Kapsel Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 [quote name='kora78']a kiedy wyjazd? kiedy tranport?[/QUOTE] Dziewczyny musza nam dokładnie powiedzieć, kiedy można go wyciągać i szukamy transportu. Specjalistkę od logistyki juz mamy :mdrmed: Quote
kora78 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 hehehe zobacz, ze tylko ja wyskoczylam z tym pytaniem :D Dopiewo, kolo poznania. widzialm,ze 12stego ktos jedzie, ale w druga strone. poznan0wroclaw. jechala ta osoba teraz w poznania do wrocka. szkoda, ze przepadlo, bo chyba za darmo by psa wziela :( ja szukam transportu dla mixa bullmastiffa od nas, do szczecina. wiec mozna znalezc kogos do transport od nas i niech wiezie mojego bulla do poznania- a tam juz ds niech sie martwi,zeby go odebrac, a w drodze powrotnej by boksia przywiozl. od nas wozi Psi Ratowicy, ale ma terminy zajete do konca wrzesnia. latwiej chyba bedzie kogos z poznania znalezc, co boksia przywiezie, a wracajac do domu mojego bulla zawiezie. kosztami sie podzielimy sprawiedliwie. ania z poznania chyba wozi stamtad, co? Quote
tatankas Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 [quote name='kora78']hehehe zobacz, ze tylko ja wyskoczylam z tym pytaniem :D Dopiewo, kolo poznania. widzialm,ze 12stego ktos jedzie, ale w druga strone. poznan0wroclaw. jechala ta osoba teraz w poznania do wrocka. szkoda, ze przepadlo, bo chyba za darmo by psa wziela :( ja szukam transportu dla mixa bullmastiffa od nas, do szczecina. wiec mozna znalezc kogos do transport od nas i niech wiezie mojego bulla do poznania- a tam juz ds niech sie martwi,zeby go odebrac, a w drodze powrotnej by boksia przywiozl. od nas wozi Psi Ratowicy, ale ma terminy zajete do konca wrzesnia. latwiej chyba bedzie kogos z poznania znalezc, co boksia przywiezie, a wracajac do domu mojego bulla zawiezie. kosztami sie podzielimy sprawiedliwie. ania z poznania chyba wozi stamtad, co?[/QUOTE] Bo Koruś ty nie byłaś na wątku psów z Dopniewa,tam było pisane,że to dopiero początek kwarantanny i nijak się nie da jej wcześniej zakończyć.Była mowa,że mamy czas,by deklaracje zbierać i transportu szukać ;) A co za piękniś będzie moim sąsiadem-bullmastiff? Quote
zelek150 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Aluś od nas też będzie 20zł stałej plus może coś dodatkowo. Quote
Jagoda1 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 ...ode mnie 20 zł , deklaracja stała. Quote
Kapsel Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 [quote name='Jagoda1']...ode mnie 20 zł , deklaracja stała.[/QUOTE] Jagódko :buzi: [quote name='zelek150']Aluś od nas też będzie 20zł stałej plus może coś dodatkowo.[/QUOTE] zelek150:buzi: jesteście no.......... KOCHANI :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: MAMY 310 ZŁ STAŁYCH DEKLARACJI :crazyeye:HURA!!!!!!!!!!!!!!!:Cool!::Cool!::Cool!::bigcool::bigcool::bigcool::cunao::laola: Quote
Kapsel Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Dziewczyny i chłopaki :-):-):-):-):-):-):-):-):-) Mamy jeszcze jedną deklarację stałą 20 zł od cioteczki [B]Nombre[/B] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [B]Gisellko[/B] ustalmy na czyje konto ma kaska być wpłacana, pewnie na Twoje? Więc wyślij wszystkim na pw i trzeba ustalać juz transport. [B]conceited[/B] dowiedz sie proszę kiedy możemy boksia wyciągać? [B]Koruś [/B]pomóże nam w organizacji transportu. [B]Dziewczyny z Poznania [/B]pomożecie nam w transporcie? Quote
andegawenka Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Dziadziuś, ale Ci akcję błyskawiczną dziewczyny zrobiły [URL]http://img10.imageshack.us/img10/7369/zdjcie0280ls.jpg[/URL] Quote
Kapsel Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Tak, akcja błyskawiczna. Bardzo dziękujemy Kochani. Teraz szybko boksia trzeba wyciągać... zeby za późno nie było :shake::-( Quote
wykrywka Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Teraz pozostaje trzymać kciuki :thumbs: za sprawny transport do hotelu. Kapsel potrafi zmobilizować ludzi :iloveyou:. Quote
olly Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Ciotki, a jaki jest jego stosunek do innych psów?? :cool3: Quote
Alicja Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 ufffff...znalazłam W tym tygodniu zrobię bazarek Quote
conceited Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 [quote name='Kapsel'][B]conceited[/B] dowiedz sie proszę kiedy możemy boksia wyciągać? ?[/QUOTE] Jutro znów wystosuję zapytanie do wetki :) dzis dam jej spokój :) co do stosunku do innych psów ... nie mogę wyprowadzić Zefirka na spacer póki jest w boksach kwarantannowych. ale jak przeprowadzam na jego oczach inne psiaki na wybieg to raczej się cieszy i probuje zwrocic na siebie moją uwagę, zebym go tez wziela na spacer. Nie zauwazylam zadnego warczenia, agresji. Ale to wszystko przez kraty. Quote
giselle4 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 [quote name='Kapsel']Dziewczyny i chłopaki :-):-):-):-):-):-):-):-):-) Mamy jeszcze jedną deklarację stałą 20 zł od cioteczki [B]Nombre[/B] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [B]Gisellko[/B] ustalmy na czyje konto ma kaska być wpłacana, pewnie na Twoje? Więc wyślij wszystkim na pw i trzeba ustalać juz transport. [B]conceited[/B] dowiedz sie proszę kiedy możemy boksia wyciągać? [B]Koruś [/B]pomóże nam w organizacji transportu. [B]Dziewczyny z Poznania [/B]pomożecie nam w transporcie?[/QUOTE] Kapselku konto nie jest moje i zaraz Ci podam.... ja moge dowiezc z Dzierzoniowa,fotki wstawiac i relacje zdawac....:) Quote
kora78 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 [quote name='tatankas']Bo Koruś ty nie byłaś na wątku psów z Dopniewa,tam było pisane,że to dopiero początek kwarantanny i nijak się nie da jej wcześniej zakończyć.Była mowa,że mamy czas,by deklaracje zbierać i transportu szukać ;) A co za piękniś będzie moim sąsiadem-bullmastiff?[/QUOTE] tak, tylko tam zajrzalam. ale za duzo tego dla mnie tam... ta, bedzie pikny mix bullmastiffa, pikny. kiedys Ciebie pytalam nawet o niego, szukalam kontaktu do toz szczecin, no i znalazlam i domek ma rekomendacje od toz szczecin :) to czekajcie, z 10-7 dni do konca kw boksio ma? Quote
Kapsel Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Zapewne jeszcze parę dni... conceited nam na to pytanie precyzyjnie odpowie :razz: Quote
Yana Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 deklaruję jednorazowo 50 zł dla chłopaka Quote
tatankas Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 A ja zapraszam do głosowania na fotki,może cosik na Kinga skapnie: [url]http://www.dogomania.pl/threads/213699-Bazarek-fotograficzny-VI-wakacyjna-EDYCJA-zg%C5%82oszenia-zdj%C4%99%C4%87-do-11.09-DO-P%C3%93%C5%81NOCY-%29[/url] Quote
kora78 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Kapselku, tytul zmien :) to ja tez czekam na wiesci. dorzalam, ze conecticed ma dzis wetki pytac. Quote
Kapsel Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 [quote name='Yana']deklaruję jednorazowo 50 zł dla chłopaka[/QUOTE] Yaneczko:calus::Rose::hand:dziękujemy :cunao:lecę zapisać :fadein::fadein::fadein: Quote
tatankas Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='Kapsel']Yaneczko:calus::Rose::hand:dziękujemy :cunao:lecę zapisać :fadein::fadein::fadein:[/QUOTE] Kapselku-zmień może też tytuł,bo deklaracje stałe już są,teraz leczenie,kastracja,ogłoszenia i nowy DS Quote
Kapsel Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 [quote name='kora78']Kapselku, tytul zmien :) to ja tez czekam na wiesci. dorzalam, ze conecticed ma dzis wetki pytac.[/QUOTE] [quote name='tatankas']Kapselku-zmień może też tytuł,bo deklaracje stałe już są,teraz leczenie,kastracja,ogłoszenia i nowy DS[/QUOTE] Już zmieniłam tytuł z wielką przyjemnością :):):):):) Quote
Recommended Posts