Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

też jestem ciekawa jak przyjmie to Tosia, ale z innymi psami nie ma konfliktu, a Bila to szczeniak, więc mam nadzieję, że będzie jej matkować ;) Pierwsze dni na pewno będą ciężkie, będę musiała je pilnować i obserwować.

Paulinaaa - masz racje :D do wycałowania na śmierć ;)

Posted

Tak, ma tylko czarne na pyszczku i na boku ;) chciałam bardziej łaciatą, ale wszystkie 3 sunie mają mało plamek, więc wybrałam tą ;)

Mam straszne problemy z logowaniem, nie wiecie z czego mogą wynikać? Wczoraj cały dzień próbowałam, dopiero teraz mi się udało :mad:

Posted

KarolaBox napisał(a):
Mam straszne problemy z logowaniem, nie wiecie z czego mogą wynikać? Wczoraj cały dzień próbowałam, dopiero teraz mi się udało :mad:

Dogo 'się' przebudowuje, duzo osób ma problemy z logowaniem...

Posted

Mała terrorystka jest już z nami :D Na początku Tosia jej się bała, bo mała jest bardzo odważna i od razu zaczęła szaleć w domu i zaczepiać Tosię :mad: no ale już się razem bawią ;)

a tu dwa filmiki :D

[url=http://pl.tinypic.com/r/2e3u0jd/3]Video - TinyPic - bezpłatny hosting obraz

Posted

Razem nie śpią, ale wzajemnie zaczepiają się do zabawy ;) Tosia nauczyła się robić uniki przed ostrymi zębami Bili, więc już jest bardziej chętna do zabawy ;)