Tekla64 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 alez sie rozwinelo wcale nie na tym watku hihihi ale kot to kot no nie hihihi Quote
Saththa Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='wilczy zew']Ja tak sobie czytam i mam wrażenie,że Sandra o tabletach na robale a Jambi i Zerduszko o antykoncepcyjnych.[/QUOTE] Sama zes mnie pytała czy jestem gotowa na gromadke kociąt to i Ty o rozrodzie tez;) Quote
zerduszko Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Ja nic nie chcę mówić, ale my coraz częściej o prokreacji :shake: Częściej niż o gwnach :evil_lol: A wina wiadomo, jak zawsze WZ :eviltong: Quote
Saththa Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='zerduszko'] A wina wiadomo, jak zawsze WZ :eviltong:[/QUOTE] Ja tam mam wrazenie ze WZ ostatnio o pogodzie cały czas :lol: Quote
wilczy zew Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='Saththa']Sama zes mnie pytała czy jestem gotowa na gromadke kociąt to i Ty o rozrodzie tez;)[/QUOTE] ja o robalach i rozrodzie :) Quote
wilczy zew Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='zerduszko']Ja nic nie chcę mówić, ale my coraz częściej o prokreacji :shake: Częściej niż o gwnach :evil_lol: A wina wiadomo, jak zawsze WZ :eviltong:[/QUOTE] taaa...ciekawe kto proponował Malawaszce prezerwatywy :eviltong: Quote
zerduszko Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Jak Ty się wyrażasz :ekmm: A poza tym, wyrzucić miałam? :shake: Quote
wilczy zew Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='zerduszko']Jak Ty się wyrażasz :ekmm: [/QUOTE] to jest normalne słowo [quote name='zerduszko']A poza tym, wyrzucić miałam? :shake:[/QUOTE] nie odwracaj teraz kota ogonem :lol: tylko patrzeć jak nas Margi pogoni Quote
Saththa Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [QUOTE] [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/misc/quote_icon.png[/IMG] Zamieszczone przez [B]zerduszko[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=20401288#post20401288"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/buttons/viewpost-right.png[/IMG][/URL] Jak Ty się wyrażasz :ekmm: [/QUOTE] Jak bo ja kurde nic nie widze;) Quote
zerduszko Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='wilczy zew']to jest normalne słowo[/QUOTE] Ale nie wypada tak kobiecie... publicznie :smhair2: Quote
WATACHA Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='zerduszko']Jak Ty się wyrażasz :ekmm: A poza tym, wyrzucić miałam? :shake:[/QUOTE] Rozdać biednym ;) Quote
Saththa Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='zerduszko']a poza tym, wyrzucić miałam? :shake:[/QUOTE] to gdzie ten bazarek?:) Quote
zerduszko Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Nie pisałam, że będę robić bazarek ;) Quote
Saththa Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='zerduszko']Nie pisałam, że będę robić bazarek ;)[/QUOTE] no wiem, ze nie było ze bedziesz ale było to w polaczeniu unimilowy bazarek;) Quote
wilczy zew Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='zerduszko']Ale nie wypada tak kobiecie... publicznie :smhair2:[/QUOTE] a inne słowa powszechnie uważane za wulgarne to wypada :roll: Quote
jambi Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 wiecie co? zgubiłam się... jak tu była ostatnio to było o kocie a teraz widzę, że skądś wypłynęły prezerwatywy... a Margi to tu juz nawet nie zagląda :evil_lol: Quote
Margi Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 Zagląda.:lol: Prezerwatywy były na innym wątku,tylko już nie pamiętam czy u Zerduszko,czy u Malawaszki.;) Quote
jambi Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 o tych prezerwatywach to ja pamiętam - u Malawaszki, zerduszko jej proponowała ;) ino nie bardzo wiedziałam skąd i jak prezerwatywy przeniosły się do Twojego wątku i dołączyły do kota Sandry Quote
Saththa Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='jambi']kota Sandry[/QUOTE] To nie ejst mój kot;) ja go tylko akrmie. ale chwilowo albo je gdzies indziej alb osie obarził za te tabletki;) Quote
zerduszko Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Ale to Twoim zdaniem, kot pewnie sądzi inaczej ;) On myśli, że ta miska będzie czekała na neigo zawsze... no chyba, ze znajdzie sobie nową miskę. Quote
WATACHA Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='Saththa']To nie ejst mój kot;) ja go tylko akrmie. ale chwilowo albo je gdzies indziej alb osie obarził za te tabletki;)[/QUOTE] Nie łam się jak nie ten to inny ;) Quote
Saththa Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='zerduszko']Ale to Twoim zdaniem, kot pewnie sądzi inaczej ;) On myśli, że ta miska będzie czekała na neigo zawsze... no chyba, ze znajdzie sobie nową miskę.[/QUOTE] I czeka przecież;) ale z kawałkami tabletek :) no wczoraj troszkę mu wrzuciłam suchej :) a tamta wyrzuciłam bo to mokre było, zeby sie nie zepsuło. [quote name='WATACHA']Nie łam się jak nie ten to inny ;)[/QUOTE] nic mi nie ejst ;) Quote
zerduszko Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='Saththa']I czeka przecież;) ale z kawałkami tabletek :) no wczoraj troszkę mu wrzuciłam suchej :) a tamta wyrzuciłam bo to mokre było, zeby sie nie zepsuło.[/QUOTE] No, czyli masz kota :eviltong: Psa sobie wybieramy sami, a kota... kot wybiera nas :) Gratki :multi: Ps. Ale z Ciebie optymistka, "mu"... hehe ;) Quote
wilczy zew Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='zerduszko']No, czyli masz kota :eviltong: Psa sobie wybieramy sami, a kota... kot wybiera nas :) Gratki :multi: Ps. Ale z Ciebie optymistka, [B]"mu"...[/B] hehe ;)[/QUOTE] :lol: :lol: Quote
Recommended Posts