Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paulinken']Ale gdzie on jest?

Oskarek jest nadal w Punkcie.
Nie został wydany wtedy do dt, ponieważ znaleźli się Jego właściciele...
Niestety nie chcieli Go zabrać,bo trzeba było zapłacić...
Smutne dziecko zostało w schronisku...

Posted

Matko no gdzie takie cudo do Mysłowic. Ja pomogę jak trzeba zaszczepić , nie ma sprawy.
Jest info o bezpłatnym dt na dogo
http://www.dogomania.pl/threads/215523-Bezp%C5%82atny-Dom-Tymczasowy-dla-szczenika-max-dw%C3%B3ch!
Ja nawet posyłałam to na watek sióstr Piracika. Boję się ,że Oskarek jest w gorszej sytuacji( zresztą nie wiem... , wybaczcie mi ,że się ośmielam porównywać),
Jak trzeba dać numer w sprawie ew. adopcji (bo dt ma taki wymóg ), to ja służę swoim, wy macie za dużo na głowie.

Guest aniapiotrek
Posted

może mi ktoś przesłać zdjęcia Oskarka, zrobie ogłoszenia w Opolu

Posted

Duszek umarł:(( Siedzę i płaczę. Dzisiaj kiedy wiozłam Pipi myślałam o Duszku. Taka sama mordka, futerko, uszka... Pipi już bezpieczna.
Zróbmy coś dla Oskarka, nie pozwólmy go zmarnować...tak jak podli ludzie zmarnowali Duszka. Tylko dzięki wspaniałej , cudownej Nescce Dusio odszedł kochany i szczęśliwy.
Nesccę spotkał zbyt późno... Żeby nie było zbyt późno dla Oskarka. Żłóżmy się, zorganizujmy jakiś dt albo hotelik.
Odezwijcie się , damy radę !!!!!!

Posted

Kochana jesteś:))))))) Zaraz zadzwonię w sprawie dzisiejszej podróży Tiki. Zaczęłam działać w sprawie Oskarka z dziewczynami od Pipi. Trzeba coś znaleźć.

Posted

bardzo proszę o ogłaszanie Oscarka
jest wspaniałym Psiaczkiem, który kocha człowieka całym sobą :)
jest bardzo posłuszny, na pewno był karcony, mysle ze nawet bity :(
w domu nie sprawia problemow...niestety moj Portos nie darzy Go sympatia, wiec musi byc zamykany w osobnym pokoju a tam płacze :(
na szczescie moje kociaki postanowiły z Nim tam zamieszkac i razem sobie urzędują :)
i na zmianę z Portosem tam pomieszkują
apetyt ma ale kreciorek na razie jest paskudny :(

Jego przyjaciólka Lisia z która meszkał od czwartku u mnie wyjechała dzisiaj i pewnie bedzie tesknił bo uwielbiał zasypiac wtulony w Nią
http://www.dogomania.pl/threads/214952-Około-7-8-letnia-Lisia-z-ogromnym-guzem.-Bardzo-proszę-zerknij!/page5