AgaiTheta Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Trzymajcie kciuki, Hugo miał wylew, walczy o życie. Rozmawiając z mamą Agi przed chwilą słyszałam jego przerazający szczek, serce pęka :placz: Tak sie zmienił, tak ich pokochał!!!!!! Hugo WALCZ do jasnej cholery!!!!!!!!!!!!!! Quote
izabela.szczepaniak Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 HUGO KOCHANY ..........:placz::placz::placz: Quote
lolka75 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Trzymajcie sie wszyscy:-(.... A my przesylamy dobre mysli:-( Quote
Asia & Ginger Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Hugo, trzymaj się psiaku kochany!!! Aga :glaszcze: Quote
izabela.szczepaniak Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Z powodu pilnego wyjazdu nie będe miała dostępu do neta :shake::-( [SIZE=3][COLOR=red][B]BARDZO PROSZĘ O INFORMACJE O HUGO NA TEL.[/B][/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=#ff0000]:placz::placz::placz::placz::placz:[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][/SIZE][/B] [COLOR=black]HUGOLKU nie poddawaj się bo mi serce pęknie :placz:[/COLOR] Quote
katik Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 z całych sił trzymam kciuki za Hugo :thumbs: musi być dobrze. Quote
Magot Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Trzymajcie się dzielnie, trzymamy kciuki, żeby wszystko skończyło się dobrze!! :kciuki: Quote
AgaiTheta Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 do wczoraj wieczorem nie bylo zadnych zmian ani na lepsze ani na gorsze z Hugusiem nie ma kontaktu, nie je, nie pije, nie zalatwia sie wszystko jest w niego wpychane a on jak jest na lekach to wstaje i kreci sie wkołko, na nic nie reaguje on strasznie cierpi :( Quote
Paulina_mickey Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Matko to straszne....:-( Trzymam kciuki za Hugo :kciuki: Quote
AgaiTheta Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Stan się pogorszył!!!!! Hugo przestaje oddychać. Brak juz pomysłu... Quote
izabela.szczepaniak Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [quote name='AgaiTheta']do wczoraj wieczorem nie bylo zadnych zmian ani na lepsze ani na gorsze z Hugusiem nie ma kontaktu, nie je, nie pije, nie zalatwia sie wszystko jest w niego wpychane a on jak jest na lekach to wstaje i kreci sie wkołko, na nic nie reaguje on strasznie cierpi :([/quote] Moim marzeniem jako opiekunki z DT było żeby Hugo miał się jak najlepiej w DS żeby był radosny i żywy tak jak u mnie .... Lecz gdy słyszę i czytam jak on cierpi :placz: to chcę jednego ..... a żeby odszedł nie cierpiąc już więcej. Może niektórzy to źle odbiorą z mojej strony że straciłam nadzieje itp. Ale Hugo był u nas najdłużej i bardzo go pokochałam i [B]dlatego proszę właścicieli żeby ukrucili jego cierpienie.[/B] Quote
AgaiTheta Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Trzymajcie sie, jesteśmy z Wami całym sercem! Quote
izabela.szczepaniak Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Hugolek odszedł o godzinie 19:00 :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
izabela.szczepaniak Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [IMG]http://images31.fotosik.pl/312/6a1eff72b05b07c2.jpg[/IMG] Hugolku kochany dlaczego odeszłeś tak wcześnie :placz::placz::placz::placz::placz: [IMG]http://www.gify.org/bazagif/swieczki/candela064.gif[/IMG] Quote
Matusz Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 :placz:[COLOR=Navy][B]:placz::placz::placz: bardzo mi przykro... Hugolku [*][/B][/COLOR] Quote
AgaiTheta Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [*] :placz: Aga, Pani Marlenko brak mi słów... dlaczego akurat teraz ;( Quote
izabela.szczepaniak Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 :placz: "W tym miejscu spoczywają członki tego, który miał urodę bez zarozumiałości, siłę bez przemocy - odwagę bez dzikości i wszystkie cnoty człowieka bez jego przywar. Te pochwały byłyby niestosownym schlebianiem, gdyby dotyczyły prochów człowieka. Są jednak właściwe, bo poświęcone pamięci [B]HUGOWI[/B], psa, któremu wszystko zawdzięczam ..... " To dla Ciebie mój malutki...... Quote
Kora- Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 :placz::placz::placz::placz: [FONT=Palatino Linotype][COLOR=Blue][B][SIZE=3]Hugo[/SIZE][/B][/COLOR] [/FONT] [*] Quote
Recommended Posts