Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Axela od swojej byłej żony odebrał jego Pan i zabrał do swojego domku. Tam zostaje :)
AXEL
Miejsce pobytu: Dom stały/Bydgoszcz
Umaszczenie: pręgowane
Stosunek do dzieci: nie sprawdzony
Pod opieką: właściciel
Status: do adopcji
Kontakt w sprawie adopcji: Ola 794 505 400

AXEL NIE TOLERUJE INNYCH PSÓW - DOMINUJE !

09.09.2011
Axel ma 9 lat, całe życie mieszkał w domu, staruszek niestety na dniach trafi do schroniska, ponieważ "ciągnie na smyczy"....
Axel uwielbia ludzi i cieszy się na widok znajomych całym sobą. Wykonuje podstawowe polecenia: siad, leżeć, zostaw, podaje łapę. Lubi się bawić. Jest zaszczepiony, odrobaczony i wykastrowany.
Prosimy o dom tymczasowy lub stały dla boksera, Axel nie poradzi sobie w schronisku !!!

Posted

...o kurde ale powód???!!!, a wczesniej nie ciagnął? i co jak oddadzą to sobie będe tak bez wyrzutów sumienia dalej żyć? Moja od prawie 2 lat nie żyje a ja nadal nie umiem poukładać sobie życie bez niej.....Oj ludzie:shake::-(

Posted

no nie wiem... Aktualnie jest na dt u Michała z Bydgoszczy, bo właścicielka musiała wyjechać gdzieś... Ma go o 12 odebrać. Zobaczymy czy odbierze... Dobrze ala napisałam , czy coś pomieszalam :)

Posted

Dobrze napisałaś, może kobieta sie opamięta :shake: gorzej jak go nie odbierze, a Michał ma dzisiaj ślub najlepszego kolegi, jest świadkiem zdaje się na ich ślubie :shake:

Posted

Ludzie to podłe istoty ... aż brakuje mi słów, by ich opisać.
Tacie przywieźli Grunię na tymczas - tylko na dwa tygodnie, bo dziewczyny co się nią opiekowały, wyjechały na jakieś zawody. Ciekawe, że te zawody zamiast owych 2 tygodni trwają już kilka miesięcy :angryy:
I zero kontaktu z nimi :shake: