Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czesc Wszystkim! Dziekujemy za pomoc w zorganizowaniu przejazdu (juz)naszego :cool3: Bankiera (on równiez przyłacza sie do podziekowan) . Piesek jest SUUUUPER daje wiele buziaków:loveu: , własnie grzeje dupcie na kanapie;)
PS. Na bierzaco bedziemy informowac o klimatyzacji psiaka (no i dołaczymy jakies fotki)

Monika i Grzesiek

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pit_bull_bankier napisał(a):
Czesc Wszystkim! Dziekujemy za pomoc w zorganizowaniu przejazdu (juz)naszego :cool3: Bankiera (on równiez przyłacza sie do podziekowan) . Piesek jest SUUUUPER daje wiele buziaków:loveu: , własnie grzeje dupcie na kanapie;)
PS. Na bierzaco bedziemy informowac o klimatyzacji psiaka (no i dołaczymy jakies fotki)

Monika i Grzesiek

My Wam dziękujemy za to, że daliście mu najwspanialszy prezent świąteczny...Kochany Dom...
:Rose::Rose::Rose:
cieszymy się, że dzięki bankierowi jesteście na dogo...:)

Posted

rany, ale on jest boskiiiii :D to nie jest rednose? Przepiekny i jaka ma zdolnosc asymilacji- od razu się wtopił w kanapę :evil_lol:
a co do relacji- chyba nie będziecie mieli innego wyjscia :D, zajrzyjcie na watek pitbulla Saddama, wystarczy, ze Dorota-Mrowa kilka godzin nie pisze, albo ze 2 dni nie wstwi zdjec, juz dziewczyny chca ekspedycje karna wysylac za odciecie ich od informacji ;)
A zaraz wysylam Wam na PW instrukcje wstawiania zdjec- prosze mi tylko powiedziec- taka zwykła czy łopatologiczna ;)?

Posted

wiecie co.. a jak sie coraz bardziej zako****e w bullach :loveu: szkoda ze moja niunia nie lubi innych piesków :-(

a piekny on piekny... było trzeba brac póki wolny był :eviltong:
a ucharakteryzowany był bo moj aparat jest do doopy :mad:
Loozerka - on Ci jest red nose chyba :evil_lol:

Posted

autentycznie na niego sie napatrzec nie moge.....
A ja juz dosc dawno wyprowadzilam się z kompletnie błednego przekonania, ze Pitbulle, amstaffy to mi sie nie podobaja...one są sliczne zwyczajnie...
Zaraz chyab do Greven napisze, ona ma red nose - pewnie bedzie umiala powiedziec, czy Bankier to lezał koło tej rasy ;)

Posted

Prawda że jest śliczny? Jeszcze nigdy nikt nie obdarował mnie tyloma całusami. Tyle w nim radości i uwielbia sie bawić. właśnie na polku ładnie obrobił kawał gałezi prawie nic z niej nie zostało:lol: Przedchwilą rozłożyłam łożko żeby poscielić pościel ale do tego nie doszło bo Banki odrazu sie na nie władował:loveu: Teraz go musze poprosić żeby na chwile zszedł i poczekał aż pościele do końca:)

Posted

Kurcze, jestem z siebie dumna...:D jeszcze jakies 3 tygodnie temu nie mialam pojecia, ze jest taka odmiana, a teraz samodzielnie rozpoznałam.....
Moze i on w typie....ale przesliczny!!!
Ale Wam się trafiło, pit bull bankier:)) A juz jak go wychowacie i oduczycie tego podszczypywania :))!! To cudo, nie pies :)

Posted

Hmm, ale chyba mi watki sie nie pomyliły, to o bankierze byłą mowa, ze w radosci i zabawie podgryza?? Ze macie doświadczenie z psami wymagającymi wychowywania i sobie radę dacie?

Posted

bankier- wysylam instrukacje wklejania zdjec..taka dla komputerowców inaczej, ale druga mi gdzies wsiakla, pewnie wykasowalam Pw z nią

heheh, juz chyba nie trzeba :D piekny piulek :)))
ja chyba juz na starosc slepne :( dopiero zobaczylam, ze modliszka te zdjecia wstawiala :)