paulinken Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Ale podobno znaleźli się właściciele, tak? Quote
Klaudus__ Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 [quote name='paulinken']Ale gdzie on jest? Oskarek jest nadal w Punkcie. Nie został wydany wtedy do dt, ponieważ znaleźli się Jego właściciele... Niestety nie chcieli Go zabrać,bo trzeba było zapłacić... Smutne dziecko zostało w schronisku... Quote
paulinken Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Ciocia, a nie ma już dla niego miejsca w tym dt? Quote
yolanovi Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Musiałaby się Teresa Borcz wypowiedzieć, ona załatwiła ten DT Quote
ewu Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Matko no gdzie takie cudo do Mysłowic. Ja pomogę jak trzeba zaszczepić , nie ma sprawy. Jest info o bezpłatnym dt na dogo http://www.dogomania.pl/threads/215523-Bezp%C5%82atny-Dom-Tymczasowy-dla-szczenika-max-dw%C3%B3ch! Ja nawet posyłałam to na watek sióstr Piracika. Boję się ,że Oskarek jest w gorszej sytuacji( zresztą nie wiem... , wybaczcie mi ,że się ośmielam porównywać), Jak trzeba dać numer w sprawie ew. adopcji (bo dt ma taki wymóg ), to ja służę swoim, wy macie za dużo na głowie. Quote
yolanovi Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 to szansa dla Oskarka ten DT u Lili8522. Kaludusku może go tam zawieźć? Quote
yolanovi Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 i co będzie z Oskarkiem? Robimy jakąś akcję? Quote
paulinken Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Klaudus, jeśli dla Oskarka jest jeszcze miejsce u szczeniaków, to zrobimy zrzutę na transport. Quote
Guest aniapiotrek Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 może mi ktoś przesłać zdjęcia Oskarka, zrobie ogłoszenia w Opolu Quote
Guest aniapiotrek Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 http://www.24opole.pl/310442,Oddam-5_miesieczny_Oskarek,ogloszenie.html Quote
paulinken Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='aniapiotrek']może mi ktoś przesłać zdjęcia Oskarka, zrobie ogłoszenia w Opolu[/QUOTE] Na maila? Bo są w pierwszym poście. Quote
Justyna Lipicka Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 podnoszę by szybko znalazł dom...tymczas lub stały!! Quote
ewu Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 No i co tam słychać maleńki???????????????? Zamartwiam się:((((( Quote
ewu Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Duszek umarł:(( Siedzę i płaczę. Dzisiaj kiedy wiozłam Pipi myślałam o Duszku. Taka sama mordka, futerko, uszka... Pipi już bezpieczna. Zróbmy coś dla Oskarka, nie pozwólmy go zmarnować...tak jak podli ludzie zmarnowali Duszka. Tylko dzięki wspaniałej , cudownej Nescce Dusio odszedł kochany i szczęśliwy. Nesccę spotkał zbyt późno... Żeby nie było zbyt późno dla Oskarka. Żłóżmy się, zorganizujmy jakiś dt albo hotelik. Odezwijcie się , damy radę !!!!!! Quote
Klaudus__ Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Mały jest już bezpieczny u Budryska. Teraz trzeba ruszyć z ogłoszeniami - żeby w migu znalazł dom. Quote
ewu Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Kochana jesteś:))))))) Zaraz zadzwonię w sprawie dzisiejszej podróży Tiki. Zaczęłam działać w sprawie Oskarka z dziewczynami od Pipi. Trzeba coś znaleźć. Quote
BUDRYSEK Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 bardzo proszę o ogłaszanie Oscarka jest wspaniałym Psiaczkiem, który kocha człowieka całym sobą :) jest bardzo posłuszny, na pewno był karcony, mysle ze nawet bity :( w domu nie sprawia problemow...niestety moj Portos nie darzy Go sympatia, wiec musi byc zamykany w osobnym pokoju a tam płacze :( na szczescie moje kociaki postanowiły z Nim tam zamieszkac i razem sobie urzędują :) i na zmianę z Portosem tam pomieszkują apetyt ma ale kreciorek na razie jest paskudny :( Jego przyjaciólka Lisia z która meszkał od czwartku u mnie wyjechała dzisiaj i pewnie bedzie tesknił bo uwielbiał zasypiac wtulony w Nią http://www.dogomania.pl/threads/214952-Około-7-8-letnia-Lisia-z-ogromnym-guzem.-Bardzo-proszę-zerknij!/page5 Quote
Klaudus__ Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Postaram się dzisiaj porobić ogłoszenia w nocy. Quote
BUDRYSEK Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 niestety musze to napisac :( On mnie wykonczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts