pit_bull_bankier Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Czesc Wszystkim! Dziekujemy za pomoc w zorganizowaniu przejazdu (juz)naszego :cool3: Bankiera (on równiez przyłacza sie do podziekowan) . Piesek jest SUUUUPER daje wiele buziaków:loveu: , własnie grzeje dupcie na kanapie;) PS. Na bierzaco bedziemy informowac o klimatyzacji psiaka (no i dołaczymy jakies fotki) Monika i Grzesiek Quote
Aga_Mazury Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 pit_bull_bankier napisał(a):Czesc Wszystkim! Dziekujemy za pomoc w zorganizowaniu przejazdu (juz)naszego :cool3: Bankiera (on równiez przyłacza sie do podziekowan) . Piesek jest SUUUUPER daje wiele buziaków:loveu: , własnie grzeje dupcie na kanapie;) PS. Na bierzaco bedziemy informowac o klimatyzacji psiaka (no i dołaczymy jakies fotki) Monika i Grzesiek My Wam dziękujemy za to, że daliście mu najwspanialszy prezent świąteczny...Kochany Dom... :Rose::Rose::Rose: cieszymy się, że dzięki bankierowi jesteście na dogo...:) Quote
pit_bull_bankier Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Jeszcze niewiemy jak umiescic fotki na dogo... wiec jakby ktos mógł dac nam wskazówki to jeszcze dzisiaj były by na forum nowiutkie zdjatka z kanapy Quote
modliszka84 Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 ok, no to lecimy z fotami :loveu: Quote
loozerka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 rany, ale on jest boskiiiii :D to nie jest rednose? Przepiekny i jaka ma zdolnosc asymilacji- od razu się wtopił w kanapę :evil_lol: a co do relacji- chyba nie będziecie mieli innego wyjscia :D, zajrzyjcie na watek pitbulla Saddama, wystarczy, ze Dorota-Mrowa kilka godzin nie pisze, albo ze 2 dni nie wstwi zdjec, juz dziewczyny chca ekspedycje karna wysylac za odciecie ich od informacji ;) A zaraz wysylam Wam na PW instrukcje wstawiania zdjec- prosze mi tylko powiedziec- taka zwykła czy łopatologiczna ;)? Quote
Aga_Mazury Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 słuchajcie on jest jeszcze piękniejszy niż myślałam..... oddawać mi go...:mad: specjalne był ucharakteryzowany aby nie wzbudzał chęci odbicia go z transportu :evil_lol: Quote
carolinascotties Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Piękny pies - i jaki spokój w oczach... a jaki z niego kanapon :loveu::cool3: Quote
modliszka84 Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 wiecie co.. a jak sie coraz bardziej zako****e w bullach :loveu: szkoda ze moja niunia nie lubi innych piesków :-( a piekny on piekny... było trzeba brac póki wolny był :eviltong: a ucharakteryzowany był bo moj aparat jest do doopy :mad: Loozerka - on Ci jest red nose chyba :evil_lol: Quote
CASIA&ttb Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 To jest piękny i szczęśliwy redzik(rednose),wszystkie dobrego dla Bankiego i jego rodzinki :) Quote
loozerka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 autentycznie na niego sie napatrzec nie moge..... A ja juz dosc dawno wyprowadzilam się z kompletnie błednego przekonania, ze Pitbulle, amstaffy to mi sie nie podobaja...one są sliczne zwyczajnie... Zaraz chyab do Greven napisze, ona ma red nose - pewnie bedzie umiala powiedziec, czy Bankier to lezał koło tej rasy ;) Quote
CASIA&ttb Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Loozerka to jest pit bull rednose-spoójrz na jego umaszczenie i nosek :) -chociaz to tylko pies w typie ale jednak redzik :) Quote
pit_bull_bankier Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Prawda że jest śliczny? Jeszcze nigdy nikt nie obdarował mnie tyloma całusami. Tyle w nim radości i uwielbia sie bawić. właśnie na polku ładnie obrobił kawał gałezi prawie nic z niej nie zostało:lol: Przedchwilą rozłożyłam łożko żeby poscielić pościel ale do tego nie doszło bo Banki odrazu sie na nie władował:loveu: Teraz go musze poprosić żeby na chwile zszedł i poczekał aż pościele do końca:) Quote
loozerka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Kurcze, jestem z siebie dumna...:D jeszcze jakies 3 tygodnie temu nie mialam pojecia, ze jest taka odmiana, a teraz samodzielnie rozpoznałam..... Moze i on w typie....ale przesliczny!!! Ale Wam się trafiło, pit bull bankier:)) A juz jak go wychowacie i oduczycie tego podszczypywania :))!! To cudo, nie pies :) Quote
pit_bull_bankier Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Szczerze mówiac to pierwszy raz mamy kontakt z tak delikatnym psiakiem, nawet w zabawie wyskakuje do twarzy ale po to zeby dac buzi. A wiec o zadnym podszczypywaniu niema mowy jest cud-miód!:lol: Quote
modliszka84 Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 sorry ze sie wetne toche nie na temat... ale czy nikt nie jedzie z was moze z Łodzi do Warszawy w najblizszym czasie... :roll: ? Quote
loozerka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Hmm, ale chyba mi watki sie nie pomyliły, to o bankierze byłą mowa, ze w radosci i zabawie podgryza?? Ze macie doświadczenie z psami wymagającymi wychowywania i sobie radę dacie? Quote
pit_bull_bankier Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 A to sa naswiezsze zdjatka Bankiego:razz: Free Image Hosting" class="ipsImage" alt=""> Quote
modliszka84 Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 loozerka - moze podgryzał bo nikt sie nie chcial z nim bawic :roll: a teraz jak ma sie z kim bawic to całuje :evil_lol: Quote
modliszka84 Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='pit_bull_bankier']Sorki;) no i mamy Quote
CASIA&ttb Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Chłopak wie że najlepiej w łóżeczku sie śpi :) ,piekny i tyle!! Quote
loozerka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 bankier- wysylam instrukacje wklejania zdjec..taka dla komputerowców inaczej, ale druga mi gdzies wsiakla, pewnie wykasowalam Pw z nią heheh, juz chyba nie trzeba :D piekny piulek :))) ja chyba juz na starosc slepne :( dopiero zobaczylam, ze modliszka te zdjecia wstawiala :) Quote
Recommended Posts