Mada&Teodor Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 misiaczek napisał(a): .Basia uważaj,bo niedługo Tosia dogoni Safi z wielkością ucholi :evil_lol:. A ja myslałam, że to Teodor a największe uchale :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
DORRAG Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Cudna ta twoja Tosieńka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
misiaczek Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Mada&Teodor napisał(a):A ja myslałam, że to Teodor a największe uchale :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Najwieksze ma Safinka,a o drugie miejsce będą się ubiegać Tosia i Tedziu :evil_lol:. Quote
Chefrenek Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 misiaczek napisał(a):Najwieksze ma Safinka,a o drugie miejsce będą się ubiegać Tosia i Tedziu :evil_lol:. No to będzie zacięta walka. Quote
Mada&Teodor Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Chefrenek napisał(a):No to będzie zacięta walka. Chyba musze zmierzyć uchole Teodora :) Quote
Chefrenek Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Możesz mu ciężarki do uszu przyczepić ale wtedy by oklapły :):):) Quote
Mada&Teodor Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Chefrenek napisał(a):Możesz mu ciężarki do uszu przyczepić ale wtedy by oklapły :):):) Mi specjalnie jego wielkie uchale nie przeszkadzają :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Uchale mają niecałe 7 cm, a wasze bulwy ile mają w uszach ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Chefrenek Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Mi specjalnie jego wielkie uchale nie przeszkadzają :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Uchale mają niecałe 7 cm, a wasze bulwy ile mają w uszach ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nigdy nie mierzyłam. Bulw teraz śpi po obiadku jak się zbudzi to mu zmierzę. Quote
Mada&Teodor Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Chefrenek napisał(a):Nigdy nie mierzyłam. Bulw teraz śpi po obiadku jak się zbudzi to mu zmierzę. A ja zmierzyłam przed chwilą z czystej ciekawości :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Chefrenek Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Po zewnętrznej stronie tzn. nie od tej między uszami ma 10 cm. Quote
Mada&Teodor Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Chefrenek napisał(a):Po zewnętrznej stronie tzn. nie od tej między uszami ma 10 cm. Po zewnętrznej to Teodor ma 9,7 cm :) Czyli nie takie duże :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale łepek ma jeszcze mały i może dlatego te uchole wydają się takie wielgachne :eviltong: Quote
Hebulka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Cudowna ta czarno-biała sesja Tosienki. :loveu: Uwielbiam takie zdjęcia. Quote
KarolaBox Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 EEEee to chyba Tosia wygrała bezapelacyjnie :evil_lol: Po WEWNĘTRZNEJ stronie - 8,5 Po ZEWNĘTRZNEJ stronie - 10,2 :eviltong: :crazyeye: Hahahaha jak fajnie, to normalnie jak wygrać w totolotka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 KarolaBox napisał(a):EEEee to chyba Tosia wygrała bezapelacyjnie :evil_lol: Po WEWNĘTRZNEJ stronie - 8,5 Po ZEWNĘTRZNEJ stronie - 10,2 :eviltong: :crazyeye: Hahahaha jak fajnie, to normalnie jak wygrać w totolotka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To jeszcze Basia musi zmierzyć uchalki Safince i bedziemy wiedzialy ktory bulkldożek ma najwieksze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 okejjjjj jutro to zrobie :D:D:D:D tylko ja prosze o rysunek ktora czesc mam zmierzyc :D:D Quote
Basia&Safi Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 to co mam zmierzyc :D:D:D ktora czesc ucha :):):) bo safi ma dosc glebokie hehee Quote
Chefrenek Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='basiulka22tychy']to co mam zmierzyc :D:D:D ktora czesc ucha :):):) bo safi ma dosc glebokie hehee Zewnętrzny brzeg Quote
goldenka245 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Ale słodka psina:loveu: Ta sesja super Ci wyszła :) Więcej takich fot :) Quote
Basia&Safi Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Safi ma takie wymiary troche sie wiercila ale wymiry sa na 95% zgodne :):):) 12 to odleglosc pomiedzy ucholami tylko kreseczka sie nie zapisala :) Quote
Mada&Teodor Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='basiulka22tychy'] Safi ma takie wymiary troche sie wiercila ale wymiry sa na 95% zgodne :):):) 12 to odleglosc pomiedzy ucholami tylko kreseczka sie nie zapisala :) Czyli faktycznie Safinka wygrała konkurs na największe uchale :multi: :multi: :multi: Gratulujemy :B-fly::B-fly::B-fly: Quote
Basia&Safi Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 :o boze ona kiedys mi odleci :D:D:D:D poznije postaram sie ufocic pomiary zeby byly wiarygodne :):)):) Quote
KarolaBox Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Byłyśmy dziś z Tosiaczkiem u weta. Okazało się, że to grzyb, a dokładniej drożdżaki. Lekarz podał jej jakies krople (nie pamiętam nazwy), a do domu do czyszczenia dał mi: Surolan, VetriDerm, do czyszczenia fałdek na pycholku (bo Tosia miała troche wyłysiałe miejsce przy fałdkach) dał nie wiem co, bo na butelecznie nie ma nazwy. Quote
misiaczek Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='basiulka22tychy']:o boze ona kiedys mi odleci :D:D:D:D poznije postaram sie ufocic pomiary zeby byly wiarygodne :):)):) Wiedziałam,ze Safinki nikt nie prześcignie :evil_lol:. [quote name='KarolaBox']Byłyśmy dziś z Tosiaczkiem u weta. Okazało się, że to grzyb, a dokładniej drożdżaki. Lekarz podał jej jakies krople (nie pamiętam nazwy), a do domu do czyszczenia dał mi: Surolan, VetriDerm, do czyszczenia fałdek na pycholku (bo Tosia miała troche wyłysiałe miejsce przy fałdkach) dał nie wiem co, bo na butelecznie nie ma nazwy. Grzybki czy drożdżaki szybko sie leczy.Dobrze,ze to nie nuzyca. I foteczki Tosieńki poprosimy :). Quote
KarolaBox Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Fotek tylko kilka damy, nie chciałam Tosi męczyć, leży sobie smutna i pewnie uszka ją bolą i swędzą :-( Na zdjęciach widać, jakie Tosik ma czerwone uszka :shake: Quote
Recommended Posts