Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

samochod zatankowany sadek ma zapewniona opieke w poznaniu na weekend no i tyle...chyba....;) wesoly autobus rusza o 6 z domu o 7 jestesmy po drugiego kierowce i smigamy dalej potem pabianice katowice rzeszow jka pogoda i sily starcza to nawracamy do krakowa potem w krakowie bierzemy szczeniaka a potem wrotki do poznania :evil_lol: czy ktos ma jakies jeszcze rady - kierunki do dodania? :D

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mrowa23 napisał(a):
samochod zatankowany sadek ma zapewniona opieke w poznaniu na weekend no i tyle...chyba....;) wesoly autobus rusza o 6 z domu o 7 jestesmy po drugiego kierowce i smigamy dalej potem pabianice katowice rzeszow jka pogoda i sily starcza to nawracamy do krakowa potem w krakowie bierzemy szczeniaka a potem wrotki do poznania :evil_lol: czy ktos ma jakies jeszcze rady - kierunki do dodania? :D

ja mam kierunek do dodania a mianowicie Wałbrzych(kawka zapewniona:lol: )

Posted

echh, to ten szczeniaczek z watku transportowego? Tez wpadło mi do glowy, ze moze daloby radę wrócic przez krakow, ale juz nie chcialam nic sugerowac, zeby naszej mróweczki nie wyeksploatowac do konca...ale Dorota jak zwykle niezawodna :)

Posted

[quote name='mrowa23']loozerka :mad: :mad: :mad: wiedzialas o szczeniaczku i nie powiedzialas:mad: :mad: :mad: nie ladnie nie ladnie....takie tajemnice miec przede mna:mad: :mad: :mad:
no wiedzialam :oops: :oops: i nawet nie wiesz, ile razy otwieralam sobie www.szukacz.pl, zeby sprawdzic, jak ta droga z rzeszowa przez Krakow by biegła. No i po oględzinach wyrzuty sumienia mnie odciagały od klawiaturki i PW do Ciebie....

Posted

hehe gluptasie-loozerko oswiadczam wszem i wobec ze jak juz jade 1000km od domu to mi wszystko jedno cyz pojade w prawo czy lewo wiec mozna smialo do mnie pisac ze mamjechac tak a nie tak bo moge zostac wtedy swietym mikolajem razy 2 a nie razy 1 :d pozna godzina i pewnie nikt jzu nie wie o co mi chodiz;) wiec ide spac;) jutro wszystkie ciotki trzymaja kciuki mocno :D

Posted

mrówa, ja tam wiem doskonale o czym piszesz.....juz kiedyś mowiłyśmy, ta pomoc uzaleznia pozytywiei mysl, ze mozna pomoc kolejne biedzie dając z siebie tylko troszke...zasluzyc na jej - cuchnący czasem ;) - liż, to jest super fantastyczne :)

Posted

modliszka84 napisał(a):
aha, bym zapomniała - oba psy to pewnie smierdza i są brudne... naszykowac Ci jakies szmatki do auta?

Ewentualnie jak mozesz to wyczesz troche Bankiera i Fionkę to zawsze troche mniej brudu i smrodku będzie bo pewnie nie macie mozliwosci wykąpać psiaków??????????

Dobrze byłoby tez potraktowac je czymś przeciw pchłom zeby Dorocie w autku pchły sie nie zalęgły bo ona ma też swoje psy i z nimi jezdzi,moze macie jakis frontline-fiprex lub ixoder z zapasów po sezonowych??

Posted

uwaga.... wyjezdzam....brod i smrod nam nieobcy od pewnego czasu w samochodzie- nawet go nie odkurzalam ;) kocyk wezmiemy na kanape tylna- juz nie zapomnimy tak jak po saddama jechalismy:D zobacze cyz ja czegus nie mam na pchly w domu :D a teraz kciuki podczas snu zaciskac bo poki co ja zaciskam powieki przed brutalnym swiatlem lampy i uwaga uwaga nadchodzimy :D

Posted

...i pojechali!!! :multi:

Ehh, jaki on fajny jest, ładnie się z Fioną zapoznał, nie odgryzł nikomu ręki :razz: grzeczny był, jak zobaczył smycz to juz się zaczął cieszyć, załadował się do auta - ma król dla siebie tylnią kanapę... :cool3:
A Fiona jedzie z przodu narazie...

Oba to pieszczochy... tzn przepraszam, przeciez to mordercy som :evil_lol:

Posted

Dziekuje wszytskim którzy zaangazowali sie w pomoc dla Bankiera, którzy pomogli finansowo. ..Dzieki temu Banki dzis juz grzeje doopke na kanapie (tak pisze nowy domek) :loveu: :loveu: :loveu:

:Cool!: :cunao: :beerchug: :knajpa: :popcorn: :BIG: