Jump to content
Dogomania

II MIEDZYNARODOWA Wystawa Psow Rasowych CACIB Glogow 27,28 i 29.01.2012r.

Recommended Posts

Posted

Witam. Czy ktoś z Warszawy albo okolic wybiera się na tą wystawę w piątek i ma wolne miejsce w aucie? Chętnie się z kimś zabiorę, oczywiście dokładam się do kosztów.

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evvelina']Witam. Czy ktoś z Warszawy albo okolic wybiera się na tą wystawę w piątek i ma wolne miejsce w aucie? Chętnie się z kimś zabiorę, oczywiście dokładam się do kosztów.[/QUOTE]

Jak by Pani znalazła to ja też bym sioę z chęcią zabrała ;)
Plus dorzucam się do pytania może miał by ktoś wolne miejsce??? ;)

Posted

[url]http://www.zkwp-legnica.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=202&Itemid=157[/url] Ale nam dołożyli z tymi sędziami na MP... :shake: Jedyny dobry sędzia jest w niedziele :angryy: I jak tu wygrać, i jak tu wygrać ...:mad:

Posted

My bedziemy w sobote, jedziemy z lubania, jak po drodze ktos chcial by sie zalapac to mysle ze mozemy sie dogadac. chyba ze ktos by jechal to ja tez moge sie dorzucic, z tym ze ja mam malego konia. :D

Posted

jadę w sobotę z okolic Radomia (dokładnie Białobrzegi k/Radomia) - mamy wolny cały tył oraz bagażnik w Omedze Combi - chętny ktoś to proszę pisać na maila: bestia70(at)wp.pl (trasa przejazdu kierunek: Tomaszów Mazowiecki, Piotrków Trybunalski, Sieradz, Jarocin (lub Ostrów Wlkp.) w zależności od potrzeb ;)
Do Rzeszowa też takie same wolne miejsca mamy :) też na ten dzień w którym jest m.in. II grupa

Posted

Witam piszę z zapytaniem.

Czy ktoś jedzie tylko na piątek i będzie miał wolne miejsca?

2 oferta, czy byłby ewentualne osoby chętne na wyjazd busem na wystawę (tylko piątek) raczej bez noclegu?
Wyjazd z Warszawy.

Posted

blaira napisał(a):
Witam piszę z zapytaniem.

Czy ktoś jedzie tylko na piątek i będzie miał wolne miejsca?

2 oferta, czy byłby ewentualne osoby chętne na wyjazd busem na wystawę (tylko piątek) raczej bez noclegu?
Wyjazd z Warszawy.

Takim wyjazdem to i ja była bym zainteresowana :D