Jump to content
Dogomania

II MIEDZYNARODOWA Wystawa Psow Rasowych CACIB Glogow 27,28 i 29.01.2012r.

Recommended Posts

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Banshee. napisał(a):
Ja mam tą samą prośbę, tylko o bracco, konkretnie pieska w klasie szczeniąt, wchodzi o 13:25 na ringu 2.

To podejdę z aparatem ;)
i się może poznamy ?;)

Posted

Witam,
wiem, że jest bardzo póżno ale zmieniły mi sie plany podróżne. I bedę wyjeżdżała dziś z Warszawy do Głogowa. Mam tam nocleg 50 zł od osoby plus ewentualne sniadanie za 12 zł. Jeśli jest pani zainteresoana prosze o kontakt. 501261828

Posted

Kasia Eternal napisał(a):
Dziękuję bardzo za propozycje!!! ale jutro jeszcze muszę być w pracy, jeżeli wyjazd byłby w sobote pojechałabym ale dziś to za wcześnie dla mnie :((

z Warszawy codziennie ok 22-23 jedzie PKS do Legnicy, w Lcy jest ok 6 rano i wtedy mozna w busika i do Głogowa :) troche zachodu ale wykonalne

Posted

Ja byłam tylko zerknąć przed dziesiątą i zaskoczył mnie brak jakichkolwiek klatek i stolików na płycie głównej.Luz był taki,że tańczyć można było ;).Mam nadzieję,że w niedzielę też tak będzie :).

Posted

Buszki napisał(a):
Ja byłam tylko zerknąć przed dziesiątą i zaskoczył mnie brak jakichkolwiek klatek i stolików na płycie głównej.Luz był taki,że tańczyć można było ;).Mam nadzieję,że w niedzielę też tak będzie :).

To fajnie, do zobaczenia w takim razie ;)