Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

poprosilam Greenevil o przelanie na moje konto juz pieniazkow zeby doszly do mnie przed wyjazdem ;) wiec teraz jak co to juz bezposrednio na moje konto jakby ktos cosmial jeszcze i chcial dorzucic...:oops: nr i dane podam na pw...

Posted

mrowa to ja Ci kase ode mnie dam juz na miejscu w Pabianicach . .. moze tak byc? :oops: Bo mi sie skonczyły hasła jednorazowe dla konta internetowgo i nie moge zrobic przelewu, musze czekac az mi przysla nowe... :cool1:

Posted

pewnie ze tak moze byc modliszka:) eee jaka tam kochana, wyzyskuje kase przed swietami od ludzi na jakies paliwo na cos :p
a tka powaznie to po prostu swieta to czas pomagania, dobroci i cudow...to czas zaczac te cuda robic :cool3:

Posted

a jak ci ludzie co sie zastanawiaja nad łaciatkiem? nie da sie ich jakos pospieszyc... tak zeby łaciatek im został dostarczony tez... i uswiadomic ze oni własnie na niego czekaja... :cool3: i on jest im przeznaczony... i akurat Ty przypadkiem bedziesz w Pabianicach :razz: ?

Posted

bo z domku bankiera dostalismy 170 zl z czego 60 na adopcje a reszta na paliwo i na kastracje ja juz odjelam 50 zl zeby bylo w razie czego 60 za kastracje... ja postaram sie wycyganic kikla groszy tylko ze u mnie to sytuacja patowa teraz z mieszkaniem...ale cos sie wymysli popytam znajomych jeszcze kto chce sie dorzucic:D

Posted

Witam wszytskie ciotki!
To ja Bankier puszczam do Was oczko ;)
Dziekuje ze mi pomogłyście, nooo, chociaż to sprawa dyskusyjna bo przez Was straciłem swoje jajka... Ale to nic, ważne że bede miał dom... W końcu jestem takim fajnym pitbullem. Jestem taki popularny, że nawet mi tu taka jedna fleszem po oczach błyskała. :evil_lol:
Taka jedna ciocia to po mnie przyjedzie w sobotę i będę jechał i jechał... Az do domu. tylko że w sobotę rano nie dostane jeśc... zeby pawika nie puścić...
No i może jeszcze jakaś ciocia pomoże mi, troche grosików jeszcze brakuje na mnie?

PS. Za kastracje 40 zl więc mamy 20 zł do przodu na benzynę. Jeszcze ok 50 zł brakuje!

Posted

modliszka84 napisał(a):
heeeej, no nikt nie chwali jaki Bankus piekny jest :mad: ?

co tu chwalić.....
słów poprostu brakuje........ :)

jestem bardzo szczęsliwa, że święta spędzi w domu...i mrowa nie zapomnij o zdjęciach :)