Jump to content
Dogomania

II MIEDZYNARODOWA Wystawa Psow Rasowych CACIB Glogow 27,28 i 29.01.2012r.

Recommended Posts

Posted

Organizacja w porządku, dużo miejsca, atmosfera miła, lepiej niż 5 lat temu.... ;)

Moje psy:
Beagle - JACKPOT Simpatica PS - CWC
Cardigany:
Re-Kontra DellBenQ Gaucho - Best Puppy (ale się nasłuchałam pochwał na jej temat od sędziego... :) )
Nemezis Gaucho - dosk, 2

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']Mam prośbę, gdyby komuś udało się cyknąć coś basenji to byłoby super. Jesteśmy w niedziele, ring 5 godzina 11.40.[/QUOTE]

Dołączam się do prośby :).

Posted

A jednak był fotograf studyjny na wystawie :))
Organizacja ok ;) Abiczek 1/2 lokata, ocena wybitnie obiecująca, best puppy, na finały nie zostawałyśmy bo do domu dalekooo było... ale może nas ktoś gdzieś złapał na fotce? Ja mam rude włosy ;)

Posted (edited)

Gratulacje serdeczne dla wszystkich !! :) Czekam na zdjęcia i trzymam kciuki ! :)
Szukam transportu na niedzielę dla mnie i koleżanki z Warszawy lub okolic:) Wiem, że trochę późnoooo

Edited by bicolor
Posted

[quote name='Marchewkowy']A jednak był fotograf studyjny na wystawie :))
Organizacja ok ;) Abiczek 1/2 lokata, ocena wybitnie obiecująca, best puppy, na finały nie zostawałyśmy bo do domu dalekooo było... ale może nas ktoś gdzieś złapał na fotce? Ja mam rude włosy ;)[/QUOTE]

Ja robiłam Wam Zdjęcia.
Później je wstawię

Posted

[quote name='Riven']Ja robiłam Wam Zdjęcia.
Później je wstawię[/QUOTE]
o super dziękuję ogromnie :)) bo ja nawt pół fotki nie mam :))
Jak byś mogła mi podesłać na maila, czy mogę je sobie wstawić na www? oczywiście podpiszę kto je wykonał :)

Posted

sznaucerka srednia [B]HARMONIA by MAGNUM CORDIS Elitesse - V1 Zwyc. Ml. BOB Junior[/B] - jej mlodziezowy debiut :multi::multi:

sznaucerki miniaturowe - corki mojego Waciaka:
[B]ARALIA Malinowy Ogrod - V1/3 Zwyc Ml, BOB Junior[/B] - rowniez debiut w mlodziezy
[B]WANESSA Cerber - V1/4 CWC CACIB BOB[/B] (kl.posrednia) - [B]ukonczony CH.PL[/B].

:multi::multi:

ale sie ciesze !!!!!!!!

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

Mój shelciak w klasie baby IN THE AIR TONIGHT Fulfilled Dream wo1. Tak wspaniałego opisu nigdy nie dostaliśmy. Do tego super pochwała słowna od angielskiego sędziego. Jestem bardzo dumna z młodego.

Jakby ktoś miał foty szetlandów, to bardzo proszę o przesłanie mi ich na maila [email][email protected][/email]

Posted

Faktycznie z opowieści miało być tłocznie i strasznie. A tu niespodzianka przestronnie, bardzo dużo miejsc na trybunach do siedzenia. Darmowy parking :).

Moja wyżełka węgierska pierwszy raz w klasie pośredniej (choć tłoków nie mieliśmy ;))
[B]Piszkei GONDOS dosk, CWC, CACIB[/B]

Posted

Mój misiek:loveu::loveu::loveu::loveu:

[img]http://i44.tinypic.com/8wjc5y.jpg[/img]
[img]http://i41.tinypic.com/2ntwghw.jpg[/img]
[img]http://i39.tinypic.com/zoid75.jpg[/img]

Marta:-)

Posted

My nie poszaleliśmy, jedynie WO i BOB Puppy, ale generalnie wystawa bardzo fajna, super organizacja, za rok z chęcią znowu przyjedziemy. :)
Ma ktoś może zdjęcia bracco italiano?

Posted

Wielkie gratulacje dla zwycięzców ;)
A ja się pochwale że wystawiałam pierwszy raz Na Bis baby i dodatkowo JRT, al zaszalałyśmy :D
zajęłyśmy 3 msc!!!! :) ale się ciesze :D

Posted (edited)

[quote name='Zuza i Noddy']Ofi I, CWC, CACIB, BOB.
A teraz czekamy na finały.[/QUOTE]

Żeby nie było,to siostra Ofika-Szepsi :dosk.1,CWC,CACIB,BOS ;).

I co z tymi finałami?Jak Wam poszło?

Edited by Buszki