Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
A ja myslałam, że to Teodor a największe uchale :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Najwieksze ma Safinka,a o drugie miejsce będą się ubiegać Tosia i Tedziu :evil_lol:.

Posted

Chefrenek napisał(a):
Możesz mu ciężarki do uszu przyczepić ale wtedy by oklapły :):):)

Mi specjalnie jego wielkie uchale nie przeszkadzają :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Uchale mają niecałe 7 cm, a wasze bulwy ile mają w uszach ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
Mi specjalnie jego wielkie uchale nie przeszkadzają :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Uchale mają niecałe 7 cm, a wasze bulwy ile mają w uszach ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Nigdy nie mierzyłam. Bulw teraz śpi po obiadku jak się zbudzi to mu zmierzę.

Posted

Chefrenek napisał(a):
Po zewnętrznej stronie tzn. nie od tej między uszami ma 10 cm.

Po zewnętrznej to Teodor ma 9,7 cm :)
Czyli nie takie duże :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ale łepek ma jeszcze mały i może dlatego te uchole wydają się takie wielgachne :eviltong:

Posted

EEEee to chyba Tosia wygrała bezapelacyjnie :evil_lol:

Po WEWNĘTRZNEJ stronie - 8,5
Po ZEWNĘTRZNEJ stronie - 10,2 :eviltong: :crazyeye:

Hahahaha jak fajnie, to normalnie jak wygrać w totolotka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

KarolaBox napisał(a):
EEEee to chyba Tosia wygrała bezapelacyjnie :evil_lol:

Po WEWNĘTRZNEJ stronie - 8,5
Po ZEWNĘTRZNEJ stronie - 10,2 :eviltong: :crazyeye:

Hahahaha jak fajnie, to normalnie jak wygrać w totolotka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

To jeszcze Basia musi zmierzyć uchalki Safince i bedziemy wiedzialy ktory bulkldożek ma najwieksze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='basiulka22tychy']
Safi ma takie wymiary troche sie wiercila ale wymiry sa na 95% zgodne :):):)
12 to odleglosc pomiedzy ucholami tylko kreseczka sie nie zapisala :)

Czyli faktycznie Safinka wygrała konkurs na największe uchale :multi: :multi: :multi:
Gratulujemy :B-fly::B-fly::B-fly:

Posted

Byłyśmy dziś z Tosiaczkiem u weta. Okazało się, że to grzyb, a dokładniej drożdżaki. Lekarz podał jej jakies krople (nie pamiętam nazwy), a do domu do czyszczenia dał mi: Surolan, VetriDerm, do czyszczenia fałdek na pycholku (bo Tosia miała troche wyłysiałe miejsce przy fałdkach) dał nie wiem co, bo na butelecznie nie ma nazwy.

Posted

[quote name='basiulka22tychy']:o boze ona kiedys mi odleci :D:D:D:D poznije postaram sie ufocic pomiary zeby byly wiarygodne :):)):)
Wiedziałam,ze Safinki nikt nie prześcignie :evil_lol:.

[quote name='KarolaBox']Byłyśmy dziś z Tosiaczkiem u weta. Okazało się, że to grzyb, a dokładniej drożdżaki. Lekarz podał jej jakies krople (nie pamiętam nazwy), a do domu do czyszczenia dał mi: Surolan, VetriDerm, do czyszczenia fałdek na pycholku (bo Tosia miała troche wyłysiałe miejsce przy fałdkach) dał nie wiem co, bo na butelecznie nie ma nazwy.
Grzybki czy drożdżaki szybko sie leczy.Dobrze,ze to nie nuzyca.
I foteczki Tosieńki poprosimy :).