jambi Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 żałujesz kotom odrobaczenia? [quote name='Saththa'] Ejjjj no gdzies musiałam pisac bo skąś Eria wie :lol:[/QUOTE] no skąd Eria wie to ja nie wnikam... wszak istnieją także inne kanały komunikacyjne - gg, telefon... :obrazic: Quote
Saththa Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='jambi']żałujesz kotom odrobaczenia? [B]wolałabym nie przesadzić :) one sa tam dokarmiane pewnie i je pani odrobacza hmm[/B] no skąd Eria wie to ja nie wnikam... wszak istnieją także inne kanały komunikacyjne - gg, telefon... :obrazic:[/QUOTE] Oh Matkosie okaże ze Eri powiedziała Tekla i tyle;) Quote
WATACHA Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Saththa']Oh Matkosie okaże ze Eri powiedziała Tekla i tyle;)[/QUOTE] A skąd Tekla wie:evil_lol:? Quote
jambi Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 właśnie właśnie... [quote name='Saththa']Oh Matkosie okaże ze Eri powiedziała Tekla i tyle;)[/QUOTE] no toż, wszak o to mi chodziło... ale wiecie co? wystarczył jeden mały foch i podziałało :grins: Quote
Saththa Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='jambi'] ale wiecie co? wystarczył jeden mały foch i podziałało :grins:[/QUOTE] Już jak Cie kopne.... Melduję ze tabletka odrobaczajaca wyladowała w misce Kota ale czy zje to ja nie wiem;) Quote
wilczy zew Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 [quote name='Saththa']Już jak Cie kopne....[/QUOTE] ja Cię grzecznie proszę,nie stosuj przemocy wobec Jambi :lmaa: [quote name='Saththa']Melduję ze tabletka odrobaczajaca wyladowała w misce Kota ale czy zje to ja nie wiem;)[/QUOTE] jak tak luzem to nie zje jesteś przygotowana na gromadkę kociąt Quote
Saththa Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 (edited) [quote name='Margi']A zawinęłaś w coś smacznego ?[/QUOTE] do mokrego zarcia taka pokrojoną wrzuciłam [quote name='wilczy zew']ja Cię grzecznie proszę,nie stosuj przemocy wobec Jambi :lmaa: [/QUOTE] bo co?[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] Jambi wie, ze to z milosci[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_wink.gif[/IMG] [quote name='wilczy zew'] jak tak luzem to nie zje [/QUOTE] wczesniej zjadł to i teraz zje. [quote name='wilczy zew'] jesteś przygotowana na gromadkę kociąt[/QUOTE] na jaką gromadkę? Edited February 2, 2013 by Saththa Quote
wilczy zew Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 gromadkę,jakby ten kot okazał się kotą Quote
Saththa Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 [quote name='wilczy zew']gromadkę,jakby ten kot okazał się kotą[/QUOTE] nie ejstem gotowa, ale nie wywale kota w takie mrozy jak był z garazu. tutaj same domki nikt okienka w piwnicy nie zostawi aby kot miał gdzie sie schronic Quote
zerduszko Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 To łap i ciachaj :biggrina: Jakbyś miała kocura, to byś pewnie już czuła :shake: Także ostatni czas na to :) Quote
Saththa Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 [quote name='zerduszko']To łap i ciachaj :biggrina: Jakbyś miała kocura, to byś pewnie już czuła :shake: Także ostatni czas na to :)[/QUOTE] od jakos przed swietami grudniowymi karmie a widziałam 4 razy, wiec raczej nie złapie... pozatym... załapać ciachnac i wywalic? takiego krwiawiacego kota? Quote
Margi Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 No jak wywalić.Przetrzymasz go w łazience aż dojdzie do siebie. Quote
Saththa Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 [quote name='Margi']No jak wywalić.Przetrzymasz go w łazience aż dojdzie do siebie.[/QUOTE] tia :roll: Quote
zerduszko Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 W klatce mozzna trzymać :p U nas jak dostajemy talony z miasta, to opłacone jest przetrzymanie po zabiegu. A posterylkowyDT dla kota może się znajdzie? Złapać najlepiej na klatkę łapkę, pewnie w szczecinie ktoś ma do pożyczenia. Wszystko się da, ino trzeba chcieć :) Myśmy, nie chwaląc się :lol: , na jesieni ze 30 sztuk wycieli. Czasem dzikich dzików. Quote
wilczy zew Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 [quote name='Saththa']nie ejstem gotowa, ale nie wywale kota w takie mrozy jak był z garazu. tutaj same domki nikt okienka w piwnicy nie zostawi aby kot miał gdzie sie schronic[/QUOTE] czy ja pisałam,że masz wywalić??? Quote
jambi Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 no, zawsze możesz w karmie podać tabletki, jeśli masz obawy przed łapaniem, ciachanie, trzymaniem/wywalaniem Quote
Saththa Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='jambi']no, zawsze możesz w karmie podać tabletki, jeśli masz obawy przed łapaniem, ciachanie, trzymaniem/wywalaniem[/QUOTE] tak tez zrobiłam. teraz i w zeszłym miesiącu. dodałam do karmy i tyle Quote
Margi Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 To wszystko zależy od tego jaki to środek. Quote
zerduszko Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Jak nie słyszałam o takim raz na miesiąc. Quote
malawaszka Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 ja się znowu pogubiłam - mowa o tabletkach na robale czy antykoncepcyjnych??? :lol: Quote
zerduszko Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Hm.... teraz i mi zasiałaś ziarno wątpliwości. Jak o rozrodzie i tabletkach, to ja o anty myślałam ;) Quote
malawaszka Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='Saththa'] Melduję ze tabletka odrobaczajaca wyladowała w misce Kota ale czy zje to ja nie wiem;)[/QUOTE] :czytaj: zaczęło się od tego :lol: a dopiero potem wszedł nasz ukochany temat pt. ciachać wszystko co m 4 łapy a domu nie ma :) Quote
wilczy zew Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Ja tak sobie czytam i mam wrażenie,że Sandra o tabletach na robale a Jambi i Zerduszko o antykoncepcyjnych. Quote
Recommended Posts