mrowa23 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 samochod zatankowany sadek ma zapewniona opieke w poznaniu na weekend no i tyle...chyba....;) wesoly autobus rusza o 6 z domu o 7 jestesmy po drugiego kierowce i smigamy dalej potem pabianice katowice rzeszow jka pogoda i sily starcza to nawracamy do krakowa potem w krakowie bierzemy szczeniaka a potem wrotki do poznania :evil_lol: czy ktos ma jakies jeszcze rady - kierunki do dodania? :D Quote
CASIA&ttb Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 mrowa23 napisał(a):samochod zatankowany sadek ma zapewniona opieke w poznaniu na weekend no i tyle...chyba....;) wesoly autobus rusza o 6 z domu o 7 jestesmy po drugiego kierowce i smigamy dalej potem pabianice katowice rzeszow jka pogoda i sily starcza to nawracamy do krakowa potem w krakowie bierzemy szczeniaka a potem wrotki do poznania :evil_lol: czy ktos ma jakies jeszcze rady - kierunki do dodania? :D ja mam kierunek do dodania a mianowicie Wałbrzych(kawka zapewniona:lol: ) Quote
loozerka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 echh, to ten szczeniaczek z watku transportowego? Tez wpadło mi do glowy, ze moze daloby radę wrócic przez krakow, ale juz nie chcialam nic sugerowac, zeby naszej mróweczki nie wyeksploatowac do konca...ale Dorota jak zwykle niezawodna :) Quote
mrowa23 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 loozerka :mad: :mad: :mad: wiedzialas o szczeniaczku i nie powiedzialas:mad: :mad: :mad: nie ladnie nie ladnie....takie tajemnice miec przede mna:mad: :mad: :mad: Quote
modliszka84 Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 mrowka zajrzyj na watek Fiony - jest sprawa do Ciebie :evil_lol: Quote
loozerka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='mrowa23']loozerka :mad: :mad: :mad: wiedzialas o szczeniaczku i nie powiedzialas:mad: :mad: :mad: nie ladnie nie ladnie....takie tajemnice miec przede mna:mad: :mad: :mad: no wiedzialam :oops: :oops: i nawet nie wiesz, ile razy otwieralam sobie www.szukacz.pl, zeby sprawdzic, jak ta droga z rzeszowa przez Krakow by biegła. No i po oględzinach wyrzuty sumienia mnie odciagały od klawiaturki i PW do Ciebie.... Quote
mrowa23 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 hehe gluptasie-loozerko oswiadczam wszem i wobec ze jak juz jade 1000km od domu to mi wszystko jedno cyz pojade w prawo czy lewo wiec mozna smialo do mnie pisac ze mamjechac tak a nie tak bo moge zostac wtedy swietym mikolajem razy 2 a nie razy 1 :d pozna godzina i pewnie nikt jzu nie wie o co mi chodiz;) wiec ide spac;) jutro wszystkie ciotki trzymaja kciuki mocno :D Quote
modliszka84 Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 mrówa biegiem spać... :evil_lol: Bankier i Fiona Ci mówia tak ! Quote
loozerka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 mrówa, ja tam wiem doskonale o czym piszesz.....juz kiedyś mowiłyśmy, ta pomoc uzaleznia pozytywiei mysl, ze mozna pomoc kolejne biedzie dając z siebie tylko troszke...zasluzyc na jej - cuchnący czasem ;) - liż, to jest super fantastyczne :) Quote
mrowa23 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 juz spie juz:D heh... mieszy wami czuje sie jak w wielkiej jednej rodzinie :D (ale mnie na wyznania wzielo...)no to rodzina ide spac Quote
modliszka84 Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 aha, bym zapomniała - oba psy to pewnie smierdza i są brudne... naszykowac Ci jakies szmatki do auta? Quote
CASIA&ttb Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 modliszka84 napisał(a):aha, bym zapomniała - oba psy to pewnie smierdza i są brudne... naszykowac Ci jakies szmatki do auta? Ewentualnie jak mozesz to wyczesz troche Bankiera i Fionkę to zawsze troche mniej brudu i smrodku będzie bo pewnie nie macie mozliwosci wykąpać psiaków?????????? Dobrze byłoby tez potraktowac je czymś przeciw pchłom zeby Dorocie w autku pchły sie nie zalęgły bo ona ma też swoje psy i z nimi jezdzi,moze macie jakis frontline-fiprex lub ixoder z zapasów po sezonowych?? Quote
mrowa23 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 uwaga.... wyjezdzam....brod i smrod nam nieobcy od pewnego czasu w samochodzie- nawet go nie odkurzalam ;) kocyk wezmiemy na kanape tylna- juz nie zapomnimy tak jak po saddama jechalismy:D zobacze cyz ja czegus nie mam na pchly w domu :D a teraz kciuki podczas snu zaciskac bo poki co ja zaciskam powieki przed brutalnym swiatlem lampy i uwaga uwaga nadchodzimy :D Quote
loozerka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 trzymamy kciuki i tu smsowo za fajną podróz :) Quote
modliszka84 Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 ...i pojechali!!! :multi: Ehh, jaki on fajny jest, ładnie się z Fioną zapoznał, nie odgryzł nikomu ręki :razz: grzeczny był, jak zobaczył smycz to juz się zaczął cieszyć, załadował się do auta - ma król dla siebie tylnią kanapę... :cool3: A Fiona jedzie z przodu narazie... Oba to pieszczochy... tzn przepraszam, przeciez to mordercy som :evil_lol: Quote
loozerka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
modliszka84 Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 z tego co wiem od Chmielka to Dorota i stado juz Katowice odwiedzili... Quote
modliszka84 Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 najnowsze wieści - Fiona przekazana Kati Bankier jedzie dalej, za niecałe 3 godziny będzie w domu (Dorota juz za Krakowem) Ucałowania od Bankiera dla wszystkich ciotek! :eviltong: Quote
loozerka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Czuję sie , jakbym oglądala Konwoj :D Quote
modliszka84 Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 oba psy juz w nowych domach!! :multi: :loveu: :laola: Dorotka wraca jutro...:evil_lol: Quote
Aga_Mazury Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 modliszka84 napisał(a):oba psy juz w nowych domach!! :multi: :loveu: :laola: Dorotka wraca jutro...:evil_lol: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: i w ogóle :drink1: Quote
loozerka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 a ma tego szczeniaczka? wraca ze szczeniaczkiem?? Quote
modliszka84 Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Dziekuje wszytskim którzy zaangazowali sie w pomoc dla Bankiera, którzy pomogli finansowo. ..Dzieki temu Banki dzis juz grzeje doopke na kanapie (tak pisze nowy domek) :loveu: :loveu: :loveu: :Cool!: :cunao: :beerchug: :knajpa: :popcorn: :BIG: Quote
modliszka84 Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 loozerka napisał(a):a ma tego szczeniaczka? wraca ze szczeniaczkiem?? nocuje w kraku u rodziny, a jutro wraca ze szczeniakiem :cool3: Quote
loozerka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Wiedzialam, ze cos mi sie nie zgadza z tym szczeniorkiem. Ale fajnie, ze go bierze. On od misieek ostatecznie jest? Bo perfi mi odpisala, ze to nie jej :) Quote
Recommended Posts