Jump to content
Dogomania

bokser Zefirek przeszedł za [TM]*, juz cię nic nie boli faflaczku(((:

Recommended Posts

• Replies 870
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='What May NN']mam 13 drażetek milgamma 100 - mogę jutro wysłać priorytetem jak dostanę adres!
drogie to to, więc może sie przyda!?[/QUOTE]

What May NN :calus:super, bardzo dziękujemy, zaraz Michał wyśle adres na pw :multi:

[quote name='tatankas']Zapisane ;)

[B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=red]Październik wpłaty:[/COLOR]

[COLOR=black][SIZE=2]ania z poznania+50zł stałej
Kapsel[COLOR=red]+50zł stałej [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B]wpłynęły 05.10 2011[B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2]
Za transport i od Hani z Poznania[COLOR=red]+140zł jednorazowo [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B]wpłynęły 05.10 2011[B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2]
Maruda666[COLOR=red]+30zł stałej [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2][COLOR=red][COLOR=black]wpłynęły 10.10.2011[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2]
What May NN[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2][COLOR=red]+20zł stałej +30zł jednorazowej[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B] wpłynęły 05.10 2011
[B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2] Onga-[COLOR=red]+40zł stałej+60zł jednorazowej [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B]wpłynęły 17.10 2011[B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2]
olly[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2][COLOR=red]+20zł stałej[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B] wpłynęły 07.10 2011
[B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2] sabinka40[COLOR=red]+20zł stałej [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2][COLOR=red][COLOR=black]wpłynęły 11.10.2011[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2]
tatankas-już się zawiadomiłam i jest [COLOR=red]+20zł stałej [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B]wpłynęły 05.10 2011[B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2]
Kora78[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2][COLOR=red]+10zł stałej i 10zł jednorazowej[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B] wpłynęły 05.10 2011
[B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2] wykrywka[COLOR=red]+20zł stałej [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B]wpłynęły 17.10 2011[B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2]
Jagoda1[COLOR=red]+30zł stałej [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B]wpłynęły 05.10 2011[B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2]
Nombre[COLOR=red]+20zł stałej [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2][COLOR=red][COLOR=black]wpłynęły 11.10.2011[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2]
Yana[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2][COLOR=red]+30zł stałej[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B] wpłynęły 05.10 2011
[B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2] Cheese[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2][COLOR=red]+30zł stałej[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B] wpłynęły 07.10 2011[B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2]
giselle4[COLOR=red]+20zł jednorazowo [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2][COLOR=red][COLOR=black]wpłynęły 08.10.2011[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2][COLOR=red]
[COLOR=black]sylwiaso[/COLOR]+20zł jednorazowej [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2][COLOR=red][COLOR=black]wpłynęły 10.10.2011[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2][COLOR=red]
[COLOR=black]tunelka+30zł[/COLOR]

Na koncie Zefirka jak na razie 620zł :smile:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B]
Na koncie [B]micha 600zł[/B],z których będzie się na bieżąco rozliczać ;-)u mnie jeszcze 20zł

[B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2]
[COLOR=red][SIZE=3][COLOR=purple]Wydatki październik:[/COLOR][/SIZE]

[COLOR=black]badanie krwi[COLOR=purple]-172zł-zapłaciła conceited

[COLOR=black]wizyta u weta 12.10.2011-[COLOR=purple]115zł-z puli u micha
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR]metronizadol kupiony w aptece cena [COLOR=purple]14,49 zł-z puli micha
[COLOR=black]wizyta u weta 14.10.2011-[/COLOR]60zł-z puli micha
[COLOR=black]karma weterynaryjna po zniżce-[/COLOR]200zł-z puli micha
[COLOR=black]paliwo na dojazdy do weta-[/COLOR]50zł-z puli micha
[/COLOR][/B][B][COLOR=purple][COLOR=black]wizyta u weta 19.10.2011-[/COLOR]56zł-z puli micha[/COLOR][/B]

[COLOR=blue][SIZE=5]Na koncie Zefirka zostało tylko 104,51zł u micha i 20zł u mnie :([/SIZE][/COLOR][/QUOTE]

Z rozliczeń wynika, ze jeszcze powinnyśmy mieć 80 zł, od Ani z Poznania 50 zł i 30 zł od Tunelki. Czyżby dziewczyny zapomniały? Może Aduś wyślesz dziewczynom pw z przypomnieniem? :roll:

Posted

[quote name='Kapsel']What May NN :calus:super, bardzo dziękujemy, zaraz Michał wyśle adres na pw :multi:

Z rozliczeń wynika, ze jeszcze powinnyśmy mieć 80 zł, od Ani z Poznania 50 zł i 30 zł od Tunelki. Czyżby dziewczyny zapomniały? Może Aduś wyślesz dziewczynom pw z przypomnieniem? :roll:[/QUOTE]

Już się przypominamy ;)

Posted

U jednego z "kręgosłupowców" trocoxil właśnie zdziałał cuda - oby i Wicherkowi pomógł równie skutecznie!
Na bazarek parę fantów mogę podrzucić, gdyby ktoś wystawiał...

Posted

Doszły pieniążki od tunelki.Bardzo dziękujemy,jeszcze zapytam-tunelka to twoja deklaracja stała,czy jednorazowa?

[B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=red]Październik wpłaty:[/COLOR]

[COLOR=black][SIZE=2]ania z poznania+50zł stałej
Kapsel[COLOR=red]+50zł stałej [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B]wpłynęły 05.10 2011[B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2]
Za transport i od Hani z Poznania[COLOR=red]+140zł jednorazowo [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B]wpłynęły 05.10 2011[B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2]
Maruda666[COLOR=red]+30zł stałej [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2][COLOR=red][COLOR=black]wpłynęły 10.10.2011[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2]
What May NN[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2][COLOR=red]+20zł stałej +30zł jednorazowej[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B] wpłynęły 05.10 2011
[B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2] Onga-[COLOR=red]+40zł stałej+60zł jednorazowej [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B]wpłynęły 17.10 2011[B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2]
olly[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2][COLOR=red]+20zł stałej[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B] wpłynęły 07.10 2011
[B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2] sabinka40[COLOR=red]+20zł stałej [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2][COLOR=red][COLOR=black]wpłynęły 11.10.2011[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2]
tatankas-już się zawiadomiłam i jest [COLOR=red]+20zł stałej [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B]wpłynęły 05.10 2011[B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2]
Kora78[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2][COLOR=red]+10zł stałej i 10zł jednorazowej[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B] wpłynęły 05.10 2011
[B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2] wykrywka[COLOR=red]+20zł stałej [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B]wpłynęły 17.10 2011[B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2]
Jagoda1[COLOR=red]+30zł stałej [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B]wpłynęły 05.10 2011[B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2]
Nombre[COLOR=red]+20zł stałej [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2][COLOR=red][COLOR=black]wpłynęły 11.10.2011[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2]
Yana[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2][COLOR=red]+30zł stałej[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B] wpłynęły 05.10 2011
[B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2] Cheese[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2][COLOR=red]+30zł stałej[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B] wpłynęły 07.10 2011[B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2]
giselle4[COLOR=red]+20zł jednorazowo [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2][COLOR=red][COLOR=black]wpłynęły 08.10.2011[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2][COLOR=red]
[COLOR=black]sylwiaso[/COLOR]+20zł jednorazowej [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2][COLOR=red][COLOR=black]wpłynęły 10.10.2011[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2][COLOR=red]
[COLOR=black]tunelka[COLOR=red]+30zł[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2][COLOR=red][COLOR=black]wpłynęły 20.10.2011[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2][COLOR=red]
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2][COLOR=red]

Na koncie Zefirka jak na razie 650zł :smile:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B]
Na koncie [B]micha 600zł[/B],z których będzie się na bieżąco rozliczać ;-)u mnie jeszcze 50zł

[B][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2]
[COLOR=red][SIZE=3][COLOR=purple]Wydatki październik:[/COLOR][/SIZE]

[COLOR=black]badanie krwi[COLOR=purple]-172zł-zapłaciła conceited

[COLOR=black]wizyta u weta 12.10.2011-[COLOR=purple]115zł-z puli u micha
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR]metronizadol kupiony w aptece cena [COLOR=purple]14,49 zł-z puli micha
[COLOR=black]wizyta u weta 14.10.2011-[/COLOR]60zł-z puli micha
[COLOR=black]karma weterynaryjna po zniżce-[/COLOR]200zł-z puli micha
[COLOR=black]paliwo na dojazdy do weta-[/COLOR]50zł-z puli micha
[/COLOR][/B][B][COLOR=purple][COLOR=black]wizyta u weta 19.10.2011-[/COLOR]56zł-z puli micha[/COLOR][/B]

[COLOR=blue][SIZE=5]Na koncie Zefirka zostało tylko 104,51zł u micha i 50zł u mnie :-([/SIZE][/COLOR]

Posted

Cioteczki, napiszcie do Ajlii w sprawie leczenia zespołu "końskiego ogona". Ona ma duże doświadczenie ze swoimi dziadkami w tym temacie i niejednego postawiła na nogi ni tylko medykamentami ale rahabilitacją.
Usiłowałam właśnie odszukać to co pisała do mnie w tym temacie o różnych środkach bardzo wspomagających i o rehabilitacji. Byłam pewna że sobie wydrukowałam jej PW ale nie mogę znaleźć. Naprawdę warto ją poprosić o rady.

Posted

Niestety leki, które dostał Zefir za bardzo nie pomagają. Ból nie ustaje. Jest tak samo jak było. Wczoraj wieczorem i dzisiaj rano chłopaka tak bolało, że kręcił się przez ok 10 min i nie mógł skończyć. W następnym tygodniu przyjdzie lek. Mam nadzieję, że uśmierzy jego ból.

Posted

[quote name='michu']Niestety leki, które dostał Zefir za bardzo nie pomagają. Ból nie ustaje. Jest tak samo jak było. Wczoraj wieczorem i dzisiaj rano chłopaka tak bolało, że kręcił się przez ok 10 min i nie mógł skończyć. W następnym tygodniu przyjdzie lek. Mam nadzieję, że uśmierzy jego ból.[/QUOTE]
To niedobre wiadomości niestety :shake::-(

Posted

[quote name='michu']Niestety leki, które dostał Zefir za bardzo nie pomagają. Ból nie ustaje. Jest tak samo jak było. Wczoraj wieczorem i dzisiaj rano chłopaka tak bolało, że kręcił się przez ok 10 min i nie mógł skończyć. W następnym tygodniu przyjdzie lek. Mam nadzieję, że uśmierzy jego ból.[/QUOTE]

Jejku,kiedy się skończy jego męczarnia :(

Posted

Niestety boli.. kręci się, trochę poszczekał. Już nie wiem co mam robić. Staram się go jakoś zająć czymś. Siadamy na łóżku, a on wtedy kładzie się obok i zasypia :) Olka będzie dzwonić do dra Słodkiego i mam nadzieje, że on coś wymyśli.

Posted

Szkoda ,że na ten lek trzeba czekać do przyszłego tygodnia.Mam nadzieję że on pomożę, a teraz doktore zgodzi się zaaplikować jakiś przeciwbólowy, wiem że szkodzi , ale... ten ból. Najgorsze jest to że nie wiadomo jak mu pomóc.:shake:

Posted

Jestem po rozmowie z wetem... Kazał dać Zefirowi [U][B]Tramal[/B][/U], ampułki miałam u siebie, Michał już je odebrał ode mnie i właśnie jedzie do domu do Zefira. Tramal jest bardzo silnym lekiem przeciwbólowym (podaje się go w chorobach nowotworowych, bólach pourazowych!). Lek, który Zefir ma dostać od przyszłego tygodnia nie jest tak silny jak Tramal, dlatego musimy zobaczyć, jak zachowa się po podaniu dzisiejszego zastrzyku, lek powinien zadziałać już po 20-30minutach. Ale znowu zadziałamy objawowo, a nie możemy pakować w niego ciągle tak silnych leków.. Jutro Zefirek jedzie do weta i jutro zostanie podjęta decyzja, co dalej (...).

Przepraszam, ale nie jestem w stanie już pisać..

Posted

Zefir po podaniu leku, po spacerze, spokojnie poleguje. Śpi, odpoczywa. Przed chwilą troszkę się pobawiliśmy, ale nie było żadnych objawów bólu. Nie kręcił się, nie biegał za sobą. Jest spokojny i odpoczywa. Więc chyba dobrze.. chociaż na chwilę. Bo z tego co mi Olka mówiła Tramal działa jakieś 5 godz. Wszystkim spokojnej nocy życzymy, bo Zefir już śpi :)