Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulka18 napisał(a):
To jest Malutka. Sunia z boksu 85. Zdjecia dawno temu robione. Musze sprawdzic, czy sunia nadal czeka na adopcje.

Jest w Galerii do Adopcji

Posted

Ech...przydałby sie jeszcze czuły dotyk i mizianie za uszkiem, prawda?
Myślę teraz bardzo o tych wszystkich psiakach z krótką siorstką... Oby ta zima była ciepła. NIE CHCĘ ŚNIEGU!!! NAWET ZA CENĘ BRAKU ŚWIĄTECZNEJ ATMOSFERY...

Posted

NIE CHCĘ ŚNIEGU!!! NAWET ZA CENĘ BRAKU ŚWIĄTECZNEJ ATMOSFERY...

to jest stwierdzenie godne dogomaniaka ;)

a co do tej atmosfery to faktycznie cieżko cos wykrzesać z siebie
entuzjazm dla świąt :shake:

moze chociaz jakaś marna choinka :

Posted

Dziewczyny, nie wiem, czy nie lepszy snieg niz koszmarne bloto....dzisiaj po zdjeciach w schronisku musialam sie przebrac w calosci, wymyc wlosy, twarz oraz wyczyscic caly aparat...:shake: jest okropne blocisko...koszmar po prostu.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Dziewczyny, nie wiem, czy nie lepszy snieg niz koszmarne bloto....dzisiaj po zdjeciach w schronisku musialam sie przebrac w calosci, wymyc wlosy, twarz oraz wyczyscic caly aparat...:shake: jest okropne blocisko...koszmar po prostu.

fakt !!!

jak byłam pierwszy raz w Mielcu to trafiłam tam po deszczu wyszłam ubłocona od stóp do czubka głowy ............. i co najlepsze bedąc tam w środku nawet tego nie zauważyłam z wrazenia dla ilości i warunków w jakich te psiaki musza przebywać :-(

w upale bez zadaszenia , w sniegu i w deszczu w marnych budach albo wręcz bez :oops:
tam tylko ludzie sa w porządku :loveu: dlatego warto im pomagać