Jump to content
Dogomania

bokser Zefirek przeszedł za [TM]*, juz cię nic nie boli faflaczku(((:

Recommended Posts

Posted

[quote name='kora78']a kiedy wyjazd? kiedy tranport?[/QUOTE]
Dziewczyny musza nam dokładnie powiedzieć, kiedy można go wyciągać i szukamy transportu. Specjalistkę od logistyki juz mamy :mdrmed:

• Replies 870
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hehehe zobacz, ze tylko ja wyskoczylam z tym pytaniem :D

Dopiewo, kolo poznania. widzialm,ze 12stego ktos jedzie, ale w druga strone. poznan0wroclaw. jechala ta osoba teraz w poznania do wrocka. szkoda, ze przepadlo, bo chyba za darmo by psa wziela :(
ja szukam transportu dla mixa bullmastiffa od nas, do szczecina. wiec mozna znalezc kogos do transport od nas i niech wiezie mojego bulla do poznania- a tam juz ds niech sie martwi,zeby go odebrac, a w drodze powrotnej by boksia przywiozl.
od nas wozi Psi Ratowicy, ale ma terminy zajete do konca wrzesnia.
latwiej chyba bedzie kogos z poznania znalezc, co boksia przywiezie, a wracajac do domu mojego bulla zawiezie. kosztami sie podzielimy sprawiedliwie.
ania z poznania chyba wozi stamtad, co?

Posted

[quote name='kora78']hehehe zobacz, ze tylko ja wyskoczylam z tym pytaniem :D

Dopiewo, kolo poznania. widzialm,ze 12stego ktos jedzie, ale w druga strone. poznan0wroclaw. jechala ta osoba teraz w poznania do wrocka. szkoda, ze przepadlo, bo chyba za darmo by psa wziela :(
ja szukam transportu dla mixa bullmastiffa od nas, do szczecina. wiec mozna znalezc kogos do transport od nas i niech wiezie mojego bulla do poznania- a tam juz ds niech sie martwi,zeby go odebrac, a w drodze powrotnej by boksia przywiozl.
od nas wozi Psi Ratowicy, ale ma terminy zajete do konca wrzesnia.
latwiej chyba bedzie kogos z poznania znalezc, co boksia przywiezie, a wracajac do domu mojego bulla zawiezie. kosztami sie podzielimy sprawiedliwie.
ania z poznania chyba wozi stamtad, co?[/QUOTE]

Bo Koruś ty nie byłaś na wątku psów z Dopniewa,tam było pisane,że to dopiero początek kwarantanny i nijak się nie da jej wcześniej zakończyć.Była mowa,że mamy czas,by deklaracje zbierać i transportu szukać ;)

A co za piękniś będzie moim sąsiadem-bullmastiff?

Posted

[quote name='Jagoda1']...ode mnie 20 zł , deklaracja stała.[/QUOTE]

Jagódko :buzi:
[quote name='zelek150']Aluś od nas też będzie 20zł stałej plus może coś dodatkowo.[/QUOTE]
zelek150:buzi:

jesteście no.......... KOCHANI :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

MAMY 310 ZŁ STAŁYCH DEKLARACJI :crazyeye:HURA!!!!!!!!!!!!!!!:Cool!::Cool!::Cool!::bigcool::bigcool::bigcool::cunao::laola:

Posted

Dziewczyny i chłopaki :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Mamy jeszcze jedną deklarację stałą 20 zł od cioteczki [B]Nombre[/B] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

[B]Gisellko[/B] ustalmy na czyje konto ma kaska być wpłacana, pewnie na Twoje? Więc wyślij wszystkim na pw i trzeba ustalać juz transport.
[B]conceited[/B] dowiedz sie proszę kiedy możemy boksia wyciągać?

[B]Koruś [/B]pomóże nam w organizacji transportu.

[B]Dziewczyny z Poznania [/B]pomożecie nam w transporcie?

Posted

[quote name='Kapsel'][B]conceited[/B] dowiedz sie proszę kiedy możemy boksia wyciągać?

?[/QUOTE]

Jutro znów wystosuję zapytanie do wetki :) dzis dam jej spokój :)

co do stosunku do innych psów ... nie mogę wyprowadzić Zefirka na spacer póki jest w boksach kwarantannowych. ale jak przeprowadzam na jego oczach inne psiaki na wybieg to raczej się cieszy i probuje zwrocic na siebie moją uwagę, zebym go tez wziela na spacer. Nie zauwazylam zadnego warczenia, agresji. Ale to wszystko przez kraty.

Posted

[quote name='Kapsel']Dziewczyny i chłopaki :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Mamy jeszcze jedną deklarację stałą 20 zł od cioteczki [B]Nombre[/B] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

[B]Gisellko[/B] ustalmy na czyje konto ma kaska być wpłacana, pewnie na Twoje? Więc wyślij wszystkim na pw i trzeba ustalać juz transport.
[B]conceited[/B] dowiedz sie proszę kiedy możemy boksia wyciągać?

[B]Koruś [/B]pomóże nam w organizacji transportu.

[B]Dziewczyny z Poznania [/B]pomożecie nam w transporcie?[/QUOTE]

Kapselku
konto nie jest moje i zaraz Ci podam....
ja moge dowiezc z Dzierzoniowa,fotki wstawiac i relacje zdawac....:)

Posted

[quote name='tatankas']Bo Koruś ty nie byłaś na wątku psów z Dopniewa,tam było pisane,że to dopiero początek kwarantanny i nijak się nie da jej wcześniej zakończyć.Była mowa,że mamy czas,by deklaracje zbierać i transportu szukać ;)

A co za piękniś będzie moim sąsiadem-bullmastiff?[/QUOTE]

tak, tylko tam zajrzalam. ale za duzo tego dla mnie tam...

ta, bedzie pikny mix bullmastiffa, pikny. kiedys Ciebie pytalam nawet o niego, szukalam kontaktu do toz szczecin, no i znalazlam i domek ma rekomendacje od toz szczecin :)

to czekajcie, z 10-7 dni do konca kw boksio ma?

Posted

A ja zapraszam do głosowania na fotki,może cosik na Kinga skapnie:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/213699-Bazarek-fotograficzny-VI-wakacyjna-EDYCJA-zg%C5%82oszenia-zdj%C4%99%C4%87-do-11.09-DO-P%C3%93%C5%81NOCY-%29[/url]

Posted

[quote name='Kapsel']Yaneczko:calus::Rose::hand:dziękujemy :cunao:lecę zapisać :fadein::fadein::fadein:[/QUOTE]

Kapselku-zmień może też tytuł,bo deklaracje stałe już są,teraz leczenie,kastracja,ogłoszenia i nowy DS

Posted

[quote name='kora78']Kapselku, tytul zmien :)
to ja tez czekam na wiesci. dorzalam, ze conecticed ma dzis wetki pytac.[/QUOTE]

[quote name='tatankas']Kapselku-zmień może też tytuł,bo deklaracje stałe już są,teraz leczenie,kastracja,ogłoszenia i nowy DS[/QUOTE]
Już zmieniłam tytuł z wielką przyjemnością :):):):):)