Jump to content
Dogomania

BIEGANIE Z PSEM......czyli canicross???

Recommended Posts

Posted

No postaram się ale on też mógłby wpaść i pogadać z ludźmi.

Tak trochę głupio wygląda załatwianie komuś czegoś jak się tej osoby nie zna nawet.Dlatego proponuję Jacku żebyś się do ZK przejechał(Kościuszki 48)i najlepiej z pieskiem.Poznasz nowych fajnych ludzi, będziesz mieć znajomych itd.

Pozdrawiam!!!

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Te,Horyzont, co One od Ciebie chcą :o ?

Mami to wiem, tu jest wszystko OK, ale Diana14... cóż... zgadką jest dla mnie ogromną....

jestem zagadką???no może i jestem, dla mnie to dobrze ale Ty i Wojtas, bójcie się :evilbat:

Chłopie, żebyś w jakieś kłopoty niezamierzone przez dzieci nie popadł....

Jacek już o dzieciach myśli???

Diana14: co się nie chwalisz, że nową smycz kupiłaś?

A kupiłam???

Ty mnie znowu podglądasz.... 0X :evilbat: :evil:

Ja wiem, ze Ty za stary, ale One za młode!!!!

Oj.....Ty Wojtas zazdrosny jesteś........a przecież Ci mówiłam, że Ciebie też lubię...

Jak ja z wami lubię gadać........<z podejrzanym uśmieszkiem na twarzy>

Posted

Jacek, czy Ty już o dzieciach myślisz ?!? :o A co sobie w przedszkolu obiecywaliśmy ? Że ja pierwsza... no... :cry:

Posted

Jacek, czy Ty już o dzieciach myślisz ?!? :o A co sobie w przedszkolu obiecywaliśmy ? Że ja pierwsza... no... :cry:

Manu i ZH???

O nie źle........czema ja nic o tym nie wiem??

Posted

Chyba troszke odbiegliscie od tematu.Ale to dobrze,to znaczy,ze wszystko ok :wink:

A swoja droga z tego co tu piszecie moznaby niezlego tasiemca nakrecic :evilbat:

Posted
Agacik wierz mi ze o Tobiemzna by nakrecic jeszcze lepszy )..hihi

a tak serio..to czemu Dianko sie do off topic nieprzeniesiecie z tymi 01_2.gif01_2.gif

Tajruś..........Ty coś sugerujesz???

My się tylko lubimy....

Posted
Agacik wierz mi ze o Tobiemzna by nakrecic jeszcze lepszy )..hihi

a tak serio..to czemu Dianko sie do off topic nieprzeniesiecie z tymi 01_2.gif01_2.gif

Tajruś..........Ty coś sugerujesz???

My się tylko lubimy....

Od przyjazni sie zaczyna :wink:

Tajra a o nas dwoch to juz bylby super dobry 8)

Posted

No Tajra, ten emblemat pierwsza klasa. A Ty Dianko, pora już chyba odpoczywać, bo wiesz.... :wink: Poza tym, żeby było jasne- ja tam Dianki w ogóle nie lubię i myślę, że Horyzont, też nie :D

Posted
Poza tym, żeby było jasne- ja tam Dianki w ogóle nie lubię i myślę, że Horyzont, też nie

Wojtek, jak mozesz byc tak okrutny! Jestem zbulwersowana i czekam na przeprosiny z kwiatami!

Poza tym nie jestem wcale taka mloda, w lipcu skoncze lat 12, wiec jestem dojrzala fizy...psychicznie! O!

Posted
Marian, a o co Ty sie bucasz, przecież Wojtas nawet nie wspomniał o Tobie... czyżby właśnie dlatego?

Poniewaz to moglo spotkac takze mnie!

Posted
Poza tym, żeby było jasne- ja tam Dianki w ogóle nie lubię i myślę, że Horyzont, też nie

Wojtek, jak mozesz byc tak okrutny! Jestem zbulwersowana i czekam na przeprosiny z kwiatami!

Marian, a o co Ty sie bucasz, przecież Wojtas nawet nie wspomniał o Tobie... czyżby właśnie dlatego?

Ale o mnie pisał.......i Ty też mnie nie lubisz Jacek???Ach wy Brutusy... :cry: .......a w czwartek idę do szpitala więc sobie ode mnie odpoczniecie.... :cry:

Poniewaz to moglo spotkac takze mnie!

Chociaż Ty jesteś po mojej stronie.....

Zastanowię się czy Was pozdrawiam.....

Posted

Żeby wszystko było jasne- to dotyczyło Dianki i tej drugiej, no jak Jej tam- Mami. :D Dianka, w tym szpitalu to się trzymaj, będziemy z Horyzontem o Tobie myśleć.

Posted
Żeby wszystko było jasne- to dotyczyło Dianki i tej drugiej, no jak Jej tam- Mami. :D Dianka, w tym szpitalu to się trzymaj, będziemy z Horyzontem o Tobie myśleć.

Wojtas, widze, że nie do końca jesteś w temacie... Mami, to nie jest "ta druga" tylko Marian, z Koluszek...

A Diankę w szpitalu to raczej ja będę operował, nie tylko myslał :)

No nie..zdjecydujcie się w końcu jakiej mami jest płci!!!!A tak wogóle to znam parę osób z Koluszek.... :evilbat:

Wojtas!Dziękuję :lol: .....ja też będę o Was myśleć.......

eee.......widać, że się czerwienię :oops: ???

Jacek....a czemu Ty mnie chcesz operować???Ja na operację nie idę....

A poza tym nie wiesz w którym będę szpitalu :P

Chyba nie jesteś lekarzem.....???

Pozdrawiam!!!!Będę tęsknić!!!O ile tam zostanę.......

Posted
Jacek....a czemu Ty mnie chcesz operować???Ja na operację nie idę....

To sie jeszcze zobaczy, szpitale dostały nowe limity i trzeba je wykonac, bo zabiorą, jak juz trafisz, to coś Ci znajdziemy :)

Słońce.......Ty się chyba z powołaniem minąłeś ale mnie nikt kroić nie będzie!!!!A Tobie to już na pewno się nie dam!Chyba mi nie powiesz, że jesteś lekarzem bo wybuchnę tu śmiechem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

ZH, jak mogles mnie zdradzic?! Bedziemy musieli inaczej porozmawiac!

Tak jak napisal ZH, Mami to jak najbardzej Marian z Koluszek, introligator urodzony w 59. W tej chwili pracuje jako operator rogatki.

Zaskoczeni? :evilbat:

Posted
ZH, jak mogles mnie zdradzic?! Bedziemy musieli inaczej porozmawiac!

Tak jak napisal ZH, Mami to jak najbardzej Marian z Koluszek, introligator urodzony w 59. W tej chwili pracuje jako operator rogatki.

Zaskoczeni? :evilbat:

nio trochę.......