Asia_M Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Ulka18 napisał(a):To jest Malutka. Sunia z boksu 85. Zdjecia dawno temu robione. Musze sprawdzic, czy sunia nadal czeka na adopcje. Jest w Galerii do Adopcji Quote
akucha Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Maleńki, smutny psiak szuka domu!!! Litosci, on nie zajmie duzo miejsca!!! Quote
akucha Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Malutki, to małą ma siłe przebicia się przez te wszustkie psie nieszczęścia :shake: Cioteczki, on tęskni, boi się, czeka na dom!!! Quote
akucha Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Zostalismy sami, czy co??? Komu takiego malucha??? Quote
ewatr Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 juz jestesmy na posterunku :lol: i podnosimy psiaczka :multi: Quote
Ulaa Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Jejku, jak jemu musi byc teraz strasznie zimno :-( Quote
Ulka18 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Na pocieszenie napisze, ze Steskniony ma cieplutka, podwojna bude zrobiona przez debickiego stolarza. Ale wlasny domek bardzo by sie przydal. Quote
Asia_M Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Ech...przydałby sie jeszcze czuły dotyk i mizianie za uszkiem, prawda? Myślę teraz bardzo o tych wszystkich psiakach z krótką siorstką... Oby ta zima była ciepła. NIE CHCĘ ŚNIEGU!!! NAWET ZA CENĘ BRAKU ŚWIĄTECZNEJ ATMOSFERY... Quote
ewatr Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 NIE CHCĘ ŚNIEGU!!! NAWET ZA CENĘ BRAKU ŚWIĄTECZNEJ ATMOSFERY... to jest stwierdzenie godne dogomaniaka ;) a co do tej atmosfery to faktycznie cieżko cos wykrzesać z siebie entuzjazm dla świąt :shake: moze chociaz jakaś marna choinka : Quote
akucha Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Ja też rezygnuje ze sniegu, nie chcę, żeby doopki w schroniskach marzły :shake: Malutek bezpieczny, ale stęskniony, szuka domu!!! Quote
Asia_M Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='ewatr'] Widzicie pyszczek pieska na choince? Smutny...:( Quote
Celina12 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Rzeczywiście-Pyszczek jest taki smutny...:-( Quote
akucha Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Posnoszę prośbę o dom dla Stęsknionego!!! Quote
Celina12 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Stęskniony-bardzo prosi o domek na Święta...na zimę.....na całe życie.... Quote
dusje Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Kto da domek placzusiowi? Litosci dla malca, czy pamietajac jego lzy ktos spokojnie usiadzie do stolu w swieta? Taki malec zmiesci sie w kieszeni:placz: Quote
Isabel Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Maluszek prosi, prosi...tak bardzo prosi... Quote
Ulka18 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Dziewczyny, nie wiem, czy nie lepszy snieg niz koszmarne bloto....dzisiaj po zdjeciach w schronisku musialam sie przebrac w calosci, wymyc wlosy, twarz oraz wyczyscic caly aparat...:shake: jest okropne blocisko...koszmar po prostu. Quote
ewajanka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Ojej to dalej podnosimy śliczności. Tak bardzo bym chciała żeby ktoś cię mógł wziąść do siebie. Hop hop. Quote
ewatr Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Ulka18 napisał(a):Dziewczyny, nie wiem, czy nie lepszy snieg niz koszmarne bloto....dzisiaj po zdjeciach w schronisku musialam sie przebrac w calosci, wymyc wlosy, twarz oraz wyczyscic caly aparat...:shake: jest okropne blocisko...koszmar po prostu. fakt !!! jak byłam pierwszy raz w Mielcu to trafiłam tam po deszczu wyszłam ubłocona od stóp do czubka głowy ............. i co najlepsze bedąc tam w środku nawet tego nie zauważyłam z wrazenia dla ilości i warunków w jakich te psiaki musza przebywać :-( w upale bez zadaszenia , w sniegu i w deszczu w marnych budach albo wręcz bez :oops: tam tylko ludzie sa w porządku :loveu: dlatego warto im pomagać Quote
Recommended Posts