Guest Kamcia_14 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Fotki nie są nam aż tak potrzebne ;) Ważniejszy jest odpoczynek Tosi ;) Quote
misiaczek Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Oj biedna Tosia :shake:.Widać,że smutna i uszka czerwone.To czekamy na powrót do zdrowia Tosieńki :glaszcze:. Quote
e.v.a Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 biedna Tosienka:shake: duuuzy buziaczek dla maluszka niech szybko wraca do zdrowia:loveu: Quote
DORRAG Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Oj Tosiunie bolą uszka, całuski dla Bidulki. Quote
Mada&Teodor Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Ale śpiścy gacuś :loveu: :loveu: :loveu: Ucałuj i wymiziaj ją porządnie ode mnie :loveu: Na pewno szybko jej przejdzie ten ból uszalków :lol: Quote
Chefrenek Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Bidulka widać że ją to boli. Na szczęście dostała lekarstwo i teraz będzie lepiej. Quote
Mada&Teodor Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Cześć Karola :) Ja sie czuje Tosieńka i jak jej uszolki ? I kiedy nowe zdjecia bedą ? Quote
Jagoda1 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Spotkamy się chyba dopiero wiosną, wymiziaj Tosika ode mnie... Quote
KarolaBox Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Jagoda-mrozy i ten zimny wiatr nie sprzyjają spotkaniom :cool1: Tosiek nawet na działke już nie chce chodzić, tylko szybkie siku i do domu. Magda-jedno uszko chyba już całkowicie się wyleczyło, teraz męczymy jeszcze drugie. Tosia to mnie chyba znienawidzi za to co wyrabiam z jej ucholami :placz: :evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 KarolaBox napisał(a):Magda-jedno uszko chyba już całkowicie się wyleczyło, teraz męczymy jeszcze drugie. Tosia to mnie chyba znienawidzi za to co wyrabiam z jej ucholami :placz: :evil_lol: Tedzik to po pewnym czasie na widok wacika, uciekał jak najdalej :evil_lol: A Tosieńka pewnie to dzielnie znosi i wszystko niedługo będzie ok. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Jagoda1 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 KarolaBox napisał(a):Jagoda-mrozy i ten zimny wiatr nie sprzyjają spotkaniom :cool1: Tosiek nawet na działke już nie chce chodzić, tylko szybkie siku i do domu. Przed nami wiosna:multi: Quote
KarolaBox Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Tosia już całkowicie zdrowa, co można zaobserwować na filmiku :evil_lol: http://www.wrzuta.pl/film/ohrf3BbeiW/ Quote
arystokratka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Helołlłł ... boskie foty macie :loveu:. Quote
Kate I Luka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 WItaj... Biedna kruszynka chora była? Dobrze, że choróbsko szybko poszło w las :) A na filmik faktycznie - po chorobie ani śładu :) Quote
Mada&Teodor Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 KarolaBox napisał(a):Tosia już całkowicie zdrowa, co można zaobserwować na filmiku :evil_lol: http://www.wrzuta.pl/film/ohrf3BbeiW/ Świetny filmik :) Tedzisław robi identycznie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
tusia. Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Jejciu śliczna ta Twoja Tosia, nigdy ze szczególnością nie interesowałam się Buldożkami ale to się zaczyna zmieniać, szybiego powrotu do zdrówka i wymiziaj Tosiulę. Quote
KarolaBox Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Dawno nas nie było, więc nadrabiam fotkami :razz: Jezuuu czego mnie budzisz? Małe robi się duże i grube prawie jak antylopa :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Śliczna panna :loveu::loveu: Hehe! Tosia:loveu::loveu: Ślicznotka! A tak swoją drogą... to 100 lat mnie tu nie było..:oops::oops: Quote
KarolaBox Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 ß@$!@ napisał(a): A tak swoją drogą... to 100 lat mnie tu nie było..:oops::oops: Nie martw się, mnie też :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Nooo :evil_lol: to razem powróciłyśmy :evil_lol::evil_lol::multi: Quote
misiaczek Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='KarolaBox'] Ale słodka dziewczynka z Tosi :loveu:.Ten wzrok...istna uwodzicielka :lol:. Quote
KarolaBox Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Toś w powietrzu :) Hmmm....wyba widziałam kotecka:evil_lol: Jezuuu fleszem po oczach :mad: Jaki mięciutki sweterek, chyba wyprany w Perwolu :evil_lol: Quote
misiaczek Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='KarolaBox'] Jaki mięciutki sweterek, chyba wyprany w Perwolu :evil_lol: Tosiek słodziaczek :loveu: Quote
Recommended Posts