Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

a_ga.isk zajęło mi to ok 15 min :) Wzięłam jakąś włóczkę czy co to było i wyszyłam literki :) Imienna obroża ma swoje dobre strony, ostatnio się o tym przekonałam. Wypuściłam Tosię na działkę pod domem i poszłam gotować obiad, za chwilę patrzę, a jej nie ma, a bramka otwarta (wszedł pewnie jakiś pies) zaczęłam wołać Tosię i przybiegła po chwili, ale bez obroży. Wkurzyłam się trochę, bo moja praca poszła na marne. Ale niedługo przyszła do mnie dziewczynka z obroża :) Zobaczyła, że na chodniku leży jakaś obroża, przeczytała napis i skojarzyła z moją Tosią i mi przyniosła :)

Posted

KarolaBox napisał(a):
a_ga.isk zajęło mi to ok 15 min :) Wzięłam jakąś włóczkę czy co to było i wyszyłam literki :)

Podziwiam ja tam nie mam cierpliwości do takich rzeczy :eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

Dawno nie pisałam, ale byliśmy z rodziną na urlopie w Jastrzębiej Górze. Wzięliśmy oczywiście Tosię ze sobą :cool3: Trochę się stresowałam jak to będzie, bo był to pierwszy taki wyjazd nad morze z psem.
Tosia podróż zniosła bardzo dobrze, a pobyt na plaży jeszcze lepiej. Oczywiście była atrakcją dla dzieci z naszego ośrodka i ludzi na plaży i wszędzie tam gdzie chodziliśmy :) Raz pewnien chłopczyk nawet spytał nieśmiało czy może nam zrobić zdjęcie :łoś:
A teraz fotki:
W drodze

Na plaży

Na spacerku

I w domku odpoczywa

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Witamy serdecznie!!

Oj baaaardzo dawno nas nie było, ale miałam powazny problem z netem i dlatego to tak długo trwało :/ no ale wstawiam foteczki juz 1,5 rocznej Tosieńki :) alez ten czas szybko zlecial :crazyeye::evil_lol:

• 2 months later...