uszy, wroce ze spaceru itd itp to siadam nieprzytomna w fotelu, prasowanie lezy, pranie lezy, a ja przysypiam na siedzaco.
Ostatnio ktos mi zaproponowal zebym poszla do kosmetyczki i do fryzjera, zeby zrobic cos dla siebie :-o:shake: powiedziałam ze jak mnie zastapi i mi zafunduje to czemu nie....(niestety sie nie zaoferowal, popatrzyl dziwnie i zmienil temat...) bo narazie nie mam czasu porzadnie sie uczesac, o fryzjerze nie mówiąc...

Czy my aby nie przesadzamy??:???:

Posted

Taaaa. też mi wszyscy to powtarzają...złoty środek przychodzi chyba wtedy, kiedy już jesteś tak zmęczona, że zaliczasz kolejnego doła, upadek na twarz i zaczynasz się zastanawiać co tu jest najważniejsze...

Posted

Witam w wekendowy, "przedrajowy" poranek. Jestem mile zaskoczona, bo zapowiadali deszcze, a tu dzisiaj całkiem ładnie u nas.
Trzymajcie się ogonki cieplutko :hand:

Posted

[quote name='anula1959']W czyim tym razem koszyczku się zainstalowała?[/quote] Oczywiście w przyciasnym Puńkowym :evil_lol:
Aktualnie garuje w ganku , bo było wielkie sprzątanie kociego domostwa i cała 6 brykała radośnie pod nogami . :diabloti:
Jeszcze tylko zastrzyki pięciu maluszków , przemywanie oczu , doopek , kropelki ....i jestem wolna po porannym obrządku .

Posted

[quote name='quasimodo']Szczęśliwe, leniwe życie rencistki...:loveu::evil_lol:[/quote]
Bardzo dobrze wyglądajacej rencistki:evil_lol:
Figura mojej Tolki:evil_lol:

Posted

Dzisiaj w lesie narobiła rabanu . Myślałam , że urwało jej nogę . Nagle wrzask i Frytka siadła i nie wstaje . Wracam się , oglądam ofiarę , a to liście zaplątały się jej w fartuszek za tylnymi nogami . No i Fryciasta uziemiona na amen :diabloti:
Nie wiem , podciąć jej te kłaki ? Bo ona ma taką sukienke pod brzuchem i na tylnych łapkach :roll:

Posted

moje arystokratyczne wielorasowce robią dokładnie to samo, tyle że nie wrzeszczą.Siadają na doo i koniec spaceru,nawet na środku jezdni :placz:.
Dolar został w poniedziałek ostrzyżony,bo przynosił pół parku do domu i kołtunił się okrutnie,już nie dawaliśmy rady z czesaniem.Teraz jest dobrze.
Frycia się pewnie nie pogniewa jak bedzie miała nową fryzurkę.Kobietą w końcu jest :evil_lol:

Posted

To jej podetne , jak będę miała chwilkę :cool3:
Chyba mnie nie capnie :roll: choć czasem nadal kłapie w moją stronę , a do reszty rodzinki to zawsze , jeśli uzna że działają na jej szkodę .:cool1: