Jump to content
Dogomania

Galeria szalonej sznaucerzycy i miziastego kociosława.

Recommended Posts

Posted

żałujesz kotom odrobaczenia?

[quote name='Saththa'] Ejjjj no gdzies musiałam pisac bo skąś Eria wie :lol:[/QUOTE]

no skąd Eria wie to ja nie wnikam... wszak istnieją także inne kanały komunikacyjne - gg, telefon... :obrazic:

Posted

[quote name='jambi']żałujesz kotom odrobaczenia?

[B]wolałabym nie przesadzić :) one sa tam dokarmiane pewnie i je pani odrobacza hmm[/B]

no skąd Eria wie to ja nie wnikam... wszak istnieją także inne kanały komunikacyjne - gg, telefon... :obrazic:[/QUOTE]

Oh Matkosie okaże ze Eri powiedziała Tekla i tyle;)

Posted

właśnie właśnie...

[quote name='Saththa']Oh Matkosie okaże ze Eri powiedziała Tekla i tyle;)[/QUOTE]

no toż, wszak o to mi chodziło...

ale wiecie co? wystarczył jeden mały foch i podziałało :grins:

Posted

[quote name='jambi']
ale wiecie co? wystarczył jeden mały foch i podziałało :grins:[/QUOTE]

Już jak Cie kopne....

Melduję ze tabletka odrobaczajaca wyladowała w misce Kota ale czy zje to ja nie wiem;)

Posted

[quote name='Saththa']Już jak Cie kopne....[/QUOTE]

ja Cię grzecznie proszę,nie stosuj przemocy wobec Jambi :lmaa:

[quote name='Saththa']Melduję ze tabletka odrobaczajaca wyladowała w misce Kota ale czy zje to ja nie wiem;)[/QUOTE]

jak tak luzem to nie zje

jesteś przygotowana na gromadkę kociąt

Posted (edited)

[quote name='Margi']A zawinęłaś w coś smacznego ?[/QUOTE]

do mokrego zarcia taka pokrojoną wrzuciłam
[quote name='wilczy zew']ja Cię grzecznie proszę,nie stosuj przemocy wobec Jambi :lmaa:

[/QUOTE]

bo co?[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] Jambi wie, ze to z milosci[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_wink.gif[/IMG]
[quote name='wilczy zew']

jak tak luzem to nie zje

[/QUOTE]

wczesniej zjadł to i teraz zje.

[quote name='wilczy zew']
jesteś przygotowana na gromadkę kociąt[/QUOTE]

na jaką gromadkę?

Edited by Saththa
Posted

[quote name='wilczy zew']gromadkę,jakby ten kot okazał się kotą[/QUOTE]

nie ejstem gotowa, ale nie wywale kota w takie mrozy jak był z garazu. tutaj same domki nikt okienka w piwnicy nie zostawi aby kot miał gdzie sie schronic

Posted

[quote name='zerduszko']To łap i ciachaj :biggrina: Jakbyś miała kocura, to byś pewnie już czuła :shake: Także ostatni czas na to :)[/QUOTE]

od jakos przed swietami grudniowymi karmie a widziałam 4 razy, wiec raczej nie złapie...

pozatym... załapać ciachnac i wywalic? takiego krwiawiacego kota?

Posted

W klatce mozzna trzymać :p U nas jak dostajemy talony z miasta, to opłacone jest przetrzymanie po zabiegu. A posterylkowyDT dla kota może się znajdzie? Złapać najlepiej na klatkę łapkę, pewnie w szczecinie ktoś ma do pożyczenia. Wszystko się da, ino trzeba chcieć :)
Myśmy, nie chwaląc się :lol: , na jesieni ze 30 sztuk wycieli. Czasem dzikich dzików.

Posted

[quote name='Saththa']nie ejstem gotowa, ale nie wywale kota w takie mrozy jak był z garazu. tutaj same domki nikt okienka w piwnicy nie zostawi aby kot miał gdzie sie schronic[/QUOTE]

czy ja pisałam,że masz wywalić???

Posted

[quote name='jambi']no, zawsze możesz w karmie podać tabletki, jeśli masz obawy przed łapaniem, ciachanie, trzymaniem/wywalaniem[/QUOTE]

tak tez zrobiłam. teraz i w zeszłym miesiącu. dodałam do karmy i tyle

Posted

[quote name='Saththa']
Melduję ze tabletka odrobaczajaca wyladowała w misce Kota ale czy zje to ja nie wiem;)[/QUOTE]

:czytaj: zaczęło się od tego :lol: a dopiero potem wszedł nasz ukochany temat pt. ciachać wszystko co m 4 łapy a domu nie ma :)