Diana14 Posted January 8, 2004 Author Posted January 8, 2004 No postaram się ale on też mógłby wpaść i pogadać z ludźmi. Tak trochę głupio wygląda załatwianie komuś czegoś jak się tej osoby nie zna nawet.Dlatego proponuję Jacku żebyś się do ZK przejechał(Kościuszki 48)i najlepiej z pieskiem.Poznasz nowych fajnych ludzi, będziesz mieć znajomych itd. Pozdrawiam!!! Quote
Mami Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 No wlasnie! Jacku, ja bym sie nie zastanawiala Poznasz przeciez tylu fajnych, madrych, blyskotliwych i przede wszystkimkumatych ludzi. 8) Quote
Diana14 Posted January 8, 2004 Author Posted January 8, 2004 No właśnie!!!Mami ma rację!!! Poza tym pieski też poznają nowych kolegów.......:) Słodko jest :-) Quote
Wojtas Posted January 9, 2004 Posted January 9, 2004 Chłopie, żebyś w jakieś kłopoty niezamierzone przez dzieci nie popadł.... Quote
Wojtas Posted January 9, 2004 Posted January 9, 2004 Ja wiem, ze Ty za stary, ale One za młode!!!! Quote
Diana14 Posted January 9, 2004 Author Posted January 9, 2004 Te,Horyzont, co One od Ciebie chcą :o ? Mami to wiem, tu jest wszystko OK, ale Diana14... cóż... zgadką jest dla mnie ogromną.... jestem zagadką???no może i jestem, dla mnie to dobrze ale Ty i Wojtas, bójcie się :evilbat: Chłopie, żebyś w jakieś kłopoty niezamierzone przez dzieci nie popadł.... Jacek już o dzieciach myśli??? Diana14: co się nie chwalisz, że nową smycz kupiłaś? A kupiłam??? Ty mnie znowu podglądasz.... 0X :evilbat: :evil: Ja wiem, ze Ty za stary, ale One za młode!!!! Oj.....Ty Wojtas zazdrosny jesteś........a przecież Ci mówiłam, że Ciebie też lubię... Jak ja z wami lubię gadać........<z podejrzanym uśmieszkiem na twarzy> Quote
Manu Posted January 9, 2004 Posted January 9, 2004 Chłopie, żebyś w jakieś kłopoty niezamierzone przez dzieci nie popadł.... Jacek już o dzieciach myśli??? Jacek, czy Ty już o dzieciach myślisz ?!? :o A co sobie w przedszkolu obiecywaliśmy ? Że ja pierwsza... no... :cry: Quote
Diana14 Posted January 9, 2004 Author Posted January 9, 2004 Chłopie, żebyś w jakieś kłopoty niezamierzone przez dzieci nie popadł.... Jacek już o dzieciach myśli??? Jacek, czy Ty już o dzieciach myślisz ?!? :o A co sobie w przedszkolu obiecywaliśmy ? Że ja pierwsza... no... :cry: Manu i ZH??? O nie źle........czema ja nic o tym nie wiem?? Quote
agacia Posted January 9, 2004 Posted January 9, 2004 Chyba troszke odbiegliscie od tematu.Ale to dobrze,to znaczy,ze wszystko ok :wink: A swoja droga z tego co tu piszecie moznaby niezlego tasiemca nakrecic :evilbat: Quote
Diana14 Posted January 9, 2004 Author Posted January 9, 2004 Agacik wierz mi ze o Tobiemzna by nakrecic jeszcze lepszy )..hihia tak serio..to czemu Dianko sie do off topic nieprzeniesiecie z tymi Tajruś..........Ty coś sugerujesz??? My się tylko lubimy.... Quote
Diana14 Posted January 9, 2004 Author Posted January 9, 2004 to ja już nic nie mówię.........napiszę tylko, że masz ładny emblemacik :) Quote
agacia Posted January 9, 2004 Posted January 9, 2004 Agacik wierz mi ze o Tobiemzna by nakrecic jeszcze lepszy )..hihia tak serio..to czemu Dianko sie do off topic nieprzeniesiecie z tymi Tajruś..........Ty coś sugerujesz??? My się tylko lubimy.... Od przyjazni sie zaczyna :wink: Tajra a o nas dwoch to juz bylby super dobry 8) Quote
Diana14 Posted January 9, 2004 Author Posted January 9, 2004 no cóż Tajra..... bez ZH nic tu nie będziemy omawiać takich rzeczy.... bo później na mnie będzie........ a emblemacik ładny :) Quote
agacia Posted January 9, 2004 Posted January 9, 2004 Oczywiscie. Zeby sobie nikt nie myslal,ze... :evilbat: Quote
Diana14 Posted January 9, 2004 Author Posted January 9, 2004 ależ skąd...........no któż by śmiał......... :evilbat: Quote
Wojtas Posted January 9, 2004 Posted January 9, 2004 No Tajra, ten emblemat pierwsza klasa. A Ty Dianko, pora już chyba odpoczywać, bo wiesz.... :wink: Poza tym, żeby było jasne- ja tam Dianki w ogóle nie lubię i myślę, że Horyzont, też nie :D Quote
Mami Posted January 9, 2004 Posted January 9, 2004 Poza tym, żeby było jasne- ja tam Dianki w ogóle nie lubię i myślę, że Horyzont, też nie Wojtek, jak mozesz byc tak okrutny! Jestem zbulwersowana i czekam na przeprosiny z kwiatami! Poza tym nie jestem wcale taka mloda, w lipcu skoncze lat 12, wiec jestem dojrzala fizy...psychicznie! O! Quote
Mami Posted January 9, 2004 Posted January 9, 2004 Marian, a o co Ty sie bucasz, przecież Wojtas nawet nie wspomniał o Tobie... czyżby właśnie dlatego? Poniewaz to moglo spotkac takze mnie! Quote
Diana14 Posted January 10, 2004 Author Posted January 10, 2004 Poza tym, żeby było jasne- ja tam Dianki w ogóle nie lubię i myślę, że Horyzont, też nie Wojtek, jak mozesz byc tak okrutny! Jestem zbulwersowana i czekam na przeprosiny z kwiatami! Marian, a o co Ty sie bucasz, przecież Wojtas nawet nie wspomniał o Tobie... czyżby właśnie dlatego? Ale o mnie pisał.......i Ty też mnie nie lubisz Jacek???Ach wy Brutusy... :cry: .......a w czwartek idę do szpitala więc sobie ode mnie odpoczniecie.... :cry: Poniewaz to moglo spotkac takze mnie! Chociaż Ty jesteś po mojej stronie..... Zastanowię się czy Was pozdrawiam..... Quote
Wojtas Posted January 11, 2004 Posted January 11, 2004 Żeby wszystko było jasne- to dotyczyło Dianki i tej drugiej, no jak Jej tam- Mami. :D Dianka, w tym szpitalu to się trzymaj, będziemy z Horyzontem o Tobie myśleć. Quote
Diana14 Posted January 11, 2004 Author Posted January 11, 2004 Żeby wszystko było jasne- to dotyczyło Dianki i tej drugiej, no jak Jej tam- Mami. :D Dianka, w tym szpitalu to się trzymaj, będziemy z Horyzontem o Tobie myśleć. Wojtas, widze, że nie do końca jesteś w temacie... Mami, to nie jest "ta druga" tylko Marian, z Koluszek... A Diankę w szpitalu to raczej ja będę operował, nie tylko myslał :) No nie..zdjecydujcie się w końcu jakiej mami jest płci!!!!A tak wogóle to znam parę osób z Koluszek.... :evilbat: Wojtas!Dziękuję :lol: .....ja też będę o Was myśleć....... eee.......widać, że się czerwienię :oops: ??? Jacek....a czemu Ty mnie chcesz operować???Ja na operację nie idę.... A poza tym nie wiesz w którym będę szpitalu :P Chyba nie jesteś lekarzem.....??? Pozdrawiam!!!!Będę tęsknić!!!O ile tam zostanę....... Quote
Diana14 Posted January 11, 2004 Author Posted January 11, 2004 Jacek....a czemu Ty mnie chcesz operować???Ja na operację nie idę.... To sie jeszcze zobaczy, szpitale dostały nowe limity i trzeba je wykonac, bo zabiorą, jak juz trafisz, to coś Ci znajdziemy :) Słońce.......Ty się chyba z powołaniem minąłeś ale mnie nikt kroić nie będzie!!!!A Tobie to już na pewno się nie dam!Chyba mi nie powiesz, że jesteś lekarzem bo wybuchnę tu śmiechem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Mami Posted January 11, 2004 Posted January 11, 2004 ZH, jak mogles mnie zdradzic?! Bedziemy musieli inaczej porozmawiac! Tak jak napisal ZH, Mami to jak najbardzej Marian z Koluszek, introligator urodzony w 59. W tej chwili pracuje jako operator rogatki. Zaskoczeni? :evilbat: Quote
Diana14 Posted January 11, 2004 Author Posted January 11, 2004 ZH, jak mogles mnie zdradzic?! Bedziemy musieli inaczej porozmawiac!Tak jak napisal ZH, Mami to jak najbardzej Marian z Koluszek, introligator urodzony w 59. W tej chwili pracuje jako operator rogatki. Zaskoczeni? :evilbat: nio trochę....... Quote
Recommended Posts